Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Luton Lufthavn

Søk etter en billig leiebil Luton airport tilbyr nå. London Luton airport ligger en og en halv mil øst for sentrum, i Bydelen Luton i Bedfordshire, England og er tretti miles nord for Sentrum av London. Det er den 4. største flyplassen betjener London - regionen etter Heathrow, Gatwick og Stansted, og det er en av Londons fem flyplasser over hele verden sammen med London City airport. I 2008 over ti millioner mennesker gått via flyplassen i løpet av ett år for aller første gang, uansett antall passasjerer er redusert med over ti prosent i 2009, noe som gjør det til det 5. travleste flyplassen i STORBRITANNIA.

De fleste av rutene som serveres er innen Europa, selv om du vil finne noen charter airline ruter til steder i Nord - Afrika. En gratis shuttle - buss til flyplassen terminal med jernbanestasjonen. Reisetiden med tog til byen er omtrent tretti minutter og koster ca femten euro. Terravision opererer en coach støtte fra til London Victoria. Terravision stopper også på Brent Cross, Marble Arch og andre sentrale London steder. Hvis du flyr fra Luton du vil finne om 60 innsjekking innsjekking skrivebord rett foran deg innenfor avganger hall som kjører lengden av terminalen på å skape.

Du vil finne et godt utvalg av butikker, barer, kafeer og restauranter, både før og etter sikkerhetskontrollen. Dersom du ønsker et måltid eller kanskje en matbit mens du venter på flyet er det nok av restauranter tilgjengelig. I avganger § det er vip - lounger og live flytider informasjon. Hvis du forlater bilen på flyplassen, det er kort, medium og lang frase parkeringsplasser tilgjengelig. Bør du gjøre bruk av slipp av sone i air - port du er bare tillatt en optimal opphold på ti minutter, og du bør ikke forlate bilen i løpet av denne tiden, eller det vil bli flyttet. Skal du parkere lenger enn ti minutter vil du sannsynligvis bli belastet.

Dens enklere å bruke kort sikt kjøretøy park hvis du plukker noen opp. Hvis du ankommer på Luton og så når du har fjernet toll og få tak i den ankomster området du vil se en Travelex nøyaktig hvor du er i stand til å endre dine penger sammen med en butikk hvor du kan kjøpe aviser og snacks. Hvis du vil ha en kaffe sammen med en sandwich før få unna for den siste destinasjon, er det en Costa Kafé og en Marks & Spencer Bare Mat her, så vel som en Reise Sentrum hvor du er i stand til å bestille din videre transport, inkludert buss, buss og tog billetter, eller gjøre en reservasjon av hotellet. Hvis du lar noe på flyet eller din bagasje ikke ankommer med deg, så du bør kontakte flyselskapet handling agent.

Leiebil sentrum er kun en kort kjøretur fra terminal bygning med en gratis shuttle buss som drives av NCP å produsere regelmessige turer til å ta deg dit. Hvis du ønsker å reise i stil, kan du prøve en lokal sjåfør og limousin utleie byrå. Fire taxi bedrifter er lisensiert til å operere fra den internasjonale flyplassen og bruk drosjeholdeplass som er i slippsonen utenfor terminalbygget. Du er i stand til å pre - bestille en taxi hvis du ønsker det. Hvis du foretrekker å reise med offentlig transport, så er det virkelig et stort utvalg av buss - , buss - og tog - tjenester som opererer ut av flyplassen, terminal. National Express Trenere kjøre til destinasjoner lengre unna og andre Londons flyplasser. Det er ingen jernbanestasjon på den internasjonale flyplassen, men Luton Parkway ligger 5 minutter unna, og tilbyr regelmessige forbindelser til Sentrale London sammen med andre deler av STORBRITANNIA. Det er en gratis shuttle buss fra flyplassen til stasjonen.

Billige Minivan Utleie

London Luton airport ligger i sentrum av Luton, 35 km unna sentrum av London. Flyplassen fungerer som en base for low - cost airlines som EasyJet, Thomson Airways og Ryanair. Mens de fleste av flyreiser til og fra London Luton er fra Europa, i de siste årene flyplassen har forgrenet seg til å inkludere flyreiser til og fra Nord - Afrika og Asia.

Med London Luton airport være så langt unna sentrum av London i seg selv er det en god ide å leie en bil for å få tak i det så raskt som mulig. Vi gjør dette til en hyggelig opplevelse og vi tillater deg å velge fra et bredt spekter av kjøretøy, noe som gjør sikker på at du vil leie en bil som passer dine behov, til den billigste mulige prisen.

For å finne bilutleie selskapene på London Luton avslutte ankomster området og gå forbi kaffebarer. Rett foran deg vil være en Merker og Spencers og du bør ta til venstre her og fortsetter på den Videre Reise Sentrum. Den Videre Reise Sentrum består av flere pulter bemannet av forskjellige reiseselskaper. Leiebil - selskaper vil være på høyre side, og disse er: Hertz, Avis, National, Alamo og Europcar.

Sammenlign minivan leie priser på Luton flyplass. Få eiendommer, stasjonsvogn, SUV og MPV. Disse er bare noen av de billigere selskaper forsøker å hjelpe deg å spare: Alamo, Budget, EasiRent og Grønne Bevegelse, som alle tilbyr en skyttelbuss. Imidlertid, hvis glad for å betale litt mer for å få tak i cr på flyplassen, så Avis og Europcar har sine flåter på stedet. Biler kan også bli samlet inn downtown. Minivan utleie selskaper er tilgjengelig rett i terminalen på flyplassen, slik at du kan bestille en bil i det øyeblikket du ankommer, hvis du ikke allerede har gjort det. Få ubegrenset kjørelengde, fri avbestilling innen 48 timer og gratis endringer.

Nær Luton Lufthavn

Watford (24,3 km)
London Finchley (31,0 km)
London Enfield (32,8 km)
Slough (43,7 km)
London Bow (45,0 km)
London Ilford (47,9 km)
Cambridge (51,6 km)
Reading (63,7 km)