Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Girona Lufthavn

Girona er en gammel by i Catalonia, først avgjort flere tusen år siden, og nå er hjem til rundt 100 000 mennesker, inkludert store Jødiske samfunnet som fortsatt holder til i attraktive Jødiske kvartalet. Byen gjør en utmerket stopp - off point for en tur rundt i Catalonia, og er innenfor rekkevidde av de mer kosmopolitiske Barcelona. Denne nærhet til en av de mest høyt ansett byer i verden er et tveegget sverd for byen, som ofte oversett til fordel for sin glamorøse nabo.

Likevel, Girona fordeler fra nysgjerrige turister ivrige etter å slippe unna byens kjas og mas av den store byen for å få en smak av en mer autentisk Katalanske erfaring. Faktisk, landsdekkende meningsmålinger har konsekvent stemt Girona som foretrukket bopel for innbyggerne. Det er ikke vanskelig å se hvorfor. Geografisk, Girona ligger perfekt plassert ved sammenløpet av elvene Ter, Guell, Galligants og Onyar, og har blitt et samlingspunkt for opptar krefter siden før tiden av romerriket. Den praktfulle Gamlebyen, smale gatene kutte et swathe gjennom sitt harde hjarta, ligger på østsiden av Elven Onyar, og la Rambla går sammen med det.

Ting å gjøre i Girona

Det kan være noen gleder større enn tomgang langs la Rambla, som går parallelt med elva. Den forsamling potted med kafeer og turist - vennlig restauranter, og den nye byen på vestbredden har ennå flere butikker og hoteller, og noen flere restauranter for budsjett - bevisste reisende. En masseflukt av lokalbefolkningen i løpet av August – spesielt på helg – vil ta turister på jakt etter en rolig helg med leting og anstendig servering.

Populære Attraksjoner

 • 'Passeig Archaeologic' arkeologiske gange
 • Placa de la Independencia
 • Art Museum

Den mest solid stykke råd for alle besøkende som reiser med Ryanair – som, i typisk stil, disembarks det er 'Barcelona' flyvninger på litt mer avsidesliggende Girona, er å bruke minst en natt og dag i byen før du drar til Barcelona i seg selv. Det gir god tid til å utforske den katedraler og den berømte Jødiske Kvarteret, lokalt kjent som Den Ringer. Katedralen er en bestemt punkt av interesse, som det har det største Gotiske skipet i hele Europa.

Girona er en fin by å bare gå rundt. Det er størrelsen egner seg godt for fotgjengere, men leiebil er fortsatt en god idé hvis du ønsker å forlate byen og se resten av Catalonia. Og å komme til Barcelona er langt mer fornøyelig fra bak rattet på en leie omsorg enn en buss vinduet, slik at besøkende er lurt å leie en bil i Girona før han dro til Barcelona, og leverer bilen på vei tilbake til flyplassen. Uansett hvilken type bil du trenger, bilutleie i Girona er tilgjengelig fra et stort utvalg av selskaper, både lokale og internasjonale. Vi tilbyr et bredt utvalg av biler – sjekk ut deres 'bilutleie Girona" - seksjonen for et omfattende utvalg av leie biler.

Minivan Leie

Våre bilutleie Girona flyplass - tjenesten gir et bredt spekter av leiebiler til lave priser. Skulle du ankomme direkte til Barcelona internasjonale flyplass, så ta en titt på vår leiebil Barcelona lufthavn, og tilbyr. Girona flyplass er virkelig en lav kostnad flight reisemål gitt av Ryanair til Spania. Tjenesten brukes hovedsakelig av personer som ønsker å skaffe til Barcelona. Girona lufthavn ligger hundre kilometer fra Barcelona og tar vanligvis ca 1 time og 10 minutter å komme. Det er flyreiser tilgjengelig til Girona lufthavn fra Dublin flyplass og Shannon airport terminal. Girona flyplass er atten kilometer fra sentrum av Girona.

Til tross for de Irske reisende utnytte Girona som en base for å få til Barcelona, byen i seg selv burde ikke være avvist, og har definitivt mye å tilby besøkende. Det er mye å se for de med en sterk interesse i spansk historie og arkitektur, samt flotte sandstrender for de ser for meg noen gang. Det 13. århundre Barokk katedral er virkelig en fantastisk konstruksjon som ligger i den gamle delen av byen. Her kan du se noen fantastisk gotisk stil arkitektur.

Girona og Dali - Trekanten er destinasjoner kjent for de heldige få. Denne regionen i Catalonia er ett med de uoppdagede perler av Spania. Girona ligger ca 100 kilometer fra Barcelona, men ingen som velger å besøke Spania bør gå glipp av denne vakre regionen. Lett tilgjengelig med tog, buss eller leiebil fra Barcelona, dette reisemål minnes noen av spanias mest interessant historie og en av sine beste kunstneriske sinn. Den Gamle bydelen i sentrum av byens historiske bydelen, som er fylt med middelalderens buer og mørke, smale passasjer som husker en annen tidsalder. Fylt med kirker, nydelig alderen hus og brostein - stasjoner, dette pittoreske delen av byen som har hus som daterer seg fra middelalderen og en rekke vakre katedraler. Den gamle Jødiske nabolag, kalt El Samtale er spesielt interessant å utforske.

En gammel romersk - tårnet og også den Jødiske History Museum er av interesse for mange, som er byens art museum med over tusen år av kunstverk. Girona er en vakker, sjarmerende by med en lang historie. Byen var bebodd av Romere, Jøder og Heier på ulike tidspunkter i Spanias historie, og spor av hver gruppe kan bli observert i denne nydelige byen. Dialekt er katalansk, ikke spansk, men språket av de vakreste severdighetene vil tale til alle besøkende. Ikke langt unna du er i stand til å skjemme seg selv bort med et Arabiske bad. Dette er en fantastisk Roman bygning som kan dateres tilbake til det tolvte århundre. Den Frigidarium eller kaldt vann rommet er definitivt en utrolig særegen opplevelse faktisk. Den inneholder en gammel plakat seng - stil bad.

En rask kjøretur vil lede deg til La Cerdanya som kan bli oppdaget i sentrum av Pyreneene. Her vil du finne noen gode muligheter for vintersport spesielt ski. De som ønsker å ta i litt brettseiling skal leder for El Plá de l'Estany. Søker du etter et billig tilbyr i dag. Vi tilbyr den laveste priser hentet fra alle de beste Girona flyplass Leiebil - leverandører.

En promenade sammenlignes mot en i Barcelona, "La Rambla" vil bringe frem tanker om en enklere tid. Denne vakre gaten med overhengende trær, butikker, små kafeer og gode restauranter har endret seg litt siden middelalderen anledninger, men sin sjarm har ikke minsket. I Figueres, kan besøkende tour 3. mest besøkte museum, Dali designet Museum - Teater. Fantasirike skapt gjennom kunstneren selv, denne bygningen har store hvite egg på taket, en lys rød farge og brød laget av glassert keramikk på utvendige vegger. Inne, til nettstedet besøkende kan se på flere av Dali ' s mest berømte verk, blant annet "Rainy Taxi. "Dali er gravlagt på nettstedet.

Billig Leiebil

Girona flyplass er basert i nord - øst i Spania. Flyplassen ligger bare 7.8 km fra Girona. Men det er også bare 57 km fra Barcelona, så det er et flott alternativ flyplassen, i en av de mest populære turistdestinasjonene i Spania. Fem millioner går gjennom flyplassen hvert år, og en av de viktigste grunnene er fordi Ryanair opererer 62 ruter fra denne flyplassen.

Som nevnt, flyplassen er mindre enn 60 km fra Barcelona, men dette er ganske en dyr taxi tur, så hvis du kommer til Barcelona for å leie bil anbefales. Hvis du bestemmer deg for å leie en bil, så det er en mye bedre ide å leie en brønn i forkant av turen ellers kan du ende opp med å gå glipp av den bilen som passer dine behov. På samme tid, å leie en bil så tidlig som mulig vil spare mest penger. Ved hjelp av en sammenligning nettsted er alltid en god idé, så vel. Bare husk å ta andre faktorer i betraktning for å få best mulig avtale.

Dessverre er det bare fire utleie selskaper basert på denne flyplassen, som er en annen grunn til hvorfor du bør bestille i god tid på forhånd. Imidlertid, Avis, Hertz, Europcar og Auriga er de fire, som er en positiv fordi de er noen av de større.

Veibeskrivelse

Hvis du skal reise til eller fra flyplassen, vil du sannsynligvis være å bruke N - 11 motorveien på enkelte punkt. Imidlertid, hvis du kommer til Barcelona, bruke A - 7 og de som går eller kommer fra Girona vil bruke C - 25. Husk, hvis du skal til eller kommer fra Barcelona, bør du ta minst 15 euro i bytte med deg fordi det er noen bompenger.

Nær Girona Lufthavn

Girona (10,4 km)
Lloret De Mar (22,9 km)
Barcelona Vic (42,4 km)
Figueras (44,1 km)
Badalona (65,9 km)
Sabadell (67,1 km)