Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Dublin Lufthavn

Hovedstaden i Irland, Dublin er den største byen på øya langt. Over en tredjedel av de som bor i Irland bor i Dublin, for det meste i forstedene. Sentrum av byen i seg selv er relativt liten og lett å navigere, og er også utrolig vakker. Dateres tilbake til 841, byen ble opprinnelig bosatt av vikingene blant en befolkning på Keltiske stammene. Delt av Elven Liffey, og byen er i dag et blomstrende sentrum for musikk og kunst, det politiske sentrum i Republikken, og med noen av de beste kosmopolitiske shopping, wining og servering er tilgjengelig i landet.

Dublin er en virkelig kulturelle sentrum, en pulserende sted a - buzz med litterære og musikalske arrangement. Du kan suge opp noen av byens mest kjente litterære historie på fantastisk Dublin Writers Museum på Parnell Square. En annen viktig turistmål er Dublin Castle, som var den tidligere sete for Britisk styre i Irland. For de som ønsker å utforske det moderne Irland har å tilby, må du gå av historie trail og leder for Irish Museum of Modern Art, en spennende blanding av faste samlinger og midlertidige touring utstillinger. Et flott alternativ for familier som reiser med små barn er et stopp på Dublin Zoo. Ligger i Phoenix Park, og kan dateres tilbake til 1830, det er den største dyrehagen i Irland. Topp Tre Attraksjoner Dublin Castle i Dublin Writers Museum og Irsk Museum for Moderne Kunst

Alle leiebil - selskaper i Irland har utleie av fasiliteter som skrivebord i ankomsthallen til Dublin airport. De fleste av dem har også indre by destinasjoner som kan være billigere å leie fra. Kjører i byen i seg selv er enkel, med massevis av indre by bil parker å velge fra. Imidlertid, i sentrum av Dublin, er relativt liten, så du kan enkelt utforske til fots eller med trikk eller buss - så det kan være lurt å vurdere å forlate bilen på en av byens Park og Ride stopper på kanten av byen i stedet, lagre bilutleie for turer videre.

Ting å gjøre i Dublin

Grab en stor verdi bilutleie Dublin lufthavn, og tilbyr nå å bruke vår koste sammenligning bookingmotoren. Vi gir billige tilbud 365 dager i året til fantastiske priser. Dublin flyplassen har to terminaler med de siste terminal åpnet i oktober 2010. Terminal 2 er en state of the art bygning med flotte fasiliteter. Det gir gode shopping muligheter, så vel som et bredt utvalg av steder å spise og drikke når sammenlignet med Terminal 1.

Ligger på midtpunktet av Irlands østkyst, og vender mot den Irske Hav og England utover, er sentrum av Dublin. Hovedstaden i Republikken Irland, denne, den største av øya Irland er byer, er fortsatt et arnested for historie, kultur og underholdning, samt nyte en rikholdig sportslige arv. En tur til Dublin, men lange eller korte opphold, er sikker på å være interessant.

Dublin har en lang historie, noe som gjenspeiles i byens arkitektur, som er en forførende blanding av medieval, georgiske og moderne. Det er også byens betydelige litterære arv å utforske, enten du foretrekker å lese James Joyce eller Brendan Behan, James Mangan eller Partick Kavanagh. Slik er Dublins litterære arv, det er faktisk nå en UNESCO Byen Litteratur.

Det er mulig å besøke landemerker og steder forbundet med noen av de mest legendariske navn i Irsk litteratur. Et godt sted å begynne er på Dublin Writers' Museum. Finnes i en vakker georgiansk bygning, dette museet inneholder over tre århundrer av brev, manuskripter, portretter og andre minner knyttet til forfattere som kom fra Dublin. Handily, Dublin City Gallery ligger like ved siden av Writers' Museum, noe som betyr at du kan doble opp din kulturelle inntak.

En tur til Trinity College i Dublin, er også å anbefale for alle som ønsker å utforske den kulturelle historien i Irland og hovedstaden. Det Gamle Biblioteket huser noen ekte Irsk kulturelle skatter, inkludert the Book of Kells. Dette 9. århundre evangeliet teksten ble laget av munker, og er en av Europas mest betydningsfulle litterære skatter. Ser det er virkelig en inspirerende og rørende opplevelse, la du inn i en gåtefull æra av Irlands historie.

Hvis du ønsker å nyte Dublin litterære arv på en litt annen måte, og kombinere det med et par halvlitere på den lokale stout, så er det en god idé å gå på en Dublin literary pub crawl. Samt besøke noen av byens beste barer, du vil også bli behandlet til profesjonelle aktører å utføre kjente scener fra forfattere som Joyce, Behan og Samuel Beckett.

Dublin City er fortsatt en av verdens mest populære turistmål som volumet av besøkende hvert eneste år vitner til. Det er en livlig ung by som har kommet gjennom noen finansielle problemer i hele år, så vel som mer nylig. Det er en by som preges av historie. Det er få byer i verden som kan matche Dublin som et historisk feriemål.

Det er selvfølgelig også kjent som en fest i byen med en overflod av puber og klubber. Guinness er trolig den mest kjente Irske drikke. Du ønsker kanskje å besøke Guinness Storehouse, og ta turen. Det er en gratis halvliter av den svarte ting på slutten av hver tur. Dublin er også knapt kjent for sitt varme klima, så hvis du føler en kald chill på kveldene kan du ønsker å slappe av med en varm Irsk whiskey eller en Irsk Kaffe.

Når du får en Dublin rentacar tilbyr du kan åpne opp for mange touring muligheter videre. Irland er et lite land og en Dublin bilutleie er en flott måte for besøkende å se så mye av det som mulig under oppholdet. Det er et langt bedre alternativ enn offentlig transport i de fleste tilfeller med bilutleie tilbud som er tilgjengelig fra så lite som €10 per dag. Det er noen fantastiske dagsturer fra Dublin som er verdt å se nærmere på for eksempel Glendalough, Trim Castle (slott) og mange flere steder.

Hvis du har lyst til å få litt frisk luft, så det er også massevis av valg i Dublin. En lite kjent funksjon av byen og området rundt er rekke flotte strender som er innen rekkevidde. Mange har store sanddyner til å gå sammen, kombinert med fantastisk utsikt. Dollymount Strand, og er lett tilgjengelig fra byen, og ligger på Nord - Bull Island. Killiney - Stranden er steinete og sted å se for lyse steiner og andre ting blant rock pools. Det er også noen flotte utsikten over Wicklow Mountains i det fjerne.

For golfere, Dublin har også mange gode alternativer. Noen av Europas fineste lenker kursene er innenfor rekkevidde av byen, mens det er et enormt utvalg av rundt 40 kurs å velge fra totalt. Mange av dem nyte vakre omgivelser midt i kupert landskap i Leinster. To flotte golfbaner er Portmarnock Golf Club og Deer Park Golf Club, men utvalget av tilgjengelige alternativer kan holde keenest golfer okkupert i år.

Hvis golf virker litt for trauste eller tamrein for deg, så kan du godt foretrekker å besøke Dublin - Fjellene. Disse åsene tilbyr et godt utvalg av utendørs fritidsaktiviteter, inkludert fotturer, orientering, klatring og terrengsykling. Skogene og åsene er også flott å bare sitte og nyte utsikten, som er utmerket.

Dublin - området er også kjent for sine slott, og det er flere som besøkende vil finne interessant. Ardgillan Castle, en av de bedre kjente lokale festninger, som ble bygd i 1738, og har en flott beliggenhet på en steinete kystlinje. En rose garden og hage, samt woodlands, betyr det at eiendommen er veldig hyggelig å gå rundt. Dalkey Castle, and Heritage Centre er en eldre struktur, som kan dateres tilbake til det 14. århundre og guidede turer er tilgjengelig tilby god innsikt i historien av bygninger. Levende teater forestillinger av mange slag noen ganger skje her også.

Forstaden Howth, tilgjengelig med offentlig transport og bare 10 kilometer eller så nord for Dublin sentrum, er et flott valg for en dagstur fra byen. Du kan bruke DART - toget eller buss for å få tak i det. Vannet med sine brygger er et godt sted å begynne å lete, og en spasertur langs kyststien vil sikkert fungere opp en appetitt. Noe som betyr at du vil ha en god unnskyldning til å besøke en av byens fantastiske sjømat restauranter. Den Nasjonale Transport Museum ligger også i Howth.

For en lys - hearted besøk, spesielt hvis du har barn som reiser sammen med deg, en tur til den Nasjonale Leprechaun Museum anbefales på det varmeste. Her er besøkende er behandlet på en utforskning av den ofte mørke siden av Irsk myter og magi. Celtic legender og skremmende historier er hva du kan forvente her, og du bør overlate det å vite mye mer om folklore som ga opphav til fortellingen om skapninger som leprechauns.

Dublin flyplass ligger ca tretten kilometer fra sentrum. Det er et par buss - tjenester. Express - tjenester kan kjøpes gjennom Luft Coach - €7 single mens Dublin Bus kjører en lignende tjeneste for €6. Det er også en vanlig 16A buss som kjører til flyplassen, men dette kan noen ganger ta over en time.

Bør du lage en liste hvis mulig av stedene du ønsker å se før du kommer i Dublin. Det kan være vanskelig å administrere din tid effektivt når du reiser med andre som har ulike interesser. Prøv å nå et kompromiss før du kommer så alle er enige om en handlingsplan. Jeg vet det høres litt alvorlig og ikke veldig spontan, men av erfaring med å reise med familie og venner, har jeg funnet det å være god råd.

Main street i Dublin er kalt O ' Connell Street. Der vil du finne Spire, så vel som andre kjente steder som the Gresham Hotel, Easons Bøker og Savoy Kino. Henry Street, like ved O ' Connell Street er et flott sted for shopping imidlertid Grafton Street på sørsiden av byen, er sannsynligvis det beste alternativet for å få litt seriøs shopping gjort. Temple Bar om mer kjent for sitt natteliv, har også noen interessante butikker som for eksempel vintage klær butikker, tatovering stuer og IFI Kino.

En av de beste måtene å se hva Dublin har å tilby er å ta en spasertur i byen. Det er mange av disse som er tilgjengelig, med forskjellige turer som fokuserer på forskjellige aspekter av byen. Den Skjulte Dublin turer gir besøkende med innsikt i byens historie, gjennom den Keltiske era, bubonic plague ganger og det 19. århundre. Det selv tar i den utbrente skall av Hellfire Club, en angivelig hjemsøkt jakthytte. Andre turer utforske mer av hva moderne Dublin har å tilby i form av street art, pop - up butikker og mindre åpenbare aspekter av Dublins historie.

Dublin er virkelig en av Europas fremste feriemål. Enten du liker sport og friluftsliv, mat og drikke, eller litteratur og historie, det er noe å holde deg opptatt i denne delen av Irland. Dublin er en by med magiske minner som bare venter på å skje for deg å ta med hjem. Sammenlign våre billige bilutleie i Dublin flyplass priser i dag.

Billig Leiebil

Dublin airport ligger praktisk til ca 10 km nordover fra sentrum av Dublin, og kan enkelt nås med offentlig transport og med bil. Dublin airport er den travleste flyplassen i Irland står for ca 60% av all flytrafikk i Irland, administrerende over 80 000 passasjerer daglig i høysesongen. Det er klassifisert som å være blant de ti mest trafikkerte flyplassene i hele Europa. Dublin er en blomstrende By, med en svært mangfoldig kultur og alltid noe som skjer og selvfølgelig er hjem til den berømte stout, Guinness, som angivelig, smaker bedre i Irland enn noe annet sted.

Dublin airport er tjent godt av alle de sentrale aktørene i leiebil bransjen. I Terminal 1 finner du bilutleie skrivebord for Hertz, Budget, Avis, Sixt, og Europcar. Flyplassen er også hjem til flere "forhåndsbestilt" for selskaper som Thrifty, Enterprise, Dan Dooley og Fylke Car Rentals, disse kan nås via telefonen i Ankomsthallen. Den viktigste parkering område for den bilutleiefirmaer ligger i Terminal 2 parkering. Når du returnerer bilutleie i Dublin flyplass, er det bare å følge skiltene som er tydelig merket for bil leie tilbake. Det er flere selskaper med bilutleie stasjoner i sentrum av Dublin, i seg selv, vil en av disse være Europcar som kan bli funnet på Parkgate Street.

Veibeskrivelse

Dublin airport er relativt lett å finne med bil. Kjøring er på venstre side av veien og veiskilt er generelt i både engelsk og Gælisk. Motorveien kjører hastighet er satt til 70mph, (120kph) med store kjørebaner å ha fartsgrenser av 60mph og bygget opp områder blir satt på 30mph. Når du reiser tilbake leie av bil fra Dublin sentrum, leder for M50, og går nordover, og deretter på M1, igjen nordover og følg skilting til Dublin airport. Det er også vanlig planlagt offentlig transport går både til og fra Dublin flyplass og detaljer av disse kan bli funnet på Dublin airport nettstedet.

Nær Dublin Lufthavn

Dublin Swords (3,6 km)
Dublin South (10,7 km)
Dublin West By (13,4 km)
Dublin Tallaght (16,9 km)
Navan By Centre (38,7 km)
Naas (39,1 km)