Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Watford

Billigere Watford i Storbritannia minivan leie her, samt SUV og MPV varebiler til rabatterte priser. Du kan nå velge fra Avis, Budget, Europcar, Herts og Sixt.

Denne byen er full av Hornets fans som har en sterk forbindelse til Elton John. Selvfølgelig, dette refererer til kallenavn av Watford Football Club, som Elton John var en gang Leder og har fortsatt nære bånd med han club. Til sørstatene i England, det er fleipet med at Nord starter i Watford Gap på Motorveien M1. Basert på begynnelsen av Chiltern Hills, kanaler og jernbaner spilte sin rolle i utviklingen av denne byen under den industrielle tidsalder, hovedsakelig som et enkelt tilgangspunkt for å åsene.

Alle priser har ubegrenset kjørelengde, sammenbrudd og kollisjon skade fraskrivelse/reduksjon (CDW) inkludert. Forsikring for å enten dekke krav som er tilgjengelig via Axa, eller du kan betale inn ekstra på samling for å redusere enten null eller et lavere beløp. Ekstrautstyr som barneseter, drivere og Sat Nav kan bli bedt om, men som betales lokalt.

Nær Watford

London Finchley (15,5 km)
London Enfield (24,1 km)
Luton Lufthavn (24,3 km)
London Bow (29,1 km)
London Ilford (34,7 km)
Bromley (46,3 km)
Reading (47,0 km)