Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Om Oss

minibussutleie.com er en uavhengig bilutleie megler som spesialiserer seg på online sammenligning av 7 seters og 9 seters minibuss utleie. Nettstedet vårt, drevet av ETrawler Ltd, sammenligner priser fra over 580 folk transportøren leverandører over 32 000 destinasjoner over hele verden. I løpet av de siste årene, minibussutleie.com har blitt en av de ledende minivan utleie sammenligning nettsteder.

Vi er partner med alle de kjente selskaper inkludert Avis, Alamo, Hertz og Sixt, så vel som svært anerkjente lokale leverandører, for eksempel Thai Rent - A - Car og FireFly, og gir våre kunder massevis av valg til riktig pris.

Kundetilfredshet er nøkkelen til vår suksess

Vi har stor tro på vår suksess er knyttet til betydningen vi legger på kundetilfredshet og vår fortsatte forbedring av våre tjenester. Som kundene er nøkkelen, gir vi deg med ethvert tilbud, de kundetilfredshet vurdering av en leverandør fra reelle kunder for hvert kjøretøy. Vi bryter ned over rating i kategorier som for eksempel Renhold av Kjøretøy, Hjelpsomheten til Personalet etc, og dette vil hjelpe deg med å bedømme kjøretøyet og dets leverandøren før du bestiller fra tidligere kunde.

Husk vi verdsetter våre kunder, og vet at fornøyde kunder vil fortsette å komme tilbake hvert år. Være trygg på at vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at alt går som smurt på dette, og hver bestilling som du gjør med oss.

Vi ønsker deg en god og trygg utleie opplevelsen med oss.