Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Malaga Lufthavn

Malaga er en stor port og moderne industrielle sentrum, hovedstaden på Costa del Sol, og kan skryte av over tre tusen års historie. Det er inngangsporten ikke bare til Costa del Sol, men også den vakre hvite byene i Andalucia, og har mange fascinerende og historiske monumenter å utforske, inkludert Renessanse - katedralen og en Maurisk festning. Malaga er kjent for sin fiestaer, og den viktigste er Feria, som finner sted i August, og de Tre Kongene Festival i januar. En attraksjon for besøkende er at Malaga har den varmeste vintrene av noen by i Europa, noe som gjør det til et ideelt helårsdestinasjon.

Så vel som å tilby attraksjoner i sin egen rett, Malaga er en flott base for å utforske Andalucia, og en bil er avgjørende hvis du ønsker å reise uavhengig av hverandre. Hvis du er arrangere bilutleie i Malaga, vil vi tilby deg en rekke valg, inkludert pre - booking - for å plukke opp en bil på flyplassen når du ankommer. Med utgangspunkt i byen, utforske sin turbulente historie ved å besøke La Alcazaba, den 11. århundre Maurisk fort som dominerer byen. Det Romerske Amfiteateret og slottet på Gibralfaro tilby et ytterligere innblikk i historien til byen, og det arkeologiske museet gir et fascinerende å besøke.

Topp 3 Må Se Steder i Málaga

 • La Alcazaba
 • Katedral, Plaza del Obispo
 • Fiera del Malaga

Malaga kan også tilby attraktive strender, og på Playo Palo, som har en rekke små bukter, så vel som tilbyr et utvalg av vannsport, og Playa Huellin, for de som liker livlige byen strender, nær barer og restauranter.

Byen Malaga gir en flott base for å utforske landsbyer og kysten av Andalucia. Veinettet fra byen er utmerket og motorveier tilbyr tilgang til Marbella, i Villanueva de Cauche, noe som gjør dagsturer et lett valg. Provinsen Malaga gir en fest av attraksjoner å besøke, inkludert Nasjonalparker, Ronda og de Hvite Landsbyene, og den vestlige Costa del Sol, med sin blanding av livlige livlige strender og rolige små viker. Organiser din leiebil i Malaga gjennom oss, og du vil bli satt for en flott tur.

Minivan Leie

Vi tilbyr et stort utvalg av leiebil Málaga lufthavn, og tilbyr hentet fra regionene fineste bedrifter. Søk i dag for en verdi for pengene tilbyr. Du finner også buss og tog tilbydere tilgjengelig fra Malaga flyplass. Over 13 millioner passasjerer benyttet Málaga internasjonale lufthavn i 2011 . Det er den fjerde travleste spanske lufthavn med mer enn ett hundre og tjue tusen flyreiser per år. Du vil finne to terminaler i Malaga, med Terminal 2 desidert travleste regnskap for 90% av passasjerene.

Leie en bil i Malaga åpner opp for et vell av touring muligheter. Malaga er virkelig godt likt blant solen søker turister rundt om i verden. Malaga ligger på Costa del Sol. Det er den nest største byen i Andalucia og er berømt for sine fantastiske sjømat og fantastisk solskinn.

Hva du skal Gjøre

Det er ingen mangel på ting å gjøre så snart du ankommer i Malaga. Picasso - Museet er virkelig noe for de med en nysgjerrighet på kunst og historie. Pablo Picasso er blant Malaga ' s mest berømte sønner. Han ble født ikke langt fra der hvor museet ligger. Det er to museer ligger på Alcazaba Castle.

Du kan sjekke ut noen Gotiske og gresk gjenstander på det Arkeologiske Museet, mens Museum de la Ceramica har keramikk på skjerm fra mange ulike perioder av historien. Du er i stand til å også finne en Romersk teater som stammer fra det første århundre på grunn av slottet. Museum for Kunst og folkelige Tradisjoner inneholder verk av mange lokale kunstnere fra flere tidsperioder. Personer med en nysgjerrighet i arkitektur, bør du betale et besøk til Katedralen i Málaga.

Byggingen av denne katedralen begynte i tidlig i det 16. århundre og ble stadig bygget over de følgende århundrer, noe som førte til en blanding av forskjellige stiler. Det er mange fantastiske restauranter i Málaga, og kan skilte med fantastisk sjømat herligheter. Det er noen gode steder å handle i markedet område av byen også, og det er det perfekte reisemål for å observere noen Malaga i byen livet.

Malaga har utviklet en fin rykte i de siste årene som et kulturelt sentrum for Andalusia i sør - Spania. Sett på av mange som å være i skyggen av Sevilla, i nærheten for mange år, åpningen av Picasso Museum i 2003 bidro til å utløse noe av en økning i interesse i det kulturelle livet i byen. Så vel som mange museer skjønt, det er nok av livlige barer, restauranter og nattklubber, mens byens nærhet til sjøen betyr at Andalucia er voldsom varme er moderert litt her.

Før du utforske de mange museer og monumenter som Malaga inneholder, det er en god idé å ha en vandre rundt i sentrum. Dette vil gi deg en fin følelse av stemningen i byen, med Calle Marqués de Larios en fin gågate og handlegaten königsallee. Plaza de la Constitución er det største torget i byen, og danner fokus for mange av feiringen i byen. Det er spesielt vakker i desember som Julen nærmer seg. Det blir veldig livlig faktisk i løpet av påskeuka, eller Semana Santa, når religiøse iveren grep Malaga og folkemengder mylder gater og torg for å se prosesjoner og forestillinger.

Været er fantastisk i denne delen av Spania også, med Malaga nyte en av de varmeste vinteren strøk i Europa. Dette gjør det enkelt å komme utendørs, og ser på noen av byens fantastiske monumenter enda mer fornøyelig. Byens Barokke Katedralen er spektakulære, med lokalbefolkningen refererte til som "La Manquita" (den Væpnede Kvinne). Det eldste monumentet er byen selv er Teatro Romano (Roman theatre (teater). Dette kan dateres tilbake til det første århundre E.KR., som ble bygget under regimet til Keiser Augustus. Til tross for at stal for dens stener, og skadet i den spanske borgerkrigen, da Málaga ble bombet av Fascister, monument gir likevel et imponerende innblikk i Romersk tid i byen.

Strender

Med en slik flott vær og klima, er det ikke rart at en kystby som Malaga har noen fantastiske strender å utforske. Nærmeste sentrum er Playa de la Malagueta. Den viktigste pluss poenget er bekvemmelighet, med det ble bare en 20 - minutters spasertur fra Plaza de la Constitución. Det er godt tjent med barer og kafeer, samt andre fasiliteter, men sand og viser ikke nødvendigvis den beste. Hvis du er forberedt på å gå for en time eller så, så en fin strand kan bli funnet på Playa de las Acacias i Malaga forstad i Pedregalejo. Regelmessige busser kjører også her er det du ønsker å lagre dine ben, og ikke har en bil leie Malaga - tjenesten.

Billig Leiebil

Malaga er et fantastisk reisemål for alle typer turister. Hvis du planlegger å besøke her på ferie, leie en bil, er alltid det beste alternativet, fordi ved hjelp av offentlig transport er vanskelig i et fremmed land, og drosjer er mye dyrere i løpet av perioden av din ferie. I virkeligheten, å ansette en bil med satellitt - navigasjonssystem som tikker alle boksene når det kommer til praktisk til lavest mulig kostnad, derfor er det trolig det beste valget.

Malaga flyplass er full av verdens største leiebil selskapene. På flyplassen finner du 22 utleie selskaper, selv om åtte av dem (de viktigste) er plassert på tvers terminaler 2 og 3. 23 leie bedrifter på stedet faktisk gjør dette til flyplassen, en av de mest befolkede (i form av leiebil selskaper) flyplasser rundt om i verden. Bortsett fra de ni viktigste selskaper, de andre 14 ligger på motsatt side flyplassen, og du er nødt til å ta en mini - buss for å få dem så i virkeligheten er de ikke praktisk. De åtte bilutleie på stedet selskaper inkluderer; Auto Lido, alamo, Avis, Europcar, Goldcar Utleie, Hertz, National Atesa, Record Gå og Sixt.

Som nevnt er det åtte bilutleie selskaper basert på flyplassen. De er fordelt over terminaler to og tre, og det er avgjørende at du vet hvor din leiebil selskapet ligger så du kan få ut av flyplassen så raskt som mulig.

I terminal to vil du finne din leiebil skrivebord i løpet av en rampe i ankomsthallen. Deres mål er ikke sentral, men det er store tegn som tyder på riktig måte. Du vil finne dem ned en trapp. I terminal tre du vil finne fasiliteter som skrivebord i første etasje av ankomster. Det er viktig å vite at alle bil selskaper basert i terminal ligger i terminaler to og tre, slik at du ikke trenger å bekymre deg om en lang reise for å finne den.

Det er også viktig at du finne ut den riktige åpningstider for alle leiebil selskaper basert i terminalene. Hver bedrift, bortsett fra Goldcar Rental er åpen syv dager i uken, fra syv om morgenen til midnatt. Imidlertid, Goldcar Utleie er tilgjengelig døgnet rundt hver dag.

Unge Sjåfører

En av de mest viktige ting å merke seg er at hvis du er en ung sjåfør (under 25 år) er det viktig at du kan sammenligne alle tilgjengelige leiebil - selskaper på flyplassen. Sjåfører under 25 vil man ofte må betale en avgift, og noen av dem nekter å sikre deg hvis du er i denne alderen. Det er viktig å merke seg at førere under 21 er ikke tillatt å leie bil i Malaga airport fra de fleste leverandører.

Med dette i bakhodet er det noen selskaper som er rettet mot yngre sjåfører fordi det er et marked der det er potensielt mange av virksomheten, men noen mennesker er villige til å ta den på grunn av den risiko som er involvert. Med dette i tankene, hvis du er mellom 21 og 25 sørg for at du spør om unge driver kosttilskudd.

Dokumenter Som Kreves

For å leie bil i Málaga lufthavn, og du må sørge for at du har hver eneste en av disse dokumentene. Hvis du ikke gjør det, så leie selskap ikke nekte retten til å gi deg nøklene. Første, du må ha full drivere'license og papir - lisens (du kan ikke kreve det siste.) Du vil også trenge en ytterligere form for identifikasjon (pass vil være fint), og kortet brukes til å bestille bil. Sist, men ikke minst må du ha en bekreftelse på din bestilling på papir. Jo, den siste punkt gjelder ikke dersom du bestiller din bil på flyplassen.

Med dette i tankene, noen selskaper kan be om ytterligere identifikasjon eller andre dokumenter, spesielt hvis du er fra utenfor EU. Det er alltid en god idé å kontrollere om kravene i selskapet før du reiser.

Bilutleie Forsikring

Så, du har fått bilen, og nå er det er tid for forsikring. Du forventer at salget personen prøver å presse deg for maksimal forsikring fordi de blir betalt for å selge det, men det er en god idé å være beskyttet så mye som mulig. Selv om selgeren er å få en bonus basert på forsikring, de er ikke galt når de forteller deg at du kan spare penger med det hvis involvert i en ulykke.

Tenk om det logisk, du er i en ny bil i et nytt land, så hvis du er for å bli involvert i en mindre ulykke det er sannsynlig å være i utlandet. De fleste om ikke alle selskaper som er notert i terminalen vil tilby deg en gratis forsikring som vil dekke uhell og tyveri, men ved dårlig politikk, som knapt dekker deg for noe, vil du se et stort overskudd, som i hovedsak gjør politikken verdiløs.

Forsikring kan virke som det koster mye, men å ha fred i sinnet at du har best mulig forsikring betyr at du vil være i stand til å nyte din ferie i Malaga mer. Med dette i bakhodet, er det viktig at du leser og les vilkår som er fastsatt i din forsikring så du vet hva du er dekket.

Hvis forsikringen er begrenset gjennom valg, er det viktig at du virkelig ser på både innsiden og utsiden av bilen før du forlater mye. Hvis du oppdager eventuelle skader eller problemer, må du fortelle en representant for selskapet. Dette er, slik at de kan oppmerksom på det som en pre - eksisterende tilstand. Hvis du savner det, og de finner det på din retur, så du kan være ansvarlig.

Nær Malaga Lufthavn