Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Alicante Lufthavn

Alicante er en blomstrende by og havn på Costa Blanca, flankert av fjell og hav, og gir de besøkende med en ideell base for å utforske de omkringliggende kysten og de østlige provinsene i Spania, så vel som muligheten til å nyte den livlige natteliv og vakre strender. Den Explanada de España er en funksjon av byen, i en gågate gangvei langs strandpromenaden, med sin dramatiske svart, rød, kremfarget marmor, og avenue av palmer. Det er definitivt stedet å se og bli sett i Alicante. Cathedral of St Nicholas, og rager over den pittoreske gamle kvarteret i byen, i "El Barro", med sine smale gater og mange små barer og kafeer.

Ting å gjøre i Alicante

Byen kan skryte av flere imponerende strender, men de kan få overfylt i høyden av sommeren, og en bil er virkelig en nødvendighet hvis du ønsker å utforske videre. Det er ikke noe problem å ordne med bilutleie, Alicante tilbyr alternativer for å hente bilen fra flyplassen eller fra destinasjoner i byen. For byens strender, prøv El stranden saladar, som har sanddyner, en lang strekning av golden beach, og alle restauranter og barer som du kunne ønske. Bort fra strandpromenaden, tilbyr byen noen kule og attraktive parker, inkludert El Palmeral, med fossefall, en palm tree plantasjen, og lekeplass for barn.

Steder å Se i Alicante

 • Castillo de Santa Barbara
 • Explanada de Espana
 • Rådhuset

Det er mange muligheter til å utforske historien til byen, og et godt sted å starte er Castillo de Santa Barbara, en av de største middelalderske festninger i Europa. Som det stedet som hevder å ha sin opprinnelse tapas, kan du være sikker på å finne fristende steder å spise i byen, og de aller beste og ferskeste sjømat.

Benidorm, og er kun en kort kjøretur fra sentrum, og vel verdt et besøk for sin enestående strender og party - all - night livsstil. Videre, Guadalest Costa Blanca er en to - timers kjøretur, men verdt det for mål – som ligger på en fjellrygg – stillheten av skjønnheten i landsbyen, og bakteppet, Sierra de Aitana. Like ved er de dramatiske Fuentes del Algar fossefall. Du ville være godt rådes til å bestille en satellittnavigasjon i forberedelse til kjøring leiebil rundt Alicante, for å hjelpe til med å navigere deg rundt i byen og det omkringliggende landskapet, men veiene er alle gode og mindre opptatt enn de fleste i STORBRITANNIA.

Minivan Leie

Leie en bil i Alicante åpner opp for et vell av muligheter. Det populære La Manga resort ligger omtrent en times kjøretur. Murcia kan også nås på mindre enn en time. Vi kan også tilby en Murcia flyplass bilutleie service bør du være flyr til Murcia flyplass terminal. Benidorm, Denia, Torrevieja og Calpe er alle inne kort kjøring avstander. Flyplassen i Alicante er ofte flytebrygge for besøkende på utkikk etter noen spanske solen.

Det er massevis av steder av interesse å sjekke ut i Alicante. Det er en tradisjonell spansk by rik på historie. Det er mange fantastiske tapas barer der du er i stand til å prøve noen god lokal mat. Det er et stort utvalg av mat å velge mellom, men det er mulig at du bare må forsøke sjømat. Frisk fra Middelhavet hver eneste dag, det er helt deilig. Alicante ligger ved Middelhavet kysten i Costa Blanca, og er den nest største byen i Valencia - området. Det er et svært populært turistmål og besøkes av mange mennesker hvert eneste år.

Alicante flyplass er den syvende travleste internasjonale flyplassen i Spania. De siste ti årene har ført til mange endringer i byen Alicante. Populariteten av byen har hevet seg raskt fra det som en gang var en enkel port byen. La Explanada de España består av 6,5 millioner + marmor fliser som gjenskape bølger av Middelhavet. Dette er virkelig et fantastisk sted for en avslappende spasertur og det er også nok av muligheter for å kjøpe like ved. Et enkelt nettsted som er sikker på å fange øyet er Santa Barbara - Slottet. Over 80% av passasjerene på flyplassen i Alicante er ned til spansk reiseliv. Flyplassen fortsetter å vokse år etter år. I 2010 over ni millioner passasjerer brukt flyplassen. Det antall besøkende til flyplassen har forhøyet med tre hundre prosent de siste 10 årene.

Slottet tårner over byen og gir en utmerket utsiktspunkt scenen for turister som ønsker å få en god utsikt over Costa Brava. Du kan få innpass mot slottet for gratis. I tilfelle at du ikke kan håndtere lang tur opp mot slottet så kan du vurdere en snarvei ved å gå via en stein kuttet tunnel der du vil finne en heis. Dette er absolutt verdt et besøk, som det er en virkelig unik måte å reise. Hele sommeren kan du ta noen konserter i hagene til slottet. Disse konsertene er vanligvis gratis.

Hvis du ønsker å oppdage Alicante og dens omkringliggende områder og deretter vurdere en Alicante bilutleie tilbyr. En bil som gir deg fleksibilitet og betyr at du er i stand til å sette pris på din ferie i ditt eget tempo. Vi tilbyr meget konkurransedyktige priser. Alicante lufthavn ligger 9 kilometer fra sentrum av Alicante. Det er en del av kommunen i Elche. Stasjonen tid bør være mindre enn 25 minutter, selv i perioder for trafikk. Alicante flyplass terminal har alt du ville forvente å oppdage i alle moderne airport terminal inkludert barer, kafeer, restauranter, massevis av butikker.

Billig Leiebil

Alicante airport består av en enkelt terminal som håndterer ankomst og avganger til og fra Europeiske destinasjoner.

Sørg for å ta hensyn til dine krav, slik som antall seter og plass til bagasje, samt eventuelle tilleggsprogrammer, for eksempel barneseter. Å arrangere din leiebil før ankomst ved destinasjonen din er en fordel, så betyr det at du har flere valg og vil ikke risikere å måtte betale for en mindre enn ideell bil. Det vil også spare deg for penger. Hjelp oss å organisere din leiebil før ditt besøk skal bidra til å skaffe deg et perfekt å leie bil til en pris som passer deg.

Det er åtte store bilutleie pulter som ligger i de viktigste ankomster området av terminalbygget. Disse inkluderer Auriga Krone, alamo, Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National Atesa, Record og Sixt.

Nær Alicante Lufthavn