Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Nice Lufthavn

Nice ligger på den franske Rivieraen, og er den nest største franske byen ved Middelhavet kysten og hovedstaden i Alpes - Maritim avdeling. På grunn av sin strategiske mål den har skiftet hender mange tid ned århundrer med den første registrerte oppgjør blir den greske byen Nikaia. For mange var det en dominans av Savoy, ble en del av Frankrike under napoleonstiden, ble annektert til Piemonte - Sardinia, i 1815, og til slutt ble en del av Frankrike i 1860. Sin berømmelse som en ferieby vokste med tilstrømningen av engelske aristokrater i det 18. og 19. århundre, som mange bygget villaer med utsikt over bukten; deres arv er innregnet i navnet på den største strandpromenaden "Promenade des Anglais".

I det 20. århundre, plasseringen av byen og fantastisk lys av Provence tiltrukket antall kunstnere som har senere blitt verdenskjent, inkludert Chagall, Matisse, Picasso og Niki de Saint Phalle. Byen er også et flott utgangspunkt for å reise rundt i Cote d ' Azur og den Alpes Maritime, og om du ankommer med fly eller på high - speed rail link, bilutleie i Nice er lett ordnes gjennom oss.

Ting å gjøre i Nice

Byen har flere fremragende gallerier og kunstmuseer, og blant dem Musée Marc Chagall, dedikert til kunstnerens arbeid, og Museum for Moderne Kunst og Samtidskunst er trolig de ikke å bli savnet hvis tid er begrenset. Museum of Modern Art har verker av Niki de Saint Phalle, Tinguely, og Yves Klein, og bygningen i seg selv er et interessant og imponerende konstruksjon. Ta en tur i Vieux - Nice, med sine travle gater, boder og små spesialbutikker, og derfra klatre 100+ trinnene for å castle hill, for å få en spektakulær utsikt over byen, omgitt av fjell på den ene siden og Middelhavet på den andre.

Populære Attraksjoner i Nice

 • Museum for Moderne Kunst og Samtidskunst
 • Promenade des Anglais
 • Tog des Merveilles

En spasertur langs Promenade des Anglais, og er obligatorisk for besøkende til Nice, og du kan ta en drink på en av de mange barene langs veien, eller ta en svømmetur. Villa Masséna på Promenade des Anglais, og er nå et museum, med utstillinger på historie og kunst i regionen. Ta guidet "Train des Merveilles" tur opp i fjellene, en ekstraordinær prestasjon av engineering, som gir deg et glimt av raviner og fjell crags og tar i et besøk i den lille byen Tende, tidligere sentrum av salt handel i området.

Så lenge du holder deg ut av den gamle byen, Nice er en enkel by å navigere, og veien lenker er gode. Hvis du har ordnet med leiebil fra flyplassen, kjøre inn til byen er bare 12 minutter, og tar i Promenade des Anglais. Å snu ryggen til havet og følgende Boulevard Jean Jaurés mot fjellene vil bringe deg til A8, autoroute som strekker seg over den franske Rivieraen.

Minivan Leie

Hvis du bestemmer deg for at du trenger en bil for turen til Frankrike så sjekk ut våre billige bilutleie Nice flyplass gode kjøp. Vi tilbyr fantastiske tilbud over hele året. Nice har for mange mange år nå vært blant de mest godt likt ferie destinasjonene i Frankrike for Irsk besøkende. Det er en flott by med mye å se og gjøre. Hvis du ønsker å møte noen livsstil deretter kan du gå direkte til Akropolis Exhibition Centre. Her kan du få en god følelse for historie Fint med den fantastiske kunstverk på vis. Arc de Venet er definitivt et utmerket reisemål å besøke hvis du ønsker litt avslapning tiden. Ta en avslappende spasertur i hagen og beundre den fantastiske waterfronts.

Leiebil i Nice kan være veldig lett hentet her på denne nettsiden. Å sammenligne bilutleie priser er en ypperlig metode for å se alle de fantastiske nærliggende områder til byen. Place Rossetti er en offentlig square i Nice, noe som kan være virkelig verdt turen. Plassen kan nås ved hjelp av noen utrolig trange gater. Plassen er hjem til noen vakre fontener og tilbyr noen fine steder å sitte og ta omgivelser. Du vil finne massevis av fine butikker og kafeer i denne regionen for å wile bort et par timer.

Det offisielle navnet på flyplassen i Nice er Nice - Côte d ' Azur airport terminal. Det ligger 7 kilometer vest for Nice town. Over 10 millioner passasjerer benyttet flyplassen siste året. Det er også den offisielle airport terminal i Monaco. Irsk besøkende kan muligens få tak i billige flybilletter fra Dublin flyplass til Nice internasjonale flyplass med Ryanair. Nice flyplass tar hensyn til den franske Riviera - området. Det er den 5. største byen i Frankrike. Flyplassen kan være strukket kapasiteten i peak sommermånedene. Det er 2 terminaler på flyplassen i Nice, som er forbundet med buss. Terminal 2 er benyttet av en rekke lave kostnader flyselskaper som Ryanair og Easyjet selv om Terminalen er brukt av Britiske Midlands, Lufthansa og flere.

Som alle store flyplass (er) du finner ingen mangel på steder å spise, drikke og handle. I Terminal 1 vil du oppdage en venstre bagasjen området bør du kreve det. Det er møteplasser i begge terminalene hvis du plukker noen opp. National park – Parc Avdelinger de la Justice er også verdt tiden din. Her vil du se massevis av trær, dyreliv og vegetasjon. De fleste av dyrelivet i parken er ganske sjenert, men skal du vedlikeholde din rekkevidde og la dem gjøre sine ting du burde få noen flotte bilder.

Nice er en utmerket destinasjon for å begynne å oppdage Frankrike. Monaco og Cannes er veldig lett innenfor avstand når du bruker din bil. Du kan også velge å besøke sjarmerende landsbyer og byer i nærheten, slik som Gamle Provence og St Paul, som er godt kjent for den inspirasjon de gis til kunstnere som Picasso og Matisse.

Holde et øye på kalenderen for festivaler i Nice. Kjente de til å se opp for ville være Kongen Karnevalet Mardi Gras som skjer før Fasten, Fin karneval i februar, og også Fin Jazz festival i juli. For forretningsreisende er det konferansefasiliteter i begge terminalene, som består av private rom og et større rom som kan romme så mye som 250 personer i Terminal 1.

Billig Leiebil

Nice lufthavn ligger 4 km sør - vest for sentrum av Nice og ligger på middelhavskysten. Det har 2 terminaler, Terminal 1 og serverer flyselskaper, for eksempel British Airways, Bmibaby og Lufthansa. Terminal 2 serverer airlines liker EasyJet, Alitalia og Aeroflot.

Vi gjør ansette en minivan utrolig enkelt - og sparer deg bryet med å vente til du har kommet til Nice før du velger et kjøretøy. Vi kan finne den billigste tilbud i løpet av sekunder etter at du har klikket på nettstedet vårt. Pre - booking betyr at så snart du har hentet bagasjen du kan bli kjøring unna flyplassen med et minimum av oppstyr etter innsamling av nøklene.

Å finne bilutleie selskaper i Nice er svært enkel i hver terminal. Hvis du har kommet til Terminal 1, så vil du finne det selskapet seg ved siden av portene A1/A2, som er til høyre for Informasjon Dusj. Selskapene her er: Avis, Europcar, Hertz, National, Sixt, og Libertans. Hvis du har kommet til Terminal 2 vil du finne det selskapet pulter mellom gates A2 og A3. Selskapene her er: Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Biler fra begge terminalene kan bli samlet inn fra og tilbake til Terminal 2, bak P5 parkeringsplass.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av Nice, så er det bare en kort 5 kilometer lange turen til Nice Cote d ' Azur. Den raskeste rute er via Promenade des Anglais, som går langs kysten. Når du trenger å drive litt over en kilometer før det kommer inn på Avenue des Floralies, vil dette bli tydelig fordi flyplassen vil bli synlig på dette punktet. Når du har tatt avslutt vil du trenger for å ta 1. avkjøring ved rundkjringen 1st før du tar den 2dre rundkjringen 2dre.

For Terminal 1 vil du trenger for å fortsette og slå på Boulevard Maryse Bastie hvor du vil finne parkeringsplass. For Terminal 2 vil du trenger for å ta til hyre til Avenue des Freres Wright, og du vil finne parkeringsplass.

Nær Nice Lufthavn

Nice (5,7 km)
Antibes (11,6 km)
Monaco (19,8 km)
Cannes (20,8 km)
Menton (26,0 km)
Saint Raphael (44,6 km)
San Remo (47,7 km)
Saint Tropez (63,8 km)