Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Slough

Bestill Slough minivan leie, til rabatterte priser, kan bestilles med kjente selskaper, men samme kvalitet på kjøretøy og service. Også spare ved bestilling av eiendom, biler, salonger, MPV, MPV, Minivans og, hvis det er behov for å gjøre litt skiftende, Europcar tilbyr små til store cargo varebiler. Du kan velge fra Europcar og Keddy som har nye, kvalitet biler i sin flåte.

Kommer vennlig bomber falle på Slough.og lykke er Slough i bakspeilet. er bare to kodene denne travle Berkshire byen prøver å skuldertrekning av de siste årene. Men Skylden John Betjeman, en tidligere Poet Laureate for dette. Å ha truffet komedie - serien, The Office, også basert her, har også bidratt til å gi Slough en kanskje tøffe bildet. Slough er en kort kjøretur ned M4, fra London, pass Heathrow lufthavn, og ta til høyre. Det har en kjent historie av over ni hundre år, når de først referert til som Slo, og et besøk til museet viser historien som de har over ti tusen elementer for å se på.

Ekstrautstyr som barneseter, drivere og Sat Nav kan bli bedt om, men som betales lokalt. Alle biler har ubegrenset kjørelengde, sammenbrudd og kollisjon skade fraskrivelse inkludert. Forsikring for å dekke krav som er tilgjengelig med Axa, eller du kan betale inn ekstra på samling for å redusere enten null eller et lavere beløp. Sjekk vilkårene online.

Nær Slough

Watford (21,7 km)
Reading (27,7 km)
London Finchley (31,8 km)
London Bow (39,7 km)
London Enfield (41,7 km)
Luton Lufthavn (43,7 km)
Bromley (50,5 km)
Oxford (53,1 km)