Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Cork Lufthavn

Shannon er en by som danner hjertet av Irlands vakre Shannon - regionen. Det er en by i County Clare, og hjem til den nest største flyplassen i landet. Shannon fikk byen status bare relativt nylig, i januar 1982, og er heller mer av en satellitt - byen til nærliggende Limerick Ennis. En "new town", som ble bygget først og fremst rundt flyplassen, Shannon befolkning har vokst sakte siden den ble grunnlagt i 1960, med bolig, fasiliteter, og shopping bedre, og med området er godt betjent av hotell nær flyplassen også. Det er et ideelt rimelig og tilgjengelig hub for å utforske County Clare og utover.

Ting å gjøre i Shannon

I Shannon Byen selv, du vil finne massevis av lokalsamfunnets aktiviteter og arrangementer. Samfunnshus, idrettsanlegg, drama grupper, musikk grupper og rugby og fotball alle blomstre her. Men hvis det er store attraksjoner du leter etter, så er det på tide å hoppe i din leie bil og utforske den nærliggende surround. Limerick ligger kun en 20 - minutters kjøretur unna, som i sin tur kobler du til Dublin og Cork raskt med tog eller motorvei. Bunratty Castle and Folk Park er et ideelt nærliggende feriested for familier som reiser med små barn, og Knappogue Castle (slott) vil tilfredsstille de med sans for historiske Irland. Bare 45 minutter unna med bil er kjent Cliffs of Moher også, en av de største naturlige attraksjoner i landet. Topp Tre Attraksjoner Cliffs of Moher Bunratty Castle En tur til Limerick, i nærheten

Må Se Steder i Shannon

 • Cliffs of Moher
 • Bunratty Castle
 • En tur til Limerick, i nærheten

Kjøre Rundt I Shannon

Byen Shannon er relativt godt forbundet med resten av Irland på grunn av sin nærhet til byen Limerick som er innenfor 20 kilometer fra Shannon. Nylig, store oppgraderinger langs N7 (Dublin - Limerick), N18 (Galway - Limerick) og N20 (Kork - Limerick) har bedret tilgjengelighet av Shannon voldsomt, og som det er hjem til Shannon lufthavn, og du vil finne massevis av leiebil alternativer, som alle kan bestilles gjennom oss, og i ankomsthallen her også.

Nær Cork Lufthavn

Limerick By (20,8 km)