Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Munchen Lufthavn

München er den tredje største byen i Tyskland, kjent for sitt øl festivaler og omhyggelig restaurert historisk bygning i sentrum av byen. Det er hovedstaden i Bayern, basert i den sørlige delen av regionen, med elven Isar kjører gjennom byen. Hjem til mange museer som mange hevder outrank selv de av Berlin, det har rykte for å være også byen av "high - tech og lederhosen". I århundrer var byen velstående sentrum i Riket av Bayern, og en av dens mest berømte monarker var det 19. århundre "Mad Kong Ludwig", som var en beskytter av Wagner, bygget flere fantastiske slott, og til slutt ble avsatt og døde under mystiske omstendigheter.

Ødelagt av Alliert bombing, det historiske sentrum var nøye restaurert, etter en pre - krig rutenett plan. München er nå en av de viktigste forretnings - og handelssentre i Tyskland, Europas største publishing byen. For mer enn en kort storbyferie en bil er avgjørende for å utforske byen omgir og nærliggende innsjøer og fjell – arrangere leiebil gjennom oss vil gi den beste verdien tilbud og fleksible ordninger for innsamling av din leiebil.

Ting å gjøre i München

Marienplatz, den største torget i byen, og er et godt sted for alle besøkende til å starte sin utforsking av byen. Nygotisk Nye rådhuset som dominerer i den ene enden av plassen har et klokketårn med et Klokkespill med jousting riddere som dukker opp hver dag klokken 11:00 am, midt på dagen og 5:00 pm. Det Gamle rådhuset og den store Hallen er like imponerende eksempler på kommunale arkitektur. Byen har mange museer, og for elskere av ingeniørvitenskap og teknologi BMW Museet og Deutsches Museum, med sin full - skala modeller av fly kjøretøy, er sannsynlig å være en stor uavgjort.

Beste Attraksjonene i München

 • Marienplatz og det Nye rådhuset
 • Deutsches Museum
 • Schloss Nymphenburg

Den Nasjonale Bayerske Museum huser en viktig samling av middelalderske gjenstander, fra våpen til innenlandske keramikk, mens det nye Museet Brandhorst har et imponerende utvalg av moderne kunst og samtidskunst. For ikke å bli savnet er noen av de storslåtte palasser og slott i og rundt byen – Schloss Nymphenburg, sommerresidens for den Bayerske kings, som er en av de mest imponerende. Det 13. århundre Residenz i sentrum av byen huser nå konsertsaler og en utstilling av den kongelige regalia av Bayern.

Byen beboere vanligvis anbefaler besøkende å oppleve byen til fots eller med offentlig transport – indre by trafikken er ofte veldig tungt, spesielt i rushtid, og parkering i de sentrale områdene er nesten umulig. Mange områder i sentrum av byen er også gågate. Men en bil er et must for å komme seg ut av byen, og for å besøke noen av turistattraksjonene i utkanten. Du kan arrangere å plukke opp din leiebil på flyplassen eller fra en leiebil punkt i byen. Det er tre ringveier, A99, og Mittlerer Ring expressway, og Altstadring, gir enkel navigering rundt kanten av byen. Som alltid når du kjører i Tyskland, gjør deg kjent med kjøring regler og forskrifter – i München, for eksempel, vil du trenger for å vise en øko - klistremerke for å få lov til å kjøre i de fleste områder av byen. Det er også fargede soner i byen regulere hvor lenge du kan parkere, og på hvilke dager.

MPV Leie i München

Det er seks bilutleie München lufthavn bedrifter som ligger i Franz Josef Strauss flyplassen. München er den 3. største byen i Tyskland bak Hamburg og Berlin. Det er den største byen i regionen Bayern. Ta et kupp i dag.

Det offisielle navnet på Munich airport ligger i Franz Josef Strauss flyplassen. Det ligger tjue åtte og en halv kilometer fra sentrum, og er ansvarlig for den nest høyeste antall flyplassen passasjerer i Tyskland. I 2008 var det nesten tretti fem millioner passasjerer. Flyplassen har vunnet en rekke priser gjennom årene. Det ble formelt ligger i München - Riem før han flyttet til nåværende sted i 1992.

Det er en overflod av alternativer for både Irske og Britiske folk som ønsker å reise til München. Aer Lingus tilbyr flyvninger fra Dublin, Cork, Belfast og Gatwick. BA fly fra Heathrow mens Easyjet fly fra Stansted, Gatwick, Edinburgh og Manchester. Lufthansa tilbyr ruter fra flere destinasjoner, inkludert Manchester, Birmingham, Sofia, Heathrow og Zürich, mens Adria Airways fly til Ljubljana. Ryanair faktisk fly til Memmingen flyplass som ligger ca en hundre kilometer lang kjøretur fra München. Dette regnes som deres München rute og flyreiser er tilgjengelig fra Dublin, Stansted, Pisa, Stockholm, Reus og mer. Dette kan virke ut som en billig måte å komme seg til München med valget av en bilutleie Memmingen flyplass service et alternativ verdt å vurdere.

München er en by med så mye å tilby til enhver tid av året. Ski sesongen ser en strøm av ski turister på jakt etter noen vinter moro. Noen av de beste skistedene i nærheten av München inkluderer Kitzbühel som er ett hundre og tjue fem kilometer unna, og Söll som er ett hundre og førti fire kilometer unna. Ellmau, og Mayrhofen resorts er spesielt anbefalt for familier.

Billig Leiebil

München lufthavn ligger 18 km nord - øst for München i seg selv og er i nærheten av byen Freising. Det er en av Lufthansas hovedflyplasser. Det har 2 terminaler, Terminal 1 passer for passasjerer, flyselskaper, for eksempel British Airways, EasyJet og Air France. Terminal 2 passer for flyselskaper som Lufthansa og United Airlines.

Med Munich airport være så langt borte fra selve byen er det anbefalt at du har transport tilgjengelig for å gjøre din reise til og fra flyplass mye lettere. Vi gjør ved å velge en leiebil i forkant av din ankomst i München enkelt, du bare fortelle oss når du ankommer og reiser München, og vi finner de beste tilbudene med selskaper i München lufthavn og etterlate deg med en stor liste over biler til å bestemme fra.

De to terminalene i München lufthavn er overfor hverandre og er forbundet med München - Air Sentrum. I mellom Terminal 1 og München Air Sentrum er en vei som går over som tilbyr en vei inn i det Sentrale Området for Bil Leie tilbake og pick - ups.

Hvis du ankommer på Terminal 1 og deretter avslutt terminal og krysse veien for å få tak i det Sentrale Området hvor du vil finne Bilutleie pick - up - området i sentrum. Hvis du ankommer Terminal 2 vil du trenger å gå gjennom München Adgang til Sentrum for å få til det Sentrale Området. Når du har kommet gjennom München Air Sentrum vil du se pick - up - området rett foran deg. Leiebil selskaper som er tilgjengelig her er: Avis, Europcar, Hertz, National, Sixt, og Terstappen.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av München da denne reisen skal ta rundt en halv time, og for å få til flyplassen må du få på A9 mot A8/Stuttgart/Nurnberg. Her vil du trenger for å fortsette langs E45 før du får tak i for å Avslutte 68 - Kreuz Neufahrn skal flettes inn på A92 mot Deggendorf. Etter 6 km ta Exit 6 mot Hallbergmoos og flett på St2584 og fra her terminalene vil være skiltet.

Nær Munchen Lufthavn

Pfaffenhofen (29,3 km)
Munchen Vest (31,0 km)
Ottobrunn (33,3 km)
Grafing (36,8 km)
Germering (38,9 km)
Wasserburg (46,5 km)
Waldkraiburg (49,0 km)
Ingolstadt (51,4 km)
Starnberg (52,5 km)