Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Lisboa Lufthavn

Hovedstaden i Portugal, Lisboa aksjer med Roma æren av å være bygget på syv høyder. Det er også uvanlig å være en hovedstad som har blitt konstruert på den nordlige bredden av Elven Tajo til ansikt havet, noe som gir byen sin strålende lys og følelsen av alltid å være nær havet. Det er en av de eldste byene i Europa, pre - dating London og Paris og Roma, og har gjennom århundrene vært avgjort av Fønikerne, Romerne og Maurerne, som byen ble til slutt tatt til fange av en Crusader hæren i 1147.

Lisboa har alltid vært et viktig handelssenter, med sin destinasjon på munningen av Elven Tajo, og tilbyr en ideell base for å reise til Middelhavet, Atlanterhavet og Nordsjøen. Mange oppdagelsesreisende har sett seil fra havnen, inkludert Vasco da Gama. Byen fikk et katastrofalt jordskjelv og tsunami i 1755, som ødela 85% av sine bygninger og drepte en 40 000 innbyggere. Sentrum av byen ble bygd langs den nyeste design i urban planlegging, med bredt torg og boulevards, som fremdeles kan nytes i dag. Byen har opplevd en oppblomstring av velstand i de siste årene, og har blitt et populært turist sentrum, med svingete smug av sin gamle bydeler, og den sterke musikk - og kunstfeltet. Lisboa har nå en av de travleste containerhavner i Europa.

Ting å gjøre i Lisboa

Lisboa er en by å rusle rundt og utforske, nyter sin mat, musikk, og mange fine bygninger og museer. Ser ut for glimt av den strålende blå - hvitt - Maurisk fliser på at mange av de eldre husene har i sine gårdsrom eller dekorere veggene. Alfama - distriktet, er en av de områdene av byen som overlevde jordskjelvet, og dens bratte smale bakgater svingete opp bakken til Sao Jorges Castle, foret med musikk barer og aldring hus, gjør for en flott dag med utforsking. Den Gulbenkian - Museet har å være på hver besøkende liste, både for den ytre utformingen av bygningen, og for sin samling av kunst og keramikk, inkludert sjeldne Kinesisk porselen og Islamsk kunst og fliser.

Steder å Se i Lisboa

 • Gulbenkian - Museet
 • Alfama - distriktet, Sao Jorges Castle
 • Torre de Belem

Sao Roque - Kirken er en fest av farger og skatter, bygget av Jesuittene i det 16. århundre, og er en av landets kirkebygg er kjent som "den dyreste i verden", med sin ekstravagante bruk av alabast, ametyst, mosaikk, elfenben og marmor. Torre de Belem og nærliggende Klosteret er bygget på en lang odde, og hvis du klatre Tårnet som du kan forestille deg selv som flyter på vannet i Elven Tagus. Det er endeløse attraksjoner å utforske utenfor byen, og ikke minst den store strekninger av gyllen sand langs den Atlantiske kysten, og du vil sette pris på å ha plassert en god bilutleie tilbyr gjennom oss i forkant av turen. Topp Tre Attraksjoner Gulbenkian - Museet Alfama - distriktet, Sao Jorges Castle Torre de Belem

Hvis du har ordnet leiebil i Lisboa, enten med samling fra flyplassen eller fra et utleieselskap i selve byen, må du kontrollere at du har bestilt en satellittnavigasjon med din leiebil, som kjører rundt i byen kan være forvirrende før du får tak vant til det, og du må også acclimatise å portugisisk kjøring. Når du tar dagsturer ut av byen, prøver å unngå rush hour, som den viktigste tilgang veier til byen kan få veldig fast, spesielt A2 og A6, og det er bare to viktigste broer som spenner over Tagus. Noen veier og broer er tolled, så vær forberedt på endringer.

Minivan Leie

En bilutleie Lisboa flyplass, og tilbyr et flott alternativ for å se Lisboa og dens omkringliggende steder. Vår service tilbyr rimelig leiebil tilbud hele året. Plukke opp poeng er tilgjengelige i Lisboa, så vel som på flyplassen i Lisboa Oriente Stasjon. De er på jakt etter sol, men i tillegg er noen av byens liv å gå med det, bør absolutt vurdere en ferie i Lisboa.

Aer Lingus tilbyr flybilletter til Lisboa fra Dublin international airport og Cork flyplass. Registrer deg for Aer Lingus e - post liste eller opprettholde et øye på den nasjonale pressen som Aer Lingus gi hyppige salg. Lisboa flyplass ligger rundt syv kilometer fra byen. Lisboa har en befolkning på mer enn 600.000 med en annen 2 mil i de omkringliggende områdene av Lisboa som dekker begge sider av Elven Tejo. Det er mye av det gylne strendene like ved å sette pris på. Innfødte i Lisboa hodet for stranden på hver og tilgjengelig sjanse. Det er ingen mangel på solen for å nyte i Lisboa for blek hud Irsk/Briter til å suge opp. Det er mye å se og gjøre i Lisboa. Enten det er stopp for noen fantastiske nærliggende fare i ett med byene mange fantastiske restauranter eller i nærheten av de nærliggende landsbyene, nyte noen gode shopping - muligheter eller besøke de mange turistattraksjonene på tilbud.

Våre rimelige bilutleie Portugal service tilbyr handelen priser hele året. Se opp for et pristilbud i dag. Nesten 13.5 mil passasjerer benyttet Lisboa internasjonale lufthavn siste året. Flyplassen er også kalt Portela airport. En ny terminal ble åpnet i 2007 for å imøtekomme behovet for innenlands flyreiser. Flyplassen ligger 7 km fra byen Lisboa. Hvis du har tenkt mye på reise rundt i området så leie en bil på flyplassen i Lisboa kan være et godt valg. Ellers vil du finne regelmessig buss fra flyplassen til sentrum. Lisboa er ansett som den viktigste flyplassen i Portugal. Det finnes en rekke internasjonale ankomster på flyplassen fra Spania, Frankrike, Irland, STORBRITANNIA og Italia fra store og økonomiske flyselskaper.

Ett sted er absolutt verdt et besøk kan være Saint George Castle. Slottet ble bygget i det 5. århundre. Slottet ligger på den høyeste åsen i Lisboa, og tilbyr en fantastisk utsikt over byen. Det er også en god fredelig reisemål å slappe av. Klosteret Jerónimos ble bygget som en hyllest til den portugisiske sjøfareren Vasco de Gama. Det ble en destinasjon hvor sjømennene skulle gå til å be før du reiser på havet oppdrag. Her vil du oppdage mange statuer av seiling symboler samt sjø monstre.

Lisboa lufthavn først åpnet sine dører i 1942 inneholder en total av 4 baner. Håndtere etterspørselen den internasjonale flyplassen vokste svært raskt. Det er veldig unik i at dens omgitt av bybebyggelse. Mange av diskusjonene som fant sted over om å konstruere en helt ny internasjonal flyplass 50 km Nord for Lisboa i en landsby kalt Ota. Uavhengig undersøkelse utført senere foreslått Alcochete som en mulig destinasjon for å konstruere. Den 10. januar 2008 Alcochete ble bekreftet som den nye internasjonale flyplassen beliggenhet. I mellomtiden gjeldende internasjonale flyplass kommer til å bli utvidet til å takle behov.

Billig Leiebil

Lisboa Portela lufthavn ligger 7 kilometer nord for sentrum av Lisboa, i nærheten av parish of Portela. Flyplassen er den største basen for tap Portugal, samt å være et knutepunkt for EasyJet, Portugalia, SATA internasjonale og Hvit Airways. Den har to terminaler, Terminal 1 er den viktigste terminal og brukes for alle internasjonale flyvninger, Terminal 2 er for alle innenlands flyreiser.

Vi gjør for å leie bil, lett og vi tillate deg å gjøre dette før du trykker ned på Lisboa Portela lufthavn. Bare fortell oss når du ankommer og reiser Lisboa Portela og vi vil finne deg den beste kjøp fra utleie selskaper er tilgjengelig på flyplassen. Ved å bruke oss, betyr det at du vil ha din leiebil klar til bruk så snart du har funnet din bagasje og har forlatt toll.

Leie selskaper tilgjengelig på Lisboa Portela er: Budget, Europcar, Guerin, Auto Jardim, Hertz, Sixt og Avis. Du kan finne alle de selskapet tellere nær offentlig ankomster området i Terminal 1. Hvis du ankommer Terminal 2 vil du være i stand til å få tak i til en Terminal 1 enkelt, hvor utleie av fasiliteter som skrivebord er skiltet tydelig i mange språk.

Nær Lisboa Lufthavn

Prior Velho (1,6 km)
Odivelas (4,4 km)
Carnaxide (10,5 km)
Miraflores (10,6 km)
Montijo (15,0 km)
Oeiras (16,3 km)
Mem Martins (19,5 km)
Estoril (23,7 km)
Cascais (27,1 km)
Setubal (34,7 km)