Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Barcelona Lufthavn

Barcelona er hovedstaden i Catalonia, og den nest største byen i Spania. Utvalget av attraksjoner som det gir den besøkende har ført til dens popularitet som reisemål – fra gaudis uferdige mesterverk, La Sagrada Familia og museer og gallerier til sin enestående natteliv med musikk og barer, og gylne strender. Hosting Ol i 1992 førte til en massiv opprydding av strendene og strandpromenaden, og en samlet foryngelse av byen. Byens reisemål ved Middelhavet, gir det med et klima som soltilbedere kan nyte i mange måneder av året.

Topp Ting å gjøre I Barcelona

Du er bortskjemt for valg i denne byen sport, kultur og god mat. Sagrada Familia er å være på alles liste, med sin surrealistiske og ærefrykt - inspirerende spir og sammenvevd skulpturer. Markedene i La Rambla lar deg bla gjennom for kjøp og nyt det fargerike bird market, gateartistene og kunstnere i denne delen av byen. Nært La Rambla, Barri Gotic, en klynge av Gotiske bygninger i gamlebyen, med svingete trange gater knytte torg omgitt av kafeer og barer. Om natten, rusler området rundt Avd. Diagonal vil gi et enormt utvalg av musikk, nattklubber og diskoteker. Barcelona gir også et utvalg av strender, fra den livlige til de mer sedate. Nova Icaria, nær den Olympiske marina, tilbyr ikke bare en lang strekning av golden sand, men også et bredt utvalg av spisesteder. Bogatell er beskyttet av en hevet promenade, og er en roligere strand, ideelt hvis du ønsker å jogge eller sykle langs gangveien.

Beste Attraksjonene i Barcelona

 • La Sagrada Familia
 • Barri Gotic
 • Museo Picasso

Barcelona har en fantastisk beliggenhet for de besøkende å utforske den omkringliggende regionen, og til og med å ta turen over grensen til Frankrike. For besøkende vurderer car rental, Barcelona tilbyr et ideelt sted. Starter med Sitges, som har noen av de beste strendene i området, eller Montserrat med sitt kloster og fantastisk utsikt, litt lenger unna er mange små middelalderbyer og de Romerske ruinene å besøke i Tarragona, og Girona. Veinettet i Spania, har blitt transformert gjennom årene, og kjører er som regel veldig grei, men som alltid er det lurt for bilist å sørge for at de er kjent med national highway code.

Minivan Leie

Som du ville forvente med en stor internasjonal flyplass, du vil finne massevis av leiebil Barcelona flyplass muligheter. Søk for et tilbud i dag utnytte våre kostnader sammenligningen motor. Rentalproviders ligger i Terminaler B og C

Barcelona flyplass hensyn til mer enn 30 millioner passasjerer i 2011, med mer enn 350.000 flyreiser. Det er Barcelonas største lufthavn, og ligger bare 12 km fra byen. Sin 2. travleste flyplassen i Spania. Det er tre terminaler på Barcelona flyplass. Aer Lingus fly inn i Terminal A.

Budsjett flyselskapet Easyjet kunder kan sjekke inn på Terminal B selv om bagasjen samling forblir på Terminal A. Terminal C har nå 14 kontroller i skrivebord. Barcelona er et fantastisk reisemål for en ferie uavhengig av om det er en romantisk reise for to, eller kanskje en familie ferie. Vi har et bredt utvalg av personbiler alt fra billig hotellrom i biler til personer bærere. Ryanair flyr til Reus og Girona som er nær nok til å Barcelona spesielt bør du leie en bil.

Barcelona er definitivt en utrolig by for turister. Jeg tror ikke jeg har noen gang besøkt en by med mange severdigheter å se og gjøre. Det er vanskelig å pugge hver ting i så hvis mulig vil jeg anbefale at minst fem dager å få om og se så mye som mulig. Hvis du ikke har en bil så byen med buss er et utmerket alternativ som du er i stand til å hoppe på og av på din fritid, og det stopper på store attraksjoner.

Det er 3 forskjellige linjer. De to dagers billett som gir størst verdi som du vil ha for å få opp veldig tidlig for å gjøre alle ting på en dag. Det er også en utmerket måte å bli kjent med byen. Billetter er rimelig priset og tour kommer med lyd kommentar. Det er mange mulige alternativer for Irsk folk som ønsker å reise til Barcelona. Aer Lingus tilbyr flyreiser til Barcelona internasjonale flyplassen i Dublin, Cork international airport og Belfast Int internasjonale lufthavn. Ryanair tilbyr flyvninger fra Dublin airport terminal til Girona flyplass for samt flyreiser til Reus lufthavn fra Dublin.

Barcelona er den viktigste flyplassen i Barcelona, mens den andre flyplasser påpekt ovenfor er brukt av Ryanair og er litt lenger ut. Girona og Reus tjenester som er tilgjengelig på disse flyplassene ved å bestille online her i dag. Det er vanskelig å vite nøyaktig hvor du skal starte med det å gå å se i Barcelona, men du vil oppdage ganske raskt at Gaudi er virkelig en sentral skikkelse i byen. La Sagrada Familia er definitivt verdt et besøk.

Gaudís Hjem er en annen fantastisk arkitektonisk bragd. En lyd tur er tilbudt her. Vil du bli glad for å vite at Barcelona har ni måneder med solskinn i året på tilbud. Du vil finne massevis av strender i kort avstand. Strendene en liten bit ytterligere ut er verdt et spinn inne i bilen. Verden kjent Barcelona football club gir turer hvor du kan få tak i pitch side, så vel som å se spilleren er garderober.

Du kan også utforske klubber museum som har massevis av club minner fra de siste årene. Barcelona er hjem til hundrevis av tapas barer. Du vil finne massevis av spesialitet retter som skal smakes. Butifarra er en spesialist pølse fra den katalanske regionen som du vil oppdage mange tapas menyer. Dyreparken i Barcelona er et fantastisk sted å tilbringe et par timer. Det er en stor dyrepark med mange dyr å se så vel som en delfin vis på visse tider av dagen.

Billig Leiebil

Barcelona internasjonale lufthavn kan bli funnet rundt 12 KM sørvest for sentrum av Barcelona, i den byen Llobregat til høyre på middelhavskysten. Flyplassen er den viktigste inngangsporten til den katalanske regioner i Nord - Spania, og håndterer rundt 29 millioner passasjerer hvert år. Flyplassen er brukt av de fleste store flyselskapene som blant annet British Airways og Iberia for direkte flyginger til byer over hele Europa, og takket være sin moderne og effektiv struktur, inn i Spania i Barcelona er en grei erfaring.

Mens mange mennesker reiser til Barcelona for å få et kort avbrekk i byen, det er faktisk en fenomenal mengde som du kan se og gjøre i Nord - Spania i løpet av en lengre reise til regionen. Ved å bestille bilutleie på Barcelona flyplass før du reiser til katalansk i Spania, vil du være i stand til å dra nytte av å sammenligne de beste priser som tilbys av ulike selskaper som er basert på flyplassen, så vel som garanterer at bilen du ønsker er tilgjengelig når du ankommer.

Når du ankommer Barcelona airport, du vil ha opplevelsen av å samle inn dine leiebil for å være så enkel som mulig. Det er fem selskaper som tilbyr bilutleie i Barcelona lufthavn: Avis, Hertz, Sol Mar, Nasjonale Artesa og Europcar. Hvis du ankommer Terminal 1, kan du finne bil utleie fasiliteter som skrivebord i første etasje av bygningen bare etter at bagasjen ta tilbake området. I terminal 2, utleie selskaper har to pulter, en i de viktigste avslutt hall, og et annet kontor like etter toll, slik at du kan velge den som er mest støysvake.

Veibeskrivelse

Fra sentrum av Barcelona, enten langs B - 10 kyst veien til El Prat der det blir med C - 31, som tar deg direkte til flyplassen inngangen. Fra hotellet i Sitges til vest, bør du hodet innlandet 1 kilometer fra havet og ta til høyre inn på C - 32 (Autopista de Pau Casals). I Castelldefels, ta det høyre krysset på C31 airport road.

Nær Barcelona Lufthavn