Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Cambridge

Fra den fantastiske visningen av King ' s College Chapel over elven Cam, den Gotiske intricacy av arkitektur, Cambridge har mye å tilby to - dagers turist. Selv ser elevene sykle til foredrag eller elvebåttur på Elven Cam vekker bilder av en svunnen tid. Men det er mer å Cambridge enn historie og akademia. I de siste årene, det har blitt en teknologisk sentrum av internasjonale omdømme, som en forlengelse av byens arbeid under beregnes banner av Universitetet, som ble grunnlagt i det 13. århundre av forskere som venstre Oxford etter at en lokal tvist. De valgte stille ensomhet of Cambridge som et egnet mål for å fremme sin egen læring. Cambridge har utdannet mange kjente alumni, inkludert Isaac Newton, Bertrand Russell, John Milton, Ludwig Wittgenstein og Lord Byron.

Cambridge akademikere har vunnet flere nobelpriser enn noe annet universitet i verden. Mer enn 3,5 millioner besøkende kommer til Cambridge hvert år for å nyte dette historiske stedet, gang beskrevet av Forbes Magazine 'en av de vakreste byene i verden.'

Ting å gjøre i Cambridge

Cambridge University består av semi - uavhengig høgskoler, noen sentral beliggenhet, andre opp til 3 km fra sentrum. Noen høyskoler lade inngangspenger, og de fleste er stengt for besøkende under Universitetet eksamen sesongen er fra slutten av Mai til og med andre uke av juni. Fitzwilliam Museum huser kunst og antikviteter av Universitetet. Ligger på Trumpington Street, den 19. Århundre bygning mottar rundt 300.000 besøkende årlig.

Beste attraksjoner i Cambridge

 • Sedgwick Museum of Earth and Science
 • Cambridge University
 • Kettle ' s Yard

Samtidig "Founder' s Building" ble designet av George Basevi og åpnet i 1848. Høydepunktene inkluderer den Egyptiske Gallerier og Antikviteter - avdeling, og kunstinteresserte vil finne mesterverk av Titian, Rubens, Hogarth, Gainsborough, Konstabel, Monet, Degas, Renoir, Cezanne og Picasso (blant andre) så vel som en fin samling av 20. århundres kunst. Entre er gratis. Kettle ' s Yard, er det tidligere hjemmet til Jim og Helen Ede, og hjem til en samling som inkluderer verker av Alfred Wallis, Barbara Hepworth, Henry Moore og Henri Gaudier - Brzeska.

Bilutleie i Cambridge

Parkering kan være vanskelig i sentrum av Cambridge og one way street systemet er ganske forvirrende for første - timere, men park og ride - ordningen tilbyr avgiftsfri parkering og en £2.30 tilbake bussturen. Leie en bil og bruke park og ride for å utforske byen, før rømmer av veien for å nyte noen av de fantastiske Cambridgeshire landsbygda.

Nær Cambridge

Haverhill (23,1 km)
Huntingdon (28,6 km)
Bury St Edmunds (36,6 km)
Stevenage (42,4 km)
Bedford (43,9 km)
Hertford (48,1 km)
Harlow (48,8 km)
Peterborough (49,0 km)
Luton Lufthavn (51,6 km)
Luton (54,0 km)
Hatfield (56,6 km)
Hemel Hempstead (64,9 km)