Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Madrid Lufthavn

En bilutleie Madrid airport tilbyr kan fungere godt ut bør du har tenkt å besøke ulike steder i Spania i hele ferien. Det er noe å vurdere om du tenker på å utforske områdene utenfor byen som Toledo, som er et fantastisk område som ligger 45 kilometer fra Madrid. Det irske folk som ønsker å reise til Madrid kan ta en flytur med Aer Lingus eller Ryanair fra Dublin flyplass til Madrid Barajas lufthavn.

Madrid er en by som på ingen måte slutter å tiltrekke seg ute hele året. Det ligger i sentrum av Spania. Du vil finne en overflod av ting å gjøre som å besøke museer og palasser eller suge opp noen hardt opptjente solskinn. Madrid er også et utmerket sted for de med en forkjærlighet for shopping samt blitt kjent for sitt livlige natteliv som er sentrert på Plaza de Santa Ana. Mange individer si at natten ikke virkelig få gå i Madrid til midnatt.

Madrid Barajas flyplass er Spanias viktigste flyplass. Den har høyere passasjer beløp og fly tall enn noen annen flyplass i nasjonen. Barajas lufthavn i dag står som den 10. travleste flyplass terminal i verden og 4. travleste internasjonale flyplass i Europa. Flyplassen ligger i nærheten til Barajas som er omtrent 15 km fra Madrid Sentrum. Både Irsk flyselskap bruker en Terminal ved Barajas lufthavn. Over 50 millioner passasjerer bruker Madrid airport årlig.

Det er også mulighet for å leie en taxi. De fleste drosjer i Madrid vil bare bære så mye som fire personer. Du vil finne drosjeholdeplasser utenfor hver terminal. Et annet alternativ for å ta hensyn til, er med buss, mens det er også tog til Madrid sentrum. Så vel som den vanlige tog tidsplan det er en t - t - tog som kan være ombord på Terminal 2 og 4.

For personer som velger en avslappende ferie - det er mange gode restauranter i Madrid catering til alle typer mat hele dagen og sent på natten. Tapas barer finnes overalt i byen, og er et flott alternativ uansett hva budsjettet er. Som vanlig når man er inne i en ny by jeg ville foreslå at du prøver noen av de lokale spesialiteter som lacón som er en røkt gammon rett og Cocido Madrileño som er en grønnsak lapskaus.

Det er også vel verdt å velge en restaurant som serverer sjømat til middag for et minimum av en natt av oppholdet. Inne i en historisk by som Madrid vil du finne massevis av steder å besøke for de med interesse for kunst og kultur. En av de mest kjente stopper er Plaza Mayor som er mer enn 200 år gammel. I Museo del Prado, kan du finne arbeider fra slike kjente navn som Rubens og Goya. Dersom du ønsker å få bort fra den travle byen eksistens for en stund, deretter hodet for El Retiro som er et fint reisemål for litt avslapning tiden.

Du vil finne 4 bilutleie pulter ved Barajas lufthavn terminal. Du vil finne 100 pluss butikker i Barajas flyplass for så vel som mer enn 40 serveringssteder. Det er anleggsarbeid stadig finner sted innen flyplass som kan bety avbrudd i driften av noen av disse utsalgsstedene.

Billig Leiebil

Madrid - Barajas lufthavn er den viktigste internasjonale flyplassen som serverer Madrid. Det er den største flyplassen i Spania, og ligger innenfor bygrensen av Madrid, en 8 mil nord - øst fra Puerta del Sol. Madrid - Barajas flyplass og ifema, 4 terminaler. Terminal 4 vert alle Wiki flyselskaper, for eksempel American Airlines, British Airways og Iberia. Terminal 1, allhers gud økonomiske flyselskaper som EasyJet og Ryanair. Terminal 2 er for de fleste kontinental flyselskaper, for eksempel Air France, Alitalia og KLM.

Når du er i Madrid vil du ønsker å ha transport lett tilgjengelig fordi noen av turist attraksjoner er plassert ganske langt fra hverandre, noe som gjør taxi fares ganske dyrt. Vi gjør ansette en bil i Madrid airport utrolig enkel, og tar alle stress bort fra å ansette erfaring og la deg gjøre det i komforten av ditt eget hjem, før du ankommer ditt reisemål. Vi vil sammenligne tilbudene fra alle de ansette selskaper i Madrid - Barajas og sørg for at du får den beste avtalen på hvilken type bil du velger.

Det er 4 terminaler på Madrid - Barajas, men Terminal 3 er sjelden brukt. Hvis du ankommer fra Terminal 1, så vil du finne leie selskaper som du kommer ut av bagasje gjenvinne. Denne terminalen har kontorer: alamo, Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Hvis du ankommer Terminal 2 så er det dessverre for deg leie kontorer har blitt lukket på denne terminalen, og du må finne din måte å Terminalene 1 eller 4. Hvis du ankommer på Terminal 4 da vil du finne leie selskaper en etasje under første etasje. Denne terminalen har utleie av kontorer: alamo, Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av Madrid, så denne turen vil ta deg rundt 20 minutter. Du trenger å få tak i på A - 2 og reise langs den 4 km før du tar Avkjørsel 10 mot M - 40. Etter dette følger du skiltene til M - 14/M - 11/M - 13 og fortsette å følge den N - 100 før du tar Avslutt P - 2 til flyplassen.

Minivan Leie

Også, diskontert eiendommer, SUV og MPV leie re tilgjengelig på alle terminalene i Madrid lufthavn. Velg mellom lokale og nasjonale selskapene som har redusert sine priser for kunder å bestille gjennom vår nettside. For offentlige transportmidler, kan du enten ta buss eller tog. Enkelte busser kjører forbi Plaza Colon å få tak i Avenida de America. Hvis du er til å kjøre tog, en buss kan også ta deg rett til det. Men, du kan bare slippe av jernbanestasjonene på Terminal T2 og Terminal T4. Metro tog går hver 5 minutter. Denne flyplassen er betjent av Økonomiske operatører som Lett Jet og Ryan Air opererer fra Terminal 1. Dersom du foretrekker å hente bilen etter din ankomst, så kan du bestille det for samlingen fra Victoria ' s city kontor, på: Calle Canada, nei. 1 Bis Poligono, UA3 Paracuellos de Jarama, Madrid.

Fullt omfattende forsikring, med ingen ekstra Ansvar, Tredjeparts Ansvar, Offentlig Ansvar, Kollisjon Skade Fraskrivelse (CDW), Tyveri, Tap Waiver (TLW), Personlig Assistanse Forsikring (PAI) og Veien veihjelp 24 timer. Madrid lufthavn har et bredt utvalg av biler, varebiler og jeeper tilgjengelig. Velg Renault Grand Tour Eiendom, hvis pakking din golf klubber eller kid tilfeller. Deretter er det Citroen Picasso, en typisk liten MPV, samt et bredt spekter av andre Citreon modeller, inkludert C5 og C4. Dette er bare noen eksempler på de utvalg tilgjengelig.

Nær Madrid Lufthavn