Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Milano Malpensa Lufthavn

Milan er hovedstaden i Lombardia - regionen i Italia, og den nest største byen i landet. Det har blomstret siden romertiden som en kommersielle og finansielle sentrum, og gjennom århundrene har det blitt overkjørt og hevdet av Frankrike, Østerrike og Spania, til det ble en del av det nye Kongeriket Italia i 1859. Det var i forkant av industrialisering av Italia i forrige århundre, og har senere også etablert et globalt rykte som et senter for haute couture fashion og design.

Byens mange gallerier og museer tiltrekker seg mer enn to millioner besøkende årlig, business senter, hus Italias viktigste børs, Borsa Italiana. Milano er en flott base for å utforske Nord - Italia, som har utmerkede veiforbindelser til Bergamo, Lake Como, og Torino til vest. Bilutleie er tilgjengelig enten fra flyplassen eller fra en av de mange bilutleie selskaper i Milano seg selv. Du finner de beste tilbudene for leiebil i Milano utforsk alternativene til høyre her.

Ting å gjøre i Milano

Alle besøkende til byen vil bli bortskjemt for valg gitt hvor mange fascinerende, historiske og kunstneriske skatter i Milano. Obligatorisk er Leonardo d Vincis Nattverden i kirken Santa Maria della Grazie, og så lenge du ikke lider av vertigo, en annen må er stigende Duomo di Milano - katedralen å være den tredje største i Kristenheten. Du vil få en klar utsikt til Alpene og over byen fra taket av katedralen, og på bakkenivå, kan du beundre noen av det 3500 statuer og 135 spir som dekorere utsiden av kirken.

Topp - Attraksjoner i Milano

 • Kirken Santa Maria della Grazie
 • Piazza del Duomo
 • Den Gylne Rektangel og Via della Spiga

Castello Sforzesco er en av de store attraksjonene i byen, bolig tolv museer som tar de besøkende gjennom historien til området fra Palaeolithic ganger gjennom til 1950 - tallet. Vindu shopping i Milano designer området, den Gylne Rektangel, kan være en deilig dag aktivitet, tar i lunsj på en av Milanos mange fremragende restauranter. Som et alternativ til å surfe på designer - butikker, kan du slappe av på et cruise nedover kanalen som forbinder Po Elver og Ticino, banker foret med små butikker, barer og kafeer. Utenfor bykjernen, Innsjøen Como, er en kort kjøretur unna, og vil transportere deg til en annen verden, av blåe, høge fjell, og lite farge - vasket landsbyer og byer.

Fra flyplassen i Milano sentrum ligger en 45 minutters kjøretur på A8 bompenger. Milan har en ring road, Viale Umbria, som omkranser byen, men du vil definitivt trenger en satellittnavigasjon i din leiebil til å finne din vei rundt det byspredning i utkanten av byen, og noen av de mer komplekse og bilfrie områder i sentrum. Som stråler ut fra sentrum av ringveien er en serie av store motorveier, som gir enkel tilgang til Italias største byene i nord – Genova, Verona, Torino og Bologna.

Minivan Leie

Sammenlign bilutleie Milano Malpensa flyplass priser i dag med en rask sitat. Hvis du forbereder seg til å reise utenlands for å få en velfortjent pause og har plukket Milan som reisemål, så dette Milano Malpensa flyplass - Guiden kan hjelpe til med å ta litt av spenningen ut av klargjøringen med sin informativ informasjon. Som en stor flyplass, syv av de elleve Malpensa flyplass bilutleie organisasjoner er basert i en Terminal i Ankomsthallen.

Ligger mot nord i byen i foten av Alpene er Innsjøen Como, som er blant de største innsjøene i landet. Innsjøen er formet heller merkelig som en omvendt Y, med tre landsbyer, Bellagio, Varenna og Menaggio rundt den sentrale aksen. Disse landsbyene er alle veldig koselige og tilbyr en ekte smak av det landlige italienske livet, nær den Sveitsiske grensen. Det er også en hydrofoil som reiser gjennom bygda i Como til Bellagio som kan være et møte som er verdt å oppleve. Ligger i nærheten av Bellagio kan være Punta Balbianello, villa som ble brukt som innstillingen for Prinsesse Naboo er Naboo retrett i Star Wars - filmen Attack of the Clones. En ekstra vakre byen som du kanskje ønsker å besøke er Bergamo. Det gamle sentrum, Piazza Vecchia, er full av middelalderen og renessansen bygninger. Det er også Rocca som er en befestede slott med et museum for å utforske. Andre museer i byen består av Arkeologisk Museum, Science Museum og Donizetti - Museet, som er dedikert til komponisten Gaetano Donizetti som ble født her. Sjekk ut våre bilutleie Bergamo flyplass service.

De fleste bilutleie firmaer også sørge for high - end av markedet med luksuriøse biler. Valgfritt tilbehør inkluderer barneseter, kjettinger, GPS - Systemer, Blå - , tann - og DVD - spillere for bil. Dens tilrådelig å be for disse ved produksjon av reservasjonen. Det er viktig å finne ut sikkert hva som er og hva som ikke er inkludert i oppgitt pris før du setter ut som uventet tillegg til regningen ved innsjekking og kan komme som en ubehagelig start på en tur. Også undersøke om forsikring er inkludert i prisen. Noen tilbyr full dekning innen sitat, men vil deretter tar ekstra betalt for windows, dekk og understell beskyttelse.

Hvis det oppstår problemer, for deretter å ha beredskap veihjelp er en velsignelse. For å leie en bil på flyplassen i Milano Malpensa du må være tjueen år eller over, og for noen utleiefirmaer du trenger kanskje å bli eldre, andre opererer med en ung sjåfør tilleggsavgift. For de mer prestisjefylte leie biler, minimum alder er ofte tjuefem eller tretti. Husk at når du kjører i Italia for å holde dine dokumenter og førerkort i bilen til enhver tid, slik som å unngå unødige vanskeligheter hvis du er dratt over. Bortsett fra det, bare slappe av og nyte ferien.

Billig Leiebil

Malpensa airport er en av to flyplasser ligger i Milano. Som den største av de to flyplassene det tjener over 19 millioner kunder i gjennomsnitt per år. Flyplassen håndterer en rekke ulike operatører, men en interessant faktum er at EasyJet bruker hele terminal to. Dette gjør flyplass er den nest største basen for det selskapet. Flyplassen ligger bare mindre enn 25 km fra sentrum av Milano.

Milano er en vakker by, og du vil føle deg som du har kastet bort din ferie hvis du ikke har vært i stand til å utforske det. Den beste måten å gjøre dette på er å leie en bil på Malpensa flyplass for å få rundt. Sørg for at du gjør dette på forhånd, fordi forlater det til siste minutt eller venter til du får tak i til flyplassen kan være farlig, fordi du kan leie bil på flyplassen er populære, noe som betyr at den ideelle bilen kan ikke være tilgjengelig hvis du lar det være for sent. Sørg for at du også se på andre tilgang til din bil som en satellitt - navigasjonssystem, som vil hjelpe deg hvis du har tenkt å utforske de omkringliggende områdene. Bilutleie på denne flyplassen er anbefalt fordi en retur til Milan fra flyplassen med taxi vil koste deg omtrent 140 Euro.

Terminalen har en rekke bilutleie selskaper å velge mellom, noe som er en fordel, fordi det betyr at det er mer av et valg. Du vil finne alamo, Avis, Europcar, Hertz og Sixt blant andre internasjonale og nasjonale selskaper.

Veibeskrivelse

På omtrent 25 km fra Milano, sørg for at du bruker SS - 336 på A8 - motorveien, som tar deg rett til sentrum av Milano. Områdene rundt Milano veiviser flyplassen, vel så får det burde ikke være et problem.

Nær Milano Malpensa Lufthavn

Varese (21,6 km)
Novara (23,2 km)
Como (34,0 km)
Vercelli (43,2 km)
Monza (43,3 km)
Lugano Lufthavn (43,6 km)
Lugano (45,1 km)
Lecco (57,6 km)