Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Murcia Lufthavn

Murcia flyplass er inngangsporten til både Murcia - regionen og dens hovedstad, som begge er raskt økende i popularitet med reisende trukket til dette vakre hjørnet av Spania for sin eksepsjonelle, solrikt klima og vakre kystlinje. Etter å ha unngått masseturismen som har feid over mye av Spanias sørkyst, og Murcia er bare nå fremstår som en av landets buzz destinasjoner, men opprettholder sin uberørte appell.

Ting å gjøre i Murcia

Besøkende til Murcia vil finne et område som tilbyr et vell av forskjellige attraksjoner og varierende natur. Fra bildet perfekt fiskevær som prikken vakre Costa Calida til en indre av tørre ørken - lignende land som gir vei til frodige strekker seg beriket av frukt dyrking, Murcian landskapet er full av kontraster og overraskelser. Dette er et virkelig mangfoldig region som belønner grundig utforskning, så plukke opp en leiebil fra Murcia flyplass er en viktig måte å gjøre mest mulig ut av et besøk.

Dette vakre landskapet spiller vertskap for noen av sør - Spania er mest kulturelt imponerende byer, der arven av sammenflettede Muslimske og Kristne kulturarv har etterlatt noen virkelig unike arkitektur.

Populære Attraksjoner i Murcia

 • Murcia - Katedralen
 • Cartagena er Romersk Amphitheartre
 • Strender og vannsport i La Manga

Grunnlagt av Maurerne i 825, Murcia er en fascinerende by fullpakket med kulturelt mangfoldig arkitektur og et nettverk av trange historiske gater. Juvelen i Murcia krone er sikkert den fantastiske katedralen, en fantastisk blanding av Gotisk og Renessanse - stil som må anses som en av Spanias mest blendende – og eklektisk – konstruksjoner.

Mens byen er et må - besøke for alle å bruke tid på rundt sør - øst kysten av Spania Murcia absolutt ikke er regionens eneste verdt urban reisemål. Cartagena ligger på en vakker strekning av Middelhavet kysten og som i Murcia, viser et variert arkitektonisk arv som viser byens rike historie. Cartagena kan spore en historie som går tilbake til 227 F.KR., og spenner over mange sivilisasjoner. Blant Cartagena mest kjente attraksjoner er den nest største Romerske Amfiteateret i Iberia, og en fin Naval Museum som reflekterer byens historiske status som en nøkkel - port.

Byen Murcia er et fint utgangspunkt for å utforske området, og tilbyr alle fordelene av et viktig transportknutepunkt, inkludert godt serveres Murcia flyplass og flere bilutleie plukke opp poeng. Du vil finne et bredt utvalg av Murcia flyplass bilutleie valg, enten du er på utkikk etter 7 seters familie biler eller hvis du er på reise i mindre tall og vil ha noe lite og drivstoffeffektive.

I tillegg til regionens hovedstad, en virkelig givende Murcia car rental ferie kan også ta i La Manga, regionens største resort og turisme hub og god base for ferie familier, og Lorca, kjent som "Den Barokke Byen" takket være sin verdensklasse utvalg av barokke monumenter.

Minivan Leie

Vi har arbeidsforhold med mange store bilutleie Murcia flyplass bedrifter. Med mer enn tre hundre soldager i året sannsynligheter er at personer som søker for en sol - gjennomvåt holiday vil ikke bli skuffet med Murcia. Som med de fleste spansk ferie destinasjoner det er lavere pris flight valg fra hele verden. Ryanair tilby rimelige flyreiser fra Shannon international airport og Dublin flyplass til Murcia flyplass.

Murcia flyplass terminal ligger 17 km mot sør i Murcia By i San Javier. Flyplassen har sett en jevn økning i antall over det siste tiåret eller så, med et stort antall flyreiser over hele verden nå kommer til flyplassen. Et stort antall besøkende fra STORBRITANNIA og Irland, på vei til den sørlige regionen av Pris Blanca bruk Murcia internasjonale lufthavn. Mange charterfly bruk Murcia flyplass. Pakketurer er svært populære for denne regionen, med masse billig overnatting valg og bilutleie er tilgjengelig.

I 1995 nærmere 90.000 passasjerer benyttet Murcia flyplass imidlertid av 2004 at mengden har vokst til en utrolig 850,000 mens i 2006 var det en annen spektakulær stige nå 1,6 millioner. Murcia ligger i den Sør - øst for Spania i nærheten av Elven Segura. Flyplassen ligger nær byer i Santiago de la Ribera og San Javier. Det er også verdt å vurdere som flyr til Alicante flyplass, så det er bare 1 times kjøring med bil. Noen ganger kan det fungere ut billigere på denne måten, så det er vel verdt å ta deg tid til å sammenligne flight avgifter. Med påvirkning av Middelhavet, i nærheten av det er ingen mangel av solskinn. Noen ganger i vinter tid det kan bli regn likevel de er vanligvis kortvarig. Bør du velge at du har fått nok sol for dagen da det er mange andre valg er virkelig verdt å utforske.

Etnografisk Arkeologiske museum er absolutt et mål som er verdt et besøk. Akkurat her du er i stand til å se mange biter av Murcia bakgrunn. Museet består av paleontologisk fossiler. Det inkluderer en spesiell region for undervanns arkeologi og et ekstra rom for etnografisk type viet til den siste århundrer. Katedralen i Bispedømmet Cartagena er også verdt en titt. Det tok sytti år å bygge starter i 1394. Hvis en enkelt katedralen er ikke tilstrekkelig da de Santa Maria - Katedralen er et ekstra alternativ.

Tilstrømningen av lavprisselskapene kan være hovedansvarlig for denne flotte økning i flytrafikken, for eksempel Ryanair, Jet2, EasyJet og Monarch levere turister i hopetall. I 2004 et omfattende arbeid ble utført på flyplassen, inkludert tillegg av fem nye flyplassen butikker, plass for rentacar organisasjoner og nye bagasje steder. Du har også mulighet for å leie en taxi utenfor flyplassen som ville koste ca 60 euro til Murcia By. Det er også en pendelbuss er tilgjengelig.

Det er mange gode golfbaner innen enkel reiseavstand når du ferie i Murcia. Lenge solen fylt dager kan bli brukt på golfbanen jobber på at handicap. Så hvis du flyr til Murcia eller Alicante flyplass eller mer enn 400 andre destinasjoner i Spania vi har fått Spania bilutleie tilbyr å dekke alle behov, uavhengig av om du trenger et folk som bærer for familien eller noen ting mer stilig for alle romantisk ferie.

Billig Leiebil

Murcia flyplass ligger 28 km fra sentrum av Murcia og er i nærheten til den lille byen San Javier. Det er bra beliggenhet om du reiser til Costa Calida eller sørlige Costa Blanca områdene i Spania. Det ligger mellom tre største byer - Cartegena, Torrevieja og Murcia og er ca 18 km fra La Manga området, så ser tusenvis av turister og innbyggere går gjennom dørene hvert år. Mens Murcia flyplass er liten i forhold til de liker av Alicante lufthavn, og har det vært en voksende interesse i området i de senere år, særlig i La Manga området, og flyplassen har blitt mer populært med et stadig voksende antall av lav - kost charterselskapene.

Du vil finne en rekke bilutleie selskapet tellere på flyplassen, og de er enkle å finne, da det er en så liten flyplass. Noen små bilutleie selskaper har sine kontor på flyplassen er parkeringsplassen i minivans. Det kan virke litt rart, men dette er hvor du vil plukke opp og slippe av din leiebil tastene. Selskaper med kontorer på flyplassen inkluderer AurigaCrown, som du vil finne i Ankomsthallen; Centauro; Goldcar Murcia og internasjonale selskaper som Europcar og Avis. Leiebil leiebil parker ligger i airport sammensatte, på venstre side før den taxi - området.

Veibeskrivelse

Offentlig transport til og fra flyplassen er ikke det vanlige " det er om lag tre direktebusser en dag som sjef i sentrum av Murcia By og ingen direkte tog. Hvis du skal inn i Murcia sentrum, kan du være heldig å komme når en av de tre busser er planlagt, ellers vil du trenger å ta en taxi eller leie bil. Det vil ta ca 40 minutter å kjøre fra flyplassen i Murcia by. Du må ta AP - 7 mot San Pedro og Mercia, før du tar avslutt 782 skal flettes inn på Autov ' a C - 3319/C - 3319 mot Balsicas/Murcia. Ta rampen til A - 30 og ta avslutt 142 til Murcia. Når du returnerer leie bil på slutten av ferien, finner du leie av bil parkeringsplasser på venstre når du går inn på flyplassområdet.

Nær Murcia Lufthavn

Los Alcazares (4,7 km)
Torrevieja (24,6 km)
Cartagena (25,1 km)
Murcia (35,9 km)