Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Faro Lufthavn

De fleste besøkende til Algarve vil fly i gjennom Faro flyplass, som har utviklet seg til en travel international airport siden åpningen i 1966, og nå ønsker velkommen over 6 millioner besøkende i året. Faro flyplass ligger ideelt til, ikke bare for den nærliggende byen med samme navn, men også for resten av Algarve, i den sørligste regionen i Portugal, med sine herlige strender, og golf - kurs som tiltrekker seg entusiaster i løpet av vintermånedene. Leiebil fra Faro flyplass er lett ordnes gjennom oss, og å samle inn kjøretøyet fra utleie området ved ankomst gir deg frihet til å utforske området på ferie. Faro i seg selv er en livlig og moderne by, med et attraktivt sentrum, og herlige strender, samt et livlig natteliv.

Ting å gjøre i Faro

Faro old town, Cidade Velha, nestles bak høye defensive vegger, og er et nettverk av små firkanter som er knyttet sammen av attraktive smale gatene. Eksempel noen av regionene er deilig sjømat på en av de små restaurantene langs rutene. Praia de Faro er en ganske stranden i kjøreavstand fra byen, og tilbyr strand - barer og kafeer samt lang fredelig strekninger av sand hvor du kan slappe av og nyte solen.

En av gledene at Algarve tilbyr er stasjonen langs kysten, der vest for Faro du kan slutte av med noen få miles til å finne en strålende stranden, eller nyte å utforske byer som Vilamoura, med sine skinnende hvite hus, marinaer, og endeløs underholdning. Vest for Faro resort byene Lagos og Albufeira tilbyr fantastiske strender, og livlig uteliv, så vel som en kyst som er stiplet med små bukter og forrevne klipper. Innlandet Algarve tilbyr også attraktive lite marked byer som Loulé og Silves, mens området rundt Faro er et paradis for golfere. Benamor og Quinta do Lago, er to av de mest populære golfbanene i området. Topp Tre Attraksjoner Cidade Velha, Faro Praia de Faro Quinto do Lago golf course

De Kjører Rundt I Faro

Hvis du har ordnet med leiebil fra flyplassen, og byen Faro ligger bare en 4 ½ mil kjøretur unna. Faro lufthavn ligger også i nærheten av A22 autoroute, som går parallelt med kysten, og gir enkel tilgang til alpinanlegg og kysten av Algarve, fra Lagos i vest til Altura i øst. Hvis du er fristet til å utforske videre, Lisboa ligger en 2 ½ times kjøring unna på A2. Portugisisk autoroutes er vanligvis tolled, så husk å ta de nødvendige forandringene, men hvis du vil unngå rush hour, vil du som regel finne dem mye mindre opptatt enn motorveier i NORGE.

Hvis du trenger å leie en bil for din reise så ta en titt på våre billige leiebil Faro flyplass service. Vi tilbyr en stor samling av biler hele året. Hvis du flyr til Faro flyplass kan du ønsker å kjøpe en lav kostnad sitat fra vårt bookingsystem. Algarve er virkelig et fantastisk sted å reise med bil. Du vil finne miles og miles av spektakulære kysten skjønnhet å utforske.

Faro flyplass er begynnelsen punktet for de fleste ferierende forbereder en reise til Algarve. Fantastiske strender, klar blå himmel og masse sol, populariteten av Algarve - området fortsetter å vokse hele verden hvert år. Albufeira er blant de mest populære feriestedene i Algarve. Det er noen gode golfbaner som Salgados og Pine Cliffs, gylne strender, barer og restauranter. Du vil finne et stort utvalg av bil utleie muligheter tilgjengelig på Faro flyplass. Veldig lett å finne en god avtale som marginene er svært konkurransedyktige mellom rivaliserende selgere.

Billig Leiebil

Hvis du er ny til et land det siste du ønsker å gjøre er avhengig av offentlig transport eller trenere. Offentlig transportmidler er vanskelig å begripe hvis du ikke kjenner språket, så er sjansen stor for at du vil gjette mye, og det er ikke en god måte å starte din ferie. Dette betyr at du leier en bil og få en satellitt - navigation system er langt enklere og mer praktisk alternativ. Videre, med en bil, kan du ta inn flere nettsteder fordi du har mer tid.

Det er mange bilutleiefirmaer ligger i Faro flyplass for deg å vurdere. Faktisk, det er åtte største leiebil selskapene ligger på nettstedet, inkludert, Auriga Krone, Autojardim, Avis, Budget, Europcar, Guerin, Hertz og Sixt. Det er viktig at du bestiller før du lander i orden for deg å skaffe den bilen du ønsker til den prisen du ønsker.

Leiebil pulter på Faro flyplass ligger på to steder. De større selskapene kan bli funnet inne i ankomsthallen, men mindre de er i parkeringsplass fire som handler om en tre - minutters spasertur fra flyplassen. Det er viktig at du sjekk åpningstider på bilutleie selskaper, men fordi du ikke ønsker å slå opp og innser at du må vente flere timer før selskapet åpner for business igjen. Her er seks av dem fra selskaper som ligger i Faro flyplass.

Fra disse bilutleie selskapene som du kan forvente å leie en hel rekke biler fra europa til store fire av fire biler som er ideell for større partier. Dette er en annen grunn til at det er avgjørende at du bruker en bilutleie selskap før du forlater den for å sikre at du skaffe den bilen du ønsker.

Yngre Sjåfører

Alle tilbydere som tilbys på Faro flyplass har ulike regler for unge førere i Portugal. I de fleste tilfeller, drivere under en alder av 25 er nødt til å betale en avgift, og noen, som Hertz krever drivere for å være over 19 år gammel. Vil du har en tendens til å finne at de som er under 25 belastes mye mer enn de over 25 år, og dette er hvorfor det er så viktig å se etter laveste pris på en tredjeparts leverandør før avreise.

På samme tid, hvis du er på utkikk etter å leie en bestemt type bil som en vintage bil eller i noen tilfeller en stor 4x4 du kan ha til å være 30 år gammel for å kunne leie bil. Alle drivere, uavhengig av alder må ha en full lisens for å leie en bil i Portugal.

Tips

Disse tipsene når du leier en bil fra Faro flyplass er avgjørende. Når du motta nøklene, bør du sjekke interiør og eksteriør av bil for noen tidligere skade, men mindre kan det være. Du bør gjøre dette fordi noen ganger kan bedrifter gå glipp av skade på kjøretøy når de skal sjekke det før du leier. Derfor, hvis det er oppdaget når du leverer bilen tilbake, selv om du ikke har gjort det, leiebil selskapet er innenfor deres rettigheter til å holde deg ansvarlig for det. Hvis du legger merke til noen indre eller ytre skade, må du fortelle leverandør og få dem til å fylle ut et skjema som detaljer som du ikke er ansvarlig for denne skaden. De vil da beholde en kopi, og du vil motta en også.

I de fleste tilfeller er du nødt til å returnere bilen med en full tank med bensin/diesel. Vilkår og betingelser for leie av bil politikken vil vanligvis si at selskapet kan belaste deg for å bringe tilbake en bil uten en lagt tank. Videre, som de kaller det en ulempe, de vil ofte kreve at du mye mer enn den vanlige prisen for å fylle opp.

På en internasjonal reise, det viktigste er at alle potensielle drivere forstå lovene av veien og forskrifter. Gjør bilene kjører på høyre eller venstre side av veien? Hva er den nasjonale fartsgrensen? Er hastigheten målt i kilometer eller miles per time? Hvis du ikke er sikker på om lover veien, sørg for at du spør din leiebil selskap når du har plukket opp bilen.

En Måte Å Leie Bil

Fra Faro flyplass, noen av deres leiebil - leverandører tilbyr en one - way utleie service. Dette tillater deg å velge din bil opp på flyplassen før slippe det av din bil på en annen destinasjon i landet. Hvis du planlegger å gjøre dette, må du la din leiebil selskapet vite på forhånd. Hvis du trenger denne tjenesten, så et gebyr vil bli lagt til på din kostnad, fordi til slutt bilen har for å få tilbake til flyplassen.

Faro flyplass ligger rett på den sørlige kysten av landet. Koblet av En - 22 til N - 125 flyplassen er godt skiltet derfor dette er ikke noe du skal bekymre deg for. Hvis du kommer fra en avstand deretter hodet til Faro første. Så når du er her finn EN125 og følg skiltene til flyplassen.

Nær Faro Lufthavn

Faro Sentrum (3,1 km)
Almancil (6,4 km)
Quarteira (12,9 km)
Vilamoura (16,9 km)
Albufeira (23,9 km)
Albufeira West (29,9 km)
Armacao De Pera (38,0 km)
Carvoeiro (45,4 km)
Montegordo (49,2 km)
Praia Da Rocha (51,9 km)
Portimao (52,0 km)
Alvor (56,8 km)
Lagos (63,2 km)