Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie London Stansted Lufthavn

Det er seks leiebil london Stansted airport selgere basert på innsiden av terminalen på flyplassen, og de alle tilførsel godt vedlikeholdte biler som er under ett år gammel. London Stansted airport ligger i Stansted Mountfitchet i den lokale regjeringskvartalet i Uttlesford i Essex førti åtte kilometer nordøst for London. Stansted er et knutepunkt for en rekke av de viktigste Europeiske lavkost flyselskaper. Det er 3. travleste flyplassen i Storbritannia, og også den tredje største flyplassen betjener London - regionen følgende Heathrow og Gatwick.

Det er en av Londons 5 flyplasser over hele verden, sammen med Luton, og i London Sentrum. Det er et tog som ligger under terminal bygning med en reisetid på ca førti fem minutter til byen med en kostnad på tjue fem pounds tilbake. Terravision har 2 express leverandører fra flyplassen til London Victoria og Liverpool street. Tjenesten koster ni kilo på én måte og fjorten pounds tilbake. Reisetiden til Victoria er sytti fem minutter, og Liverpool street er femti minutter. Begge tjenestene kjører hver halve time. London Stansted airport ligger bare tjue minutter fra M25 og nær M11 så det er den perfekte inngangspunkt for de som ønsker å reise til Sentrale London, Essex eller til det historiske sentrum av Cambridge. Hvis du har gjort beslutningen om å leie en bil, så verden er din østers som du kan investere i morgen på sjøsiden av Clacton - on - Sea, investere i ettermiddag satser på racerbanen i Chelmsford og fortsatt har timer igjen i dag tid til å se et show i West end i London.

For James Bond blant dere, kan du ønsker å vurdere en Prestisje bil som en Aston Martin Vantage. Dersom det er også en Fru Bond deretter en ekstra sjåfør kan bli lagt til et gebyr rundt tjue pounds, - pluss MVA. Fra alle destinasjoner i London du er i stand til å ansette en miljøvennlig hybrid bil som Toyota Prius som går over en blanding av bensin og elektrisk motor. Den store fordelen med denne bilen er det faktum at hvis du er i ferd med å gjøre mye kjøring i det Sentrale London da rushtidsavgift er frafalt.

Budsjett er en av de virksomheter som leverer automatiske biler for funksjonshemmede drivere. De er utstyrt med Lynx Hånd Kontroller og andre passende utstyr for å hjelpe dem som er spesielt med funksjonshemming. Ofte enkeltpersoner vil leie en bil som et billigere alternativ til å bruke drosjer, men hvis din endelige destinasjon er langt borte fra Stansted deretter en måte utleie kan være mulig. Vanligvis kan du slippe bil av på en helt annen destinasjon fra det stedet du startet for en liten kostnad. Valgfritt tilbehør fra takgrinder til kid sikkerhet seter og TomTom - i - bil - navigasjon enheter er også generelt tilgjengelig.

Billig Leiebil

Stansted er den tredje flyplass for London, og takk til sin destinasjon godt utenfor byen, og det tilbyr en fantastisk poenget med tilgang til mye av Cotswolds, universitetet byene Oxford og Cambridge, og også hele East Anglia. I løpet av en time gikk ut av terminalbygget på Stansted du kan være i hjertet av Londons travle, eller nyter rolig tempo av liv i den tradisjonelle engelske Landsbyene som Broxham.

Stansted selve ligger like utenfor landsbyen Bishops Stortford, ca 60 km nord for London. Det er en moderne flyplass som har blitt utviklet med brukervennlighet i tankene, og tilbyr en veldig avslappende reise opplevelse sammenlignet med det liker av Heathrow. Flyplassen er godt forbundet med motorveien nettverket og toget direkte linje inn til Sentrum av London at dersom du bestille bilutleie i Stansted, kan du bruke den som en base for å utforske mye av sør - øst - England.

Cambridge har vært en universitetsby siden 1200 - tallet, og regnes for å være ett av de beste stedene å lære i verden. Universitetet bygningene er gamle, pittoreske og ligger i sentrum av byen. Den praktfulle Gotiske bygninger av Cambridge University er først og fremst funnet langs bredden av de beveger seg sakte Elven Cam, og Det er her du vil finne de beste stedene der til punt langs elven. Cambridge handler om tradisjon, og på somre dager, det er herlig å rad eller punt langs elven og nyte solen mens folk vil lese på banker og møte venner.

Oxford University er like gamle til Cambridge, men mens Cambridge har et rykte for den pittoreske, Oxford er mer imponerende og kraftig. Byen er utrolig historiske, og kan skilte med mange av de beste museer utenfor London inkludert Bodelian Bibliotek, som er ansett som en av de beste i Europa.

For en helt annen opplevelse, Norfolk Broads er en stor flukt. Disse våtmarksområdene i East Anglia (universitet) er best utforskes med båt, og kan nås på ca en time fra Stansted.

Om Stansted airport

London Stansted airport ligger i Stansted Mountfitchet i Essex, 30 km nord - øst for det sentrale London. London Stansted regnes som et knutepunkt for en rekke low - cost airlines og er den største base for Ryanair. Det er også 3. travleste flyplassen i STORBRITANNIA, bak London Heathrow og London - Gatwick.

Med London Stansted å være ganske langt unna sentrum av London er det godt å ha en leiebil. Det betyr at du kan transportere deg lett til din destinasjon uten å bekymre deg for offentlig transport. Dette er enda mer viktig hvis du ankommer flyplassen sent på kvelden, når offentlig transport er å være vanskelig å komme med. Vi gjør leiebil enkelt og vi la du bestille i forkant av din ankomst til London Stansted, noe som gjør avreise fra flyplassen terminal så smidig og raskt som mulig.

Leie selskaper tilgjengelig på London Stansted er: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Alamo, National og Hertz. For å finne disse avreise bagasje gjenvinne og gå gjennom tollen, og du vil komme ut i en sirkulær arrangement av pulter opp mot veggen. Her vil du finne alle de leie nevnte selskapene. Parkeringsplass med din leiebil på venstre side når du har gått ut av terminalbygningen.

Veibeskrivelse

Den kjøretur fra sentrum av London til London Stansted vil ta rundt en time. For å få til flyplassen må du ta M11 ut av London mot Cambridge. Fortsett langs her før du får tak i til Junction 8, hvor du må ta A120 exit mot Colchester. Etter dette vil du være i stand til å følge skiltene mot flyplassen.

Minivan Leie

Landet på Stansted flyplass og samle du forhåndsbestilt leie bil, MPV eller SUV. Eiendom biler og større 7 og 9 seters minivans er også reserveres. Vi har et godt utvalg av biler og minivan leie leverandører med umiddelbar tilgjengelighet, fra selskaper som for eksempel Økonomiske, Sixt og Nasjonalt. Sat Nav kan være forhåndsbestilt, så kan ekstra drivere for. Endringer kan gjøres etter bookingen uten ekstra kostnad, gitt samme bil og antall dager.

Samme gjelder for våre hotellene, hvor Agoda gi oss noen gode besparelser på hoteller som Stansted Hilton Hotel. Sjekk våre Agoda hotel priser hvis du fortsatt trenger et sted å bo.

Nær London Stansted Lufthavn

London Enfield (32,9 km)
Cambridge (35,6 km)
London Ilford (40,3 km)
London Finchley (42,0 km)
Luton Lufthavn (43,5 km)
London Bow (44,1 km)
London Lewisham (51,4 km)
Watford (51,9 km)