Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Reading

Lesing er noen ganger kjent som inngangsporten til the Thames Valley. Byen er faktisk ligger ved sammenløpet av Elvene Thames, og Kennet, og med sin utmerkede transportforbindelser det gjør en utmerket base fra hvor besøkende kan utforske de historiske byene i nærheten, og Berkshire landsbygda. Å være nær M4 - motorveien, og har en beleilig nær Heathrow airport er det også lenker til vestlandet og i London på the Great Western est jernbanestasjon.

Lesing er en by av kontraster – en travel kommersielt sentrum med ett av de høyeste konsentrasjonene av IT - selskaper i Europa, og et populært kjøpesenter, sammen med fredelige riverscapes og parker. Byen arrangerer en årlig beer festival, som er den største i STORBRITANNIA, og en musikk - festival som har vokst i størrelse og popularitet hvert år. Universitetet i Lesing ble etablert i slutten av det 19. århundre og er nå rangert blant de 1% av universitetene i verden.

Ting å gjøre i Lesing

Byen har et bredt utvalg av attraksjoner som passer for alle besøkende – med ruinene av den historiske Reading Abbey, som ble grunnlagt i det 12. århundre, og gir et fokus i sentrum av byen, en fascinerende Museum of English Rural Life med morsomme og interaktive skjermer for alle aldersgrupper, og for de mer teknisk interesserte, et Museum of Berkshire Aviation. Sekskanten tilbyr et omfattende program av underholdning, som blant annet Rock, Pop, komedie og klassisk musikk.

Steder å Se i Lesing

 • Museum of English Rural Life
 • Basildon Park, restaurert 18. århundre herskapshus
 • Windsor Castle

For turister som ønsker å nyte elva, er det muligheter til å leie en båt eller å gå en strekning av Themsen Banen. De omkringliggende byer og landsbyer mer enn betale et besøk, og arrangere bilutleie å tillate deg å spekter mer fritt, vil gjøre et besøk ekstra spesiell. Like ved er den byen i Henley - on - Thames kjent for sin årlige regattaen og historiske puber og spisesteder. Den vakre landsbyen Cookham er best kjent for kunstneren Sir Stanley Spencer etter å ha bodd der hele sitt liv, og med sin natur som bakgrunn i mange av hans malerier. Den årlige seremonien av "swan upping" foregår også på elva her – bokstavelig talt, telling av svaner. Windsor, med sin praktfulle slott, som fortsatt bolig av royalty, er en enkel 20 mil å kjøre på motorveien M4.

Kjøre Rundt Å Lese

Å finne den beste verdien avtaler for leie av bil i å Lese med oss vil bety at du har midler til å nyte noen av Englands beste restauranter i området, inkludert Heston Blumenthal restauranter. Lesing har et godt signert gjennom veien og en gågate i sentrum av byen. En kort kjøretur bringer deg til M4, med mange lenker til attraksjoner i området, enten det er Windsor, eller kjede av landsbyer som kjører ved siden av Themsen fra Streatley å Goring - on - Thames ved avkjørsel 12 av motorveien.

Nær Reading