Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i United Kingdom

Storbritannia består av England, Skottland, Wales og Nord - Irland, og er medlem av Eu, men ikke av Eurosonen. Storbritannia er godt tjent med flyplasser, har 28 internasjonale flyplasser i alt, den store serverer London, Manchester, Edinburgh og Glasgow. London er en av verdens største kulturelle byer, berømte museer og gallerier som for eksempel British Museum, National og Tate Gallerier, og Vitenskap og naturhistoriske museer. Samt nyte dets byer, og den besøkende til Storbritannia kan også oppdage noen av de mest betagende og variert natur i Europa – reise Nord, Lake District og Høylandet i Skottland tilbyr dramatiske vilt landskap, mens kysten av Cornwall og Pembrokeshire kan skryte strekninger av gyllen sand og forrevne klipper til å konkurrere med de beste i Spania.

Ting å gjøre i STORBRITANNIA

Selv om Storbritannia er en relativt liten øy, er det lurt for de besøkende å planlegge reiseruten deres nøye. Ved hjelp av en by som en base for å utforske den omkringliggende regionen er et godt første skritt, å ha organisert bil rentalso at du kan være uavhengige. For de som er opptatt av å forfølge kulturelle interesser, "byen hopp" til Glasgow, valgt som Europeisk kulturhovedstad i 1990, Manchester for sin blomstrende alternative musikkscenen, og London for rikdom av internasjonalt anerkjente gallerier og teatre, ville være et interessant reiserute. Elskere av utendørs kan du vurdere å ta en tur i Lake District, på vestkysten av Skottland, og Highlands and islands – en fest av fantastisk natur. Og sportslige fans kan velge og vrake fra hjem med premier league fotball klubber som Manchester og Liverpool, for å berømte veddeløpsbanene som Ascot og Goodwood i sør - øst i landet for "the sport of kings".

Topp 3 Må Se: SKIPSFART

 • London til London Eye, Tower of London, Buckingham Palace og Houses of Parliament
 • Stratford - on - Avon til verden - berømte Royal Shakespeare Company, og Shakespeare ' s tomb, så vel som dens nærhet til Warwick Castle og det historiske markedet byen Henley - in - Arden
 • Edinburgh for sin årlige Festival, gallerier og museer, Holyrood Palace og den Skotske Parlamentet, samt være et utgangspunkt for å utforske Grensen land av Northumbria, og den Hellige Øya Lindisfarne

Kjøre Rundt i STORBRITANNIA

Kjører rundt med NORGE, selv om veiene i den sørlige delen av landet har en tendens til å være opptatt, er relativt enkelt – så lenge de besøkende husker å holde til venstre side av veien. Selv om offentlige transportforbindelser er god til de store byene, for å utforske videre en bil er nødvendig. Bilutleie i Storbritannia er lett ordnes, enten på flyplassen ved ankomst eller fra spekter av leiebil selskaper basert i noen sentrum. Det er verdt den besøkende gjøre seg kjent med motorveien systemet, fra M1 som går opp i ryggen av landet, til M4 og M5, som er den viktigste arteriell ruter fra London til Wales og Vest Landet.

Populære Destinasjoner i United Kingdom