Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie London Marble Arch

Den største byen i Vest - Europa, London har vært og er fortsatt en av verdens mest innflytelsesrike byer, en kulturhovedstad, mote, politikk og handel. Med så mye å se og gjøre, det kan være ganske overveldende for første - tidtakeren, selv en måneds ferie (og en bunnløs bankkonto) vil bare skraper i overflaten av denne storbyen. Å utforske det er mange underverk, turister bør begynne i sentrum, lufte ut som tid og budsjett tillater det.

Behandle det som en historisk reise, fra den Romerske episenter (nå Square Mile), på de tidligere kongelige jaktmarker av det som har blitt Piccadilly, og tilbake over til østsiden, som er skiftende før våre øyne fra Viktoriansk slummen i det 19. Århundre, i det å utvikle sin egen merkevare av gentrification. Hver epoke er regnskapsført via fantastisk arkitektur og fantastiske rikdom i Mayfair, eller mangel på sådan i Tower Hamlets. Fra den beskjedne klokketårnet i den velstående ro av Golders Green og Hampstead til den monolittiske Big Ben midt i hjertet av byens maktbase, London er sin egen timepiece, og teller ned århundrer av den Vestlige Sivilisasjon. Og vi har ikke engang krysset elven ennå.

Ting å gjøre i London

32 bydelene i London hver har sin egen sjarm, men, la oss innse det, er gjennomsnittlig Nokia - tviholder på interloper ikke kommer til å Brent med mindre de er tvunget til å finne losji det (en distinkt mulighet gitt opprørende kostnad for overnatting i postnummer som begynner med en compass point). Den mest åpenbare utgangspunktet er Themsen. For middelalderens syn ta en båttur. Det er liksom like overbevisende som London Eye, som du kan ta i hele byen i all sin uanstendig herlighet. Selvfølgelig, Røret vil være nyttig for å nå de ytre grenser, men prøve å forhandle så mye som du kan med foten. Før beelining til den berømte innendørs institutter og offentlige gallerier, vurdere byen et levende museum – den beste gratis museum av dem alle. Ta en dag til å gå gjennom den praktfulle Hyde parker, Regent 's og St. James', gjennom overflod av Mayfair, kutte et swathe over Whitehall å se Houses of Parliament, før u - snu seg mot Trafalgar Square. Kjemp deg vei gjennom Charing Cross og Strand før du skjærer ned til Elvebredden.

Steder å besøke i London

 • Tower Bridge
 • Buckingham Palace
 • British Museum

Segway i financial district på Blackfriars Bridge, forbi Old Bailey og videre til St. Paul ' s. Ta Aldersgate opp til Barbican Centre (marvelling på hvordan dystopiske 60 - tallet oppfatningen av utopia var) og deretter forsikre deg over til Shoreditch High Street, hvor 'Byen' går tilbake til å bli ren gamle 'byen'. Hvis du ikke har falt død ved dette punktet, du har fortjent en drikke – og kanskje en curry – i Brick Lane. Etter en natts hvile, få opp og starte på nytt i en annen retning. Du kan gå, spise, drikke og muse på denne måten i ukesvis uten å sette foten i British Museum, og du vil ende opp med å ha 'gjort' London med stor glans. Og du fortsatt ikke har krysset elven.

De kjører rundt i London

Leie en bil fra en av Londons flyplasser er en god måte å få inn i byen, og det gir deg muligheten til å rømme byen for å se områdene rundt. Av spesiell interesse er south coast – Brighton ligger bare en times kjøretur unna, og er svært populært med Londonian expats. Hvis du bruker mer enn en uke i hovedstaden, vil du bli utmattet – et par dager borte fra galskapen som er tilrådelig. Bare skriv inn din pick - up destinasjon i søkeskjemaet til å bla gjennom vårt brede utvalg av biler for utleie i og rundt London.

Nær London Marble Arch