Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Roma Fiumicino Lufthavn

En av de mest besøkte byene i verden, den italienske hovedstaden rette tiltrekker seg millioner av besøkende fra hele verden hvert år. Sin arkitektur, stil, historie, katedraler, piazzaer, landskap – for ikke å nevne mat - betyr at Roma har noe å tilby alle turister. En virkelig romantisk by, og ingen kunne unngå å bli beveget av sin skjønnhet og pulserende atmosfære. Overnatting alternativer er i overflod også, fra billig og munter sentralt vandrerhjem for budsjettreisende og ryggsekkturister, til noen av de mest luksuriøse femstjerners områder på planeten. Du vil finne massevis av leiebil valg på flyplassen, så vel som inne i selve byen, og dette er en flott måte å utforske alle Romas spennende steder og omgivelser.

Ting å gjøre i Roma

Gjøre en beeline for Romas historiske sentrum, og det hele, som har blitt utpekt som en Unesco World heritage site. Du finner et svimlende utvalg av historiske kirker, katedraler, vakre palasser, gamle ruiner, statuer, skulpturer og fontener for å utforske. Suge opp cosmpolitan atmosfære mens du nipper til en espresso på den berømte Piazza Navona, og for natteliv starte reisen ved spansketrappen Kirken. Så vel som dens berømte ikoniske severdigheter, Roma serverer også opp mange viktige erfaringer, som prøvetaking fantastisk mat, utsøkt vin og tilbringe en ettermiddag (eller to) for å besøke byen er utrolig fashion - butikker.

Topp 3 Må Se: Roma

 • Colosseum
 • Trevi - Fontenen
 • Vatikanmuseene og det Sixtinske Kapell

Kjøre Rundt I Roma

Alle veier kan føre til Roma, men når du får det du kan starte å ønske de alle ført ut av det. Roma er ikke den enkleste byen for å kjøre i, med så mange gamle smale gatene svingete veien rundt tilsynelatende i det uendelige, og noen ganske fargerikt språk fra lokale drivere underveis. Ikke - lokalbefolkningen er ikke lov å kjøre i det historiske sentrum av byen (som er nok for det beste.) så husk å parkere outwith dette området for å unngå straff. Umbria, Lazio, Toscana og Napoli er alle innen rekkevidde ved å leie bil hvis du leter etter en bit av flykte fra kjas og mas i byen også.

Minivan Leie

Våre bilutleie i Fiumicino flyplass koste sammenligning tjeneste griper de beste tilbudene fra en rekke ledende Italia bilutleie selskaper som tilbyr et enkelt valg. Det irske folk som ønsker å besøke Roma kan fly inn i Fiumicino flyplass terminal med Aer Lingus fra Dublin flyplass, Belfast airport og Cork airport. Fiumicino flyplass kan også være kjent som Leonardo da Vinci lufthavn. Det er den største flyplassen i Italia. Mer enn 35 millioner mennesker brukte flyplassen i 2008. Det ligger 35 km fra Roma sentrum. Det var verdens tjue syvende travleste flyplassen av passasjertrafikken i 2009, og også knutepunkt for Alitalia.

Flyplassen er oppkalt etter en italiensk kyndig innenfor flere fag Leonardo da Vinci, som først utformet en proto helikopter og en flygende maskin, med vinger. Det er fem terminaler i den internasjonale flyplassen og med den siste åpningen i 2008 - Antall 5 - som vil dekke nesten en million passasjerer i året. Aer Lingus fly inn i Terminal C i Roma, Leonardo da Vinci internasjonale flyplass. Terminal A brukes hovedsakelig for innenlands flyreiser, mens Terminal C passer for flyreiser over hele verden. Du vil finne gratis shuttle busser levert mellom terminalene. Rome airport ble åpnet i 1961 som et nytt valg til Ciampino flyplass som nå omhandler først og fremst med lavprisselskapene.

Roma er moden for discovery og med en bil utleie service til din disposisjon har du ingenting å holde deg tilbake. Flyplassen åpnet første gang i 1961 med 2 rullebaner. Alitalia Airlines som opererer ut av Roma investert tungt i installasjonen av 3. rullebane for å håndtere forhøyet airline besøkende i terminalen på flyplassen. En taxi fra flyplassen til byen vil sette deg tilbake rundt førti euro. Reisende som har valget, hvis de ønsker å spare penger på taxier og bruke tog system som er en tretti minutters tur til Roma og gå i land i sentrum av Roma Termini Stasjon. I sum har lufthavnen ett hundre og tjue to luftfartsselskaper. Rome airport gir reisende med et vell av shopping opplevelser med et utvalg av over ett hundre og førti utsalgssteder alle gjennom airport terminal leverer en ulike rekke elementer fra designer klær, parfyme, smykker og mat.

Du vil finne buss og tog fra Roma flyplass til byen. Leie en bil for ekte allsidighet mens du er i Italia. Du er i stand til å velge akkurat der du trenger å gå og når du ønsker å forlate. Du vil finne massevis av flotte områder å bli observert utenfor Roma som er veldig lett nås med bil.

Billig Leiebil

Roma Fiumincino airport ligger seksten mil sør - vest for Roma sentrum. I forhold til volumet av luft - og passasjertrafikken, Romas Fiumincino airport er den største flyplassen i hele Italia, og den sjette største i Europa. Å komme i Roma sentrum er grei med Leonardo Express forbinder byen til flyplassen, i seg selv hver 30 minutter. Det er også en skyttelbuss som forbinder flyplassen til byen og både tog og buss er regelmessig og pålitelig. I tillegg er det en rekke taxier som venter på å ta deg til din posisjon.

Kontorene til alle leiebil - selskaper på flyplassen kan bli funnet på det innenlandske og internasjonale ankomst haller og disse er svært godt skiltet. Leiebil parkeringsplasser i seg selv er rett utenfor disse bygninger, og ligger kun en kort spasertur unna. Det er et bredt utvalg av bil utleie bedrifter til stede ved denne destinasjonen og disse er Auto Europa, Europcar, Maggiore, Sixt Rent a Car, Hertz, Avis og Italia med Bil kan avtales på forhånd, men å leie en bil på flyplassen eller i Italia som en helhet må du være minst tjue år, og i tillegg må du ta med ditt førerkort eller tilsvarende internasjonale drivere tillater det med deg.

I Roma seg alle av de ovennevnte bilutleie firmaer har kontorer i byen. Hvis du leie en bil i Roma, husk at den lokale highway forskrifter og husker spesielt at fartsgrensene er som følger. Åpne veiene i Roma er 90 km / 55 mph, Tettsteder og boligområder i Roma er 50 km / t / 30 km / t og motorveier i er 130 km / 80 km / t

Veibeskrivelse til Fiumincino airport

Grande Raccordo Anulare (G. R. A) som sirkler sentrum av Roma fører til A91 Roma - Fiumicino motorvei som i sin tur fører direkte til flyplassen. Når du nå målet, er det bare å følge skiltingen fra flyplassen innfartsveien til din terminal. Forventer at reisetiden fra sentrale Roma, og til å være rundt 45 minutter.

Nær Roma Fiumicino Lufthavn