Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie London Heathrow Lufthavn

London Heathrow airport ligger i London Borough of Hillingdon, 14 km vest for sentrum av London. Det er den travleste flyplassen i Storbritannia, og den 4. største i verden. Flyplassen har 5 terminaler og er et viktig knutepunkt for flyselskaper som BMI og British Airways, samt å være en base for Virgin Atlantic Airways.

Hvis du ønsker å nyte gledene av London så er det anbefalt at du skaffer deg en leiebil. Dette vil gjøre dine reiser mye enklere og unngå behovet for offentlig transport. Her på sammenligner vi alle leie selskapene på London Heathrow finner du de beste tilbudene på hvilken som helst bil som du kanskje ønsker. Dette gjøres ved å legge inn dato for ankomst og avreise og alder og når du har sendt inn disse opplysningene vi har funnet deg en leiebil på best mulig pris.

Leie selskaper tilgjengelig på London Heathrow er: Hertz, Avis, Europcar, National, Alamo, Enterprise, Økonomiske og Sixt. Alle disse selskapene har utleie av fasiliteter som skrivebord i alle fem av terminaler og disse kan alle bli funnet når du har hentet bagasjen ved å følge skiltene mot "bilutleie" - områder.

Om Heathrow flyplass

Regnet som en av verdens travleste flyplass, Heathrow startet i virksomhet etter slutten av den andre Verdenskrig, da BOAC (Britisk Aircraft Corporation) begynte å fly. Den første terminalen ble et telt. BEA (British European Airways, senere sluttet med BOAC å danne British Airways, som dominerer parkeringsplasser på Heathrow. Selv om London har en rekke andre flyplasser, Gatwick, Stansted, London City og Luton, Heathrow fortsetter å vokse, nå med Terminal 5 og snakker allerede om en Terminal 6.

Med Heathrow ligger i utkanten av Europa og Amerika på den ene siden, og Asia på den andre, det er ikke overraskende at flertallet av trans - Atlantiske flyreiser land her. Heathrow er også en travel last flyplassen. Selv om tjue miles utenfor London, Heathrow airport er på Bath Road, og er lett tilgjengelig gjennom en rekke transportforbindelser.

Det er også mye å se utenfor London, med Stonehenge en time eller så unna, bør du bestemmer deg for å leie en bil. De kjører rundt i England, Skottland og Wales er lett å gjøre, enten ved hjelp av motorveien system, eller ta tilbake veier, for å se landskapet og havet utenfor.

Minivan Leie

Få din minivan leie på Heathrow flyplass her, eller kanskje som en større eiendom bil bil, SUV, MPV eller 7, 9 seters minivan. Der samle/retur biler på Heathrow? - Bortsett fra de som bruker Terminal 5, alle minivan utleie selskaper er på den Nordlige Perimeter Road, som er før du går i tunnel. Gratis shuttle busser opererer til alle terminaler, så gjør du gir tid, du kan ikke forlate bilen på flyplassen. Paddington - Express - toget får du det i 12 minutter fra sentrale London, eller du kan ta T - rør via Hatton Cross til Earls Court og i Sentrale London.

Londons Svarte Taxier er også villig ta deg til og fra flyplassen, og National Express busser, bussene i London og Gatwick Express. M4 går rett forbi flyplassen, som gjør M25, så leie bil på flyplassen. Hvis du har din egen bil, og ikke en rental, deretter parkering på kort eller lang sikt parkeringsplasser er et populært alternativ. Alle minivan utleie selskaper er på ringveien, så ikke kjøre gjennom tunnelen som forventer å kunne la bilen stå på en terminal.

Hvis du returnerer en leie bil, vil du trenger å gå for å forlate din leiebil på minivan utleie depot, og deretter få en gratis shuttle buss til terminalen. Hvis du trenger å få tak i fra Heathrow til Gatwick airport, så kan gå med bil, tog eller buss. Hvis du med bil, få på M3 og sørover og følg skilting. Hvis du med tog, få tak i røret til London og ta et tog fra Waterloo. Forlater Heathrow å fly til Manchester og bil trenger det? Eller kanskje går videre nordover til Glasgow i Skottland. Uansett hvor du kommer sjekk vår minivan leie priser for England, Skottland, Wales og Nord - Irland.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av London og deretter ta A302 mot Brede Sanctuary. Ved rundkjringen ta 2dre avkjrsel til A4 og ta rampen på A4/Knightsbridge. Følg A4 for 4 miles og på Hogarth Rundkjringen utkjrselen 3dje til Stor W Road/A4. Fortsett p M4 og følg skiltene til Hounslow. Ved Veikryss 4 exit mot Uxbridge, og sving til venstre p M4. Herfra vil du være i stand til å følge skiltene mot flyplassen.

Nær London Heathrow Lufthavn

Watford (21,6 km)
London Finchley (26,1 km)
London Bow (30,7 km)
London Enfield (35,6 km)
Reading (36,6 km)
London Ilford (37,7 km)
Bromley (39,9 km)
Luton Lufthavn (45,8 km)