Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Mallorca Lufthavn

Mallorca er mindre enn en to timers flytur unna de fleste deler av Europa. Denne tilgjengeligheten, kombinert med helårs attraksjon på øya i Middelhavet liv, har gjort den til en av de mest populære turist destinasjoner på kontinentet. De velstående har kommet her i generasjoner, med alle fra Boris Becker til Kongen av Spania eie overdådige hjem i mer sentrale områder. Men Mallorcas leiemarkedet dekker alle, som tilbyr billige bolt - hull til 20 - noe ferierende og luksus villaer til velstående familier. Det er mer enn 200 strender å utforske, mange av dem oversådd med yacht charter selskaper og vannsportsaktiviteter. Øya har en rik historie og noen fantastiske arkitektur alt fra middelalderens slott til Modernistiske hjem. Palma er kjent over hele Europa for å ha et pulserende natteliv og tilbyr fine dining erfaringer eller clubbing, etter smak. Mallorca er ulike regioner som hver har noe annet å tilby, og leiebil anbefales hvis du ønsker å få vite øya.

Ting å gjøre i Mallorca

Før du flyr ut til Mallorca, forskning dine muligheter for å leie bil. Selv om du ønsker en lat par dager på stranden, bør du ha din egen transport for minst noen av turen er avgjørende. Den sensasjonelle kjøre gjennom Tramuntana - fjellene, og tilbyr massevis av photo - ops, og, hvis du jobber i en lunsj pause på en av åssiden restauranter, gjør for en fin dag ut. Kjører gjennom øyas hovedstad Palma er mindre avslappende, slik at du kan være bedre å forlate bilen hjemme og oppdage byen på en buss med åpent tak tur (som de fleste operatører tilbyr billetter til rundt 15 Euro).

Steder å Se i Mallorca

 • Castell Del Rei
 • S ' Albufera Naturpark
 • Grotter D'Arta

En kveld i Palma Parc de la Mar, der filmene vises utenfor katedralen i hele sommer, er en kveld godt brukt. For å virkelig se Mallorca i all sin prakt, ta en ballong tur over øya. Soaring fredelig på rundt tusen meter, utsikten er åpenbart uslåelig, med Cabrera og Menorca er synlig på en klar dag.

Mallorca er full av naturskjønne kjøreruter. Hvis svingete fjellveier slå deg på, leie en bil for din ferie er den eneste veien å gå. Bilutleie åpner opp Mallorca, slik at du kan utforske øya og få den aller mest ut av ditt besøk. Besøk vår hjemmeside for å bla i alt fra 7 - seters familie biler til high - end motorene er designet for å bringe et snev av klasse til kjøringen din ferie.

Minivan Leie

Palma de Mallorca airport noen ganger referert til som Palma de Mallorca og offisielt kalt Son Sant Juan airport ligger i nærheten av copacabana - distriktet i Can Pastilla, og er 8 km 11 km øst for Palma by eller sentrum.

Palma de Mallorca airport er en svært travel flyplass, derav det er ganske mange bilutleiefirmaer på flyplassen. De fire terminaler ligger i terminalbygget, derfor kan reisende få tilgang til alle bilutleiefirmaer nær noen av de fire terminaler. Leiebil selskaper som er tilgjengelig for deg å velge fra inkludere Avis, National Atesa, Goldcar Utleie Betacar - Europcar, Sixt, Hertz, Hasso, Tui Biler, og Centauro.

Kjent som den fjerde travleste flyplassen i Spania, Palma de Mallorca airport plass til 23 millioner passasjerer årlig. Så, for å leie bil når du får til flyplassen kan være en problemfri. Hvis du ønsker å hoppe over stress, din beste innsats ville være å leie en mens du er fortsatt hjemme.

Booking for en bil av dine valg før du tar av vil bidra til å gjøre sikker på at du får det du ønsker, når du får tak i det. For eksempel, hvis du ønsker å leie en bil som er for øyeblikket ikke tilgjengelig, fordi det har vært leid av noen andre, vil du bli informert over telefon eller via e - post. Og om det vil være tilgjengelig på tidspunkt for ankomst, vil du bli informert. Også, booking i forkant gir deg tilgang til noen ekstra fordeler, inkludert rabatter, returer, rabatter, kuponger og et kjøretøy av ditt valg. Så ikke bare gjør du får å velge en bil som du ønsker, du får til å betale mindre, plukke opp bilen så snart du får til flyplassen og spare mye tid også. For å få pris tilbud og rabatt sammenligninger.

Nær Mallorca Lufthavn