Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Knock Lufthavn

Knock er en landsby i County Mayo, i vest av Irland. Navnet kommer fra den Irske Cnoc, som betyr "The Hill". Men i dag er mer kjent som Cnoc Mhuire, "Hill av Jomfru Maria", som det ligger like ved den berømte Knock - Helligdommen. Denne helligdommen er angivelig stedet hvor Jomfru Maria, sammen med Saint Joseph og John the Evangelist, er sagt å ha dukket opp på 21. August 1879. Som et resultat, Dunke har blitt en av Europas største Katolske Marian helligdommer, sammen Lourdes og Fatima. 1,5 millioner pilegrimer besøker Knock - Helligdommen hvert år, og Paven betalt et besøk i 1979 for å minne om hundreårsjubileum av den årlige åpenbaringen til jakov colo.

Ting å gjøre i Dunke

Jo, den viktigste attraksjonen på Knock er sin berømte helligdommen. Helligdommen er åpent hele året, med de viktigste pilegrimsmål sesong begynner på den siste søndagen i April, som varte til den andre søndagen i oktober. Eiendommen rundt helligdommen er hjem til en rekke suvenir butikker så vel som religiøse bygninger, hager, hvile, omsorg og helse - sentre, vandrerhjem, religiøs bok, butikker og kirker.

Steder å besøke i Dunke

 • Knock - Helligdommen
 • Banke Museum
 • Allerhelligste Sakrament Kapell

Av spesiell interesse er Banke Museum, hvor du kan lære alt om helligdommen og historien i området. Også å merke seg for de som har interesse av Knock - Helligdommen historien er graven til Monsignore James Horan, som bygget en ny basilica her, arrangert Pavens besøk i 1979, og hadde også om bygging av Ireland - West lufthavn, som fungerer som en stor arterie for pilegrimer som ønsker å besøke Banke. Topp Tre Attraksjoner Knock - Helligdommen Banke Museum Allerhelligste Sakrament Kapell.

Banker er i hovedsak servert av sin egen flyplass, Irland - airport West Bank. Landsbyen Slå liker 20 km unna, og dens 685,000 årlige passasjerer gjøre det 4. travleste flyplassen i landet. Det er godt tjent med bilutleie selskapene, og dens mål på de viktigste N17 motorveien betyr at Banke village er en lett kjøretur unna. Det betyr også at du er godt koblet til Galway og Sligo dersom du ønsker å utforske landet videre.

Minivan Leie

En verdi for pengene bilutleie Slå flyplassen tilbyr, kan ordnes i løpet av minutter. Knock er en liten landsby i Øst - Mayo midt mellom Galway og Sligo, og nesten samme avstand fra Kiltimagh, Ballyhaunis og Claremorris. Best kjent for sine religiøse foreninger, spesielt Marian Shrine og Basilikaen, og landsbyen har også et fint museum, Knock folkemuseum som dokumenterer historien om Banke Åpenbaring av 1879 og plasserer det i den sammenheng av livet på den tiden. Slå internasjonale flyplass ligger om lag ti mil unna på Charlestown veien. Historien om flyplassen og dens karismatiske grunnlegger, Monseigneur James Horan er godt dokumentert i området.

Navnet Slå kommer fra det Irske ordet cnoc som kan oversettes til engelsk som hill. Knock er virkelig en velutstyrt og ryddige byen, i stand til å takle normal influxes av store mengder av pilegrimer og besøkende. Det er faktisk Irlands mest besøkte byen hvert år, med over 1,5 millioner pilegrimer besøker. Det finnes en rekke gode hoteller, B&B er for så vel som et utvalg av puber, restauranter og butikker. Det er hjem til den berømte Knock - Helligdommen, hvor 21. August 1879, var det en skikkelse av Our Lady, St. John the Evangelist og St. Joseph. De dukket opp på sør - gavlen Slå Parish Church og var vitne til 15 mennesker, unge og gamle. Knock er nå en internasjonalt anerkjent Marian Shrine og ble besøkt av Pave Johannes Paul II i 1979, til minne om hundreårsjubileum av den årlige Åpenbaringen til jakov colo. Mor Teresa av Calcutta besøkt Helligdommen i juni 1993.

Hirea bil på Knock flyplass og oppdage alle de omkringliggende områdene i Mayo og lenger unna. Knock flyplass ble åpnet i Knock som en internasjonal gateway for reisende til Irland og har hevet status Slå til en av de viktigste turistmål. Den enkleste måten å komme til å Slå fra innsiden Irland er med bil, eller du er i stand til å reise med Buss. Dessverre er det ingen direkte rute til å Slå alle tilkoplinger er opprettet ved hjelp av Charlestown. Den nærmeste togstasjonen er Ballyhaunis, tjue to kilometer unna. County Mayo ligger på vestkysten av Irland, og er den nest største fylke i Irland, og er ofte oversett av turister. Mens det er kanskje ikke har den dramatiske naturen av Kerry, eller berømmelse av Connemara eller Burren, den har en spesiell sjarm og muligens en av de største grunnene til å komme her, er at få andre mennesker gjør.

Billig Leiebil

Irland Vest flyplassen Banke ligger 4 km sør - vest for Charlestown, County Mayo, i Irland. De største flyselskapene som opererer ut av Bank er Aer Lingus, tilbyr flybe og Ryanair, som tilbyr flyvninger til og fra et bredt spekter av destinasjoner over hele STORBRITANNIA og Europa. Potensielle passasjerer bør være oppmerksom på at hvis de har tenkt å fly på Knock de vil måtte betale en ekstra £10 "Utvikling Gebyr". Hvis du ønsker å gå på mange utflukter i løpet av din ferie er det tilrådelig at du leie en bil, heller enn å stole på offentlig transport. Vi gjør det lov å leie en bil, utrolig enkelt. Bare bestemme seg for hvilken type bil du trenger og når du ønsker det, og vi vil finne den beste avtalen for deg og ha bilen klar for å plukke opp så snart du lander på Slå.

Leie selskaper tilgjengelig på Irland Vest lufthavn: Avis, Budget, Hertz, Europcar, National og Irsk Leie Bil. Disse kan alle bli funnet i terminalbygget når du har forlatt den ankomster området og hentet bagasjen. De vil alle være i samme område, og er godt skiltet hele flyplassen. Når du har fått nøklene du vil være i stand til å finne bilen lett innenfor bil - parken.

Nær Knock Lufthavn

Sligo Lufthavn (43,4 km)
Sligo (43,9 km)
Sligo (46,1 km)