Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Geneve Lufthavn

En by av enestående skjønnhet og kulturelle historie, Geneve, er fringed av den enorme fjellkjeder i Alpene og Jura, og også ligger på Elven Rhône i sør - vest enden av Lake Leman (ellers kjent som genfersjøen), en av de største innsjøer i Europa. Sveits ' nest mest folkerike by, Geneve, er en av verdens største sentre for internasjonalt diplomati, etter å ha vært fødestedet til fn og Røde Kors, i tillegg til å være hjemmet til Verdens helseorganisasjon.

Mens 780,000 mennesker lever i et forstadsområde, selve byen er liten, med en befolkning på bare 188,000. I dag, Geneve er en grundig slanke og glatt moderne byen, svært kosmopolitisk, som er kjent for gode shoppingmuligheter og spisesteder, samt tjene som en flott base for å utforske de vakre Alpene.

Ting å gjøre i Geneve

Rett ved bredden av genevesjøen, og ingen besøk er komplett uten en tur over den største Alpine lake i Europa. Vieille Ville, byens gamle byen er vel verdt å utforske for en time eller to til å suge opp noen vakre arkitektur og tradisjonell shopping, så vel som hus som Rousseau var født og oppvokst i. For en eyeful av arkitektur som er som Gaudi - esque som du finner utenfor Barcelona, leder for Quartier des Grottes området, hjemmet til "les Schtroumpfs" bygninger, skapt av arkitekter som var søker å unngå bruk av rette linjer. Og for noe litt kjøligere og grittier, gjøre en beeline for Pâquis kvartal. Her vil du finne hot nye butikker, kreative typer, lager blir omgjort til musikk arenaer og kunstnere studioer, samt mange hippe barer, restauranter og kunst arenaer.

Steder å Se i Geneve

 • Jet d ' eau, den ikoniske fontene
 • Båtturer på Lake Geneva
 • Katedralen St - Pierre

De Kjører Rundt I Geneve

Motorveien nettverket bringer deg rett inn i Genève, kun 40 km fra Annecy - og 80 km fra Chamonix med toll på Bardonnex - Saint - Julien. Du trenger en obligatorisk motorveien klistremerke (aka Vignett) for å komme gjennom denne tollsted. Kjøp av motorveien skatt klistremerke (aka Vignett), som du finner på salg på bensinstasjoner, postkontorer og turist - kontorer, er obligatorisk hvis du ønsker å kjøre på motorveiene. Genève i seg selv er en liten by, lett farbare, men leiebil er et flott alternativ for å utforske outwith byen også. Med den enorme Lake Geneva ligger rett utenfor døren, så vel som de fantastiske Alpene, og ost og sjokolade av Gruyere bare en kort kjøretur unna, og de fleste besøkende vil få mer fra turen med en utflukt eller to ut i strålende Sveitsiske landskapet - og leiebil gir deg frihet til å reise hvor og når du vil.

Minivan Leie

Geneva airport (vanligvis kjent som Cointrin flyplass) er ligger bare to og en halv mil nordvest for sentrum. Genèves flyplass bare har én terminal, men det kan nås fra både Frankrike og Sveits på grunn av sin beliggenhet. Faktisk, passasjerer fra Frankrike ikke engang trenger å gå gjennom Sveitsiske grensen (teknisk) hvis de holder seg på den riktige siden av flyplassen. Før du gjør din reise til Genève flyplass og det er alltid best å bruke oss for å sikre at du kan bestille dine ønskede bil. La dette til siste minutt kan bety at det er ikke en bil på stedet som kan ta imot deg. Det vil også bety at du må betale ca 40 - 50% mer hvis du betaler i resepsjonen.

Hvis du reiser med barn, eller har noen spesielle krav deretter forlate din bestilling før ankomst er noe som ikke bør gjøres. Dette er fordi nødvendig utstyr (booster seter) er kanskje ikke tilgjengelig uten forutgående varsel.

Bil leie i Genève lufthavn er vanskelig hvis du ikke vet hva du gjør. Det er to sektorer, den franske siden og den Sveitsiske siden. Det er foreslått hvis du kommer til Frankrike deg med å leie i den franske sektor, og hvis du skal til Sveits deg med å leie i den Sveitsiske sektor.

 • Sveitsiske Sektor - Når du landet du vil være på den Sveitsiske siden, og derfor er alt du trenger å gjøre er å finne ankomster delen. Utleie selskaper er alle neste til postkontoret. Leiebil selskaper som er tilgjengelig på den Sveitsiske siden, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.
 • Fransk Sektor - Når du lander, sørg for at du går gjennom passkontrollen og samle bagasjen. Finn din måte å arrivals " - delen (Sveitsisk side), gå opp et nivå og passere tollen på din høyre side. Hvis du har bestilt en bil i den franske sektoren må du vise din bil booking informasjonen for å få tak i gjennom fra den Sveitsiske til den franske siden.

Bilutleie selskaper som er tilgjengelig i den franske sektoren omfatter, alamo, Avis, Europcar, Hertz, National/Citer og Sixt. Vær oppmerksom på at dersom du leie bilen på den Sveitsiske siden, og bringe det tilbake til den franske siden, så du kan bli belastet for et lite gebyr (og vice versa).

Veibeskrivelse

Flyplassen er tilgjengelig på motorveien N1 fra Sveitsisk side. Imidlertid, hvis du er inn fra den franske siden du trenger for å ta A40 til å delta i N1 og følg skiltene til Genève for å unngå å angi den Sveitsiske siden av flyplassen. Det er veldig godt skiltet, så bør du ikke kommer over et problem.

Nær Geneve Lufthavn