Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie London Kingston Upon Thames

Få et konkurransedyktig tilbud for all inclusive minivan leie i Kingston upon Thames, i Surrey, og bestill i dag. Vi kan tilby rabatterte priser på kjente selskaper, som Alamo og Sixt, som har redusert sine priser for å få deg til å bestille tidlig. Biler og service nivået er det samme. Bare prisene er forskjellige. Hvis du bestiller nå, og da trenger å endre, så dette er ikke et problem, så endringene er gratis, så lenge det ikke er endring til bil eller lengden på utleie.

Med palasset til Kong Henrik den Åttende er Hampton Court, og Bushey Park rett over broen, Kingston er mer enn bare et travelt kjøpesenter. Kingston har lenge vært et marked i byen. Sitter på bredden av Themsen, handelsmenn ville selge det varer. Byen er nå et livlig mish - mos av gater og kjøpesentre. Park din leiebil i en av de mange parkeringsplassene. Deretter tilbringe dagen blandet mellom Bentalls, shopping og så en liten øl og ploughmans lunsj ved elven.

De fleste kunden foretrekker å leie en bil med ingen overflødig eller null overskudd, kan vi tilby deg en ekstra forsikring for å dekke dette til meget fornuftige priser. Vær oppmerksom på at vi vil gi deg denne muligheten under prosessen, slik at du vil ha bekymringer og stress gratis bilkjøring rundt Kingston, Surrey.

Nær London Kingston Upon Thames

London Bow (22,3 km)
Bromley (25,4 km)
London Finchley (25,8 km)
London Ilford (28,5 km)
Guildford (28,8 km)
Watford (30,2 km)
London Enfield (32,8 km)
Reading (50,2 km)