Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie London Lufthavn Gatwick

Billig leiebil Gatwick flyplass - tilbudene som er tilgjengelig nå. Bestill tidlig for å sikre din foretrukne valget. London Gatwick airport ligger fem kilometer nord for sentrum av Crawley, West Sussex, og førti fem kilometer sør for det Sentrale London. Dens Londons nest største flyplass og nest travleste av totale passasjertrafikken i Storbritannia etter london - Heathrow. I 2008, Gatwick rangert som verdens 28. travleste flyplass når det kommer til antall passasjerer, niende travleste i form av Int passasjerer og åtte største i Europa med passasjer besøkende. Det er et tog kjører fra sør - terminalen til byen med en reisetid på ca tretti fem minutter i en ni kilo på en måte pris. Gatwick Express er en litt raskere dyrere alternativ. Det er coach tjenester fra både nord - og sør - terminalen drives av Landsomfattende, reisen ville ta rundt nitti minutter.

Flyplassen har to terminaler, men bare 1 rullebanen som er den travleste i verden. Det fungerer som et viktig knutepunkt med mer enn åtti ulike planlagt og charterselskapene ved hjelp av flyplassen med fly til mer enn to hundre destinasjoner over hele verden; å håndtere mer enn tretti millioner passasjerer årlig. Det ligger i tjue fem kilometer fra Heathrow lufthavn, og mindre enn en kilometer fra junction 9 av M23. Det har utmerkede vei, buss og jernbane nettverk med leverandører som opererer fra London Victoria og feriesteder som Brighton og Worthing.

Når du ankommer flyplassen du har flere alternativer for transport til siste destinasjon. Hvis noen kommer til å plukke deg opp fra Ankomster det er en møteplass nær BAA Information Desk i internasjonale Ankomster. Personalet er flerspråklig og skrivebord er åpen 24/7. Det er buss som er hentet National Express Trenere på Lavere Forgården Street.

Hvis du land i nord - terminal, så du kan få en høy hastighet transitt tog som kjører med 2 minutters intervaller til å ta deg med til sør. Reisetiden er bare noen få minutter. Hvis du leier en bil, er det 8 bedrifter ligger i airport terminal. Begge terminalene gir et godt utvalg av butikker, restauranter og barer både før og etter sikkerhetskontrollen. VIP/vip - lounger er innenfor avganger lounge etter sikkerhet.

Hvis du forlater bilen på flyplassen det er muligheter for korte og lange opphold. Alle parkeringsplassene har 24 timers sikkerhet, jevnlige patruljer og CCTV dekke.

Billig Leiebil

London Gatwick airport ligger 29 km sør for sentrum av London og 3 km nord for byen Crawley. Det er den 2. travleste flyplassen i U. K og har to terminaler, Nord - Terminal og Sør - Terminal. Nord - Terminal er først og fremst brukes av British Airways, som kjører alle sine reiser ut av det, så vel som Thomson Airways. EasyJet er den andre store airline på Gatwick og de delt sine avganger mellom Nord - og Sør - Terminaler for å unngå overbefolkning en terminal.

Som London Gatwick ligger ganske langt fra London i seg selv er det en god ide å leie en bil for å sikre en enkel reise inn til byen. Å ha din egen bil, betyr det at du kan være mye mer fleksibel ved planlegging av turer, og du trenger ikke å være bundet av offentlig transport tidsplaner. Vi gjør leiebil enkelt og vi tillater at du gjør det før du har havnet i London - Gatwick. Skriv inn noen opplysninger til vårt nettsted, og vi vil finne deg den laveste leie biler tilgjengelig på London Gatwick.

Du kan finne bilutleie pulter på Nivå 1 av North Terminal; dette nivået kalles Avenue. Ta heiser som er tilstøtende til internasjonale Ankomster og du vil tydelig se alle car rental, skrivebord ligger på Nivå 1. Hvis du har kommet til Sør - Terminal, så du vil være i stand til å ta to minutters transport til og fra Sør - Terminalen til Nord - Terminal, som er gratis.

Om Gatwick airport

På South Terminal, minivan leie depoter er bare ute på gulvet. Imidlertid, på Gatwick Nord - Terminal, du trenger å gå på taket av den offentlige parkeringsplassen, for å samle inn og gå tilbake til din leiebil. Hvis du ikke er kjent med å komme seg til og fra Gatwick til din destinasjon, så bør du vurdere å legge Sat Nav til din bestilling. Vår GPS er multi - språk og vil sikre at ingen kostbare feil svinger.

Hvis flyr til Gatwick og ut fra Heathrow, så kan du la bilen enten flyplassen, men du vil medføre en ekstra en måte avgift. London Gatwick airport tar hensyn til både den planlagte airline markedet, men også er tungt inn i ferie charterfly. Reservert parkering for funksjonshemmede er reservert nær begge terminalene innganger. Hvis du trenger hjelp, vennligst varsle flyselskapet på forhånd.

Etter prosessering av din bestilling, vil vi utstede en forhåndsbetalt kupong som vil inneholde veibeskrivelse til minivan leie selskapet på Gatwick flyplass. Vennligst sjekk ganger, etc og oppbevare det på et trygt sted, som det bidrar til å gi denne til minivan utleie selskap når du plukker opp din leiebil. Gatwick ligger ved siden av M23, som kan ta deg til London eller Brighton. Hvis du drar til London, sørg for at du vet hvilken del av M25 du ønsker å få tak på, som på de viktigste veikryss, kan du enten gå til venstre eller høyre.

Nær London Lufthavn Gatwick

Guildford (29,4 km)
Bromley (31,3 km)
Tonbridge (32,6 km)
Brighton (37,7 km)
London Bow (43,2 km)
London Ilford (46,6 km)
Slough (48,7 km)