Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Vilamoura

Vilamoura er et populært turist kompleks området, er ikke strengt tatt en by, i Loule kommune i Portugal. Målet på sør - kysten av Algarve steder er det nær på samme måte populære portugisisk ferie destinasjonene i Quarteira, og Albufeira. Vilarmoura er den største turist - kompleks i Europa, pakket med utstyr og fasiliteter for å gjøre familie ferier morsom, trygg og avslappende for alle, og med helårig varmt vær, det er lett å se hvorfor området er fortsatt en av de mest populære i Algarve.

Ting å gjøre i Vilamoura

Ingen tur til Vilamoura ville være komplett uten et besøk til områdets skinnende midtpunktet - yacht - rotete Marina. Omgitt av luksuriøse og moderne hotell og spisesteder, enten du er på en yacht eier selv eller ikke, vil du sikkert føle at du har slått den rik som du vandre rundt lapping Marina farvann. De virkelige perlene i Vilamoura ' s crown imidlertid er den fantastiske hvite sandstrender, alle omhyggelig ren og servert av kule - Atlantiske farvann hvor dykking er lett tilgjengelig. En av områdets mest populære aktiviteter er golf, med seks golfbaner å velge mellom, så vel som anerkjente Golf Academy for de som ønsker å friske opp sine ferdigheter mens du er på ferie. Topp Tre Attraksjoner Roman Ruins Cerro da Vila, Vilamoura Marina og En båttur langs kysten med besøk til det nærliggende grotter.

Topp 3 Må Se: Vilamoura

 • Roman Ruins Cerro da Vila
 • Vilamoura Marina
 • En båttur langs kysten med besøk til det nærliggende grotter

Kjøre Rundt I Vilamoura

En annen grunn til Vilamoura popularitet med turist - familier er at det er så lett å få tak i og ut av bilen. Den nærmeste flyplassen er en av portugals største og beste - servert - Faro, og det er bare en 10 - minutters kjøretur unna. Du vil finne massevis av bil utleie alternativer for Vilamoura til Faro flyplass, og derfra er det en enkel kjøretur langs 125 til Vilamoura. Hvis du er opptatt av å utforske videre, 125 går også videre østover langs kysten til Faro, samt vest forbi Quareira og Albufeira, på opts måte å Lagos.

Nær Vilamoura

Quarteira (5,5 km)
Albufeira (9,6 km)
Almancil (10,7 km)
Faro Montenegro (16,7 km)
Faro Lufthavn (16,9 km)
Faro Sentrum (19,6 km)
Armacao De Pera (23,7 km)
Carvoeiro (31,4 km)
Praia Da Rocha (37,5 km)
Portimao (37,5 km)
Alvor (42,3 km)
Lagos (49,5 km)
Praia De Luz (56,9 km)
Montegordo (59,5 km)