Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Albufeira

Byen Albufeira begynte å vokse i størrelse og popularitet som en turist hub på 1960 - tallet, men historien går helt tilbake til romertiden, og ruinene av en Romersk acqueduct kan fortsatt bli sett i byen. Det ble senere okkupert av Maurerne som gjorde mye for å utvikle byen, og selv navnet stammer fra det arabiske al - Buhera. Drevet ut av den portugisiske Kongen Alfonso i det 13. Århundre, har byen sett både katastrofer, i form av flere alvorlige jordskjelv, og velstand, fra sin trading posisjon på kysten. Byen er nå besøkt av tusenvis av 5 millioner turister som tour Algarve hvert år. Utforske strendene og vingårder i området rundt et kjøretøy som er avgjørende, og leiebil i Albufeira er lett å arrangere gjennom oss.

Ting å gjøre i Albufeira

En av de travleste byene i Algarve Albufeira er nytes av mange besøkende for sin strekninger av gyllen sand, natteliv, og den fargerike gamle fishermens' hold med barer og kafeer langs de smale gatene. Den strender og vannsport er det mange kommer til området for, og de viktigste strendene i Albufeira er Peneco og Praia des Pescadores. Peneco Stranden er tilgjengelig fra sentrum gjennom en tunnel, og sweep med gyllen sand som er kantet med en attraktiv promenade, og i den ene enden av Xorino Grotte er verdt å utforske – angivelig gjemmestedet av Maurerne som ble drevet ut av byen av Kong Alfonso.

Topp 3 Må Se: Albufeira

 • Peneco Beach
 • Xorino Grotte
 • Zoomarine Algrave

Praia des Pescadores, som navnet antyder, er hjem til den fargerike fiskebåter som er trukket opp på stranden hver kveld, og ligger i sentrum av stranden som går langs strandpromenaden. For de som ønsker en endring fra sjø og sand, et besøk til den vakre Barokke kirken Igreja Matriz gjør for en fredelig og velkommen pause, eller for golf - entusiaster, Algarve Golf Academy og Bar tilbyr opplæring og en enestående praksis på området. Den Zoomarine Algarve, noen få km fra Albufeira, og tilbyr daglige show med delfiner, seler og sealions, og maes for en flott dag med familien. Topp Tre Attraksjoner Peneco Beac Xorino Grotte Zoomarine Algrave

De Kjører Rundt I Albufeira

De fleste besøkende til Algarve kommer gjennom Faro flyplass, bare 32 km fra byen, og leiebil er tilgjengelig på flyplassen eller i Albufeira seg selv. Et attraktivt alternativ hvis du ønsker å se mer av Portugal er å fly til Lisboa, og ta A2 direkte til Albufeira. Ligger ikke langt fra motorvei, og byen er et ideelt utgangspunkt for å utforske regionen og kysten, og A22 kjører fra øst til vest gjennom byen vil ta deg til Lagos på kysten i én retning, og til Faro og Ayamonte i den andre.

Nær Albufeira

Vilamoura (9,6 km)
Quarteira (11,0 km)
Armacao De Pera (14,4 km)
Almancil (18,5 km)
Carvoeiro (22,1 km)
Faro Lufthavn (23,9 km)
Faro Montenegro (24,1 km)
Faro Sentrum (26,9 km)
Praia Da Rocha (28,4 km)
Portimao (28,5 km)
Alvor (33,3 km)
Lagos (40,2 km)
Praia De Luz (47,7 km)