Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Faro Sentrum

Faro er hovedstaden i Algarve, og den sørligste byen i Portugal. Nå et populært ferie destinasjon, byen har historiske røtter, og ble først kjent ved navn Ossonoba i romertiden. Senere avgjort av Vestgoterne og da Maurerne, navnet Faro stammer fra det arabiske "Harun". Kong Alfonso av Portugal kom til byen fra Maurerne i det 13. århundre, og tildelt forvaltningen av regionen til Faro.

Flere bøker i Bodleian Library, University of Oxford, dato fra å sparke av byen av Jarlen av Essex, som begavet spoils av kampen til universitetet. Faro var en av svært få byer som forble uskadet etter det forferdelige jordskjelvet og tsunamien i 1755, i stor grad på grunn av den beskyttelsen som tilbys av sanddynene i Ria Formosa - lagunen. I dag er byen er en attraktiv blanding av gamle gater og moderne arkitektur, og besøkende kan nyte nærliggende gylne sandstrender, og de mange barene og det livlige utesteder i byen, eller nyte fred over naturreservatet Ria Formosa.

Ting å gjøre i Faro

Utforsk gamlebyen, eller Cidade Velha, med sine dekorative flislagt og brosteinsbelagte gater, og eklektisk blanding av Maurisk og Protuguese arkitektur. Se opp for storker som bygger sine store reir på skorsteiner av noen av de gamle husene. Mellom Faro og havet, ligger Naturreservatet Ria Formosa, et av de viktigste stop - over poeng i Europa for trekkfugler, og dyreliv entusiaster vil elske utvalg av vannlevende fugler som kan bli sett på myrer og små laguner av reservatet. Mellom Ria Formosa og havet, ligger den Øde Øy – 11 kilometer av uberørt strand, et paradis for svømmere og sol.

Steder å besøke i Faro

 • Ria Formosa Naturreservat
 • Cidade Velha
 • Øde Øy

For en annerledes opplevelse, og Carmo - Kirken med sine twin klokketårn og ytre indre, og tilbyr besøkende litt makabert attraksjonen av en "chapel of bones", dannet fra bein av munker som var begravd under kirken. Alle besøkende til Faro vil ønske å ordne leiebil, slik at de kan utforske videre, og de Romerske ruinene i Estoi, åtte km fra byen, og sørger for en interessant tur. Topp Tre Attraksjoner Ria Formosa Naturreservat Cidade Velha Øde Øy

De Kjører Rundt I Faro

Bla gjennom vår hjemmeside vil gi deg de beste tilbudene på leiebil i Faro, med samling poeng på flyplassen eller i byen. Kjøring i Algarve er utrolig enkel, med A22 som går parallelt med kysten, og som knytter sammen alle de store feriestedene i området, og de fleste veiene blir gratis. Faro har et nettverk av enveiskjørte gater som kan være forvirrende for de besøkende å navigere, og en satellittnavigasjon er en nødvendig tilbehør for å finne veien rundt. Besøkende advarer om at parkering i byen kan være dyrt og parkeringsplasser vanskelig å finne, men det er en stor gratis parkeringsplass i nærheten av utgangspunkt for tur båter.

Nær Faro Sentrum

Faro Lufthavn (3,1 km)
Almancil (9,0 km)
Quarteira (15,9 km)
Vilamoura (19,6 km)
Albufeira (26,9 km)
Albufeira West (33,0 km)
Armacao De Pera (41,0 km)
Montegordo (46,6 km)
Carvoeiro (48,5 km)
Praia Da Rocha (54,9 km)
Portimao (55,0 km)
Alvor (59,9 km)
Lagos (66,3 km)