Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Portugal

Portugal er en gammel nasjon. Det ble først grunnlagt av Keltiske nybyggere før du blir en del av Hispania, som omfatter hele den Iberiske Halvøya, fra ca 45 F.KR. til 298 ANNONSEN. Portugal ble erobret av de Kristne i middelalderen, og Reconquista periode, og fylkesmannen i Portugal ble grunnlagt i 868. Portugal er offisielt skilt seg (fra the Kingdom of Leon) inn i sitt eget rike i 1139 med Alfonso Henriques som Konge. Portugal gikk inn i krigen i det 14. Århundre og led sterkt fra den Svarte Død. Det 15. og 16. århundre førte til en verden leting boom ledet av Portugal, som kalles the Age of Discovery. Fra disse ekspedisjonene, portugisisk landet i Japan, Australia, New Zealand og andre land.

Fra slutten av 1500 - tallet til 1640, Portugal ble styrt av Kong Filip av Spania, skape en union av de to landene som endte med å gå tilbake til uavhengighet. Denne uavhengigheten gikk ikke av Spania fram til Lisboa - Traktaten ble undertegnet i 1668.I løpet av det 18. Århundre, mange portugisiske utvandret til de portugisiske koloniene i Brasil i kjølvannet av oppdagelsen av gull og diamanter. Med den franske invasjonen i 1807 (under Napoleons - kommandoen), den kongelige familie også flyttet til Brasil. Ledet av Pedro, sønn av Kong Joao VI, Brasil ble uavhengig fra Portugal i 1822, følgende retur av den kongelige familie til fastlandet. Etter å ha falt ut av kraft i Brasil, Pedro vendte tilbake til Portugal for å gjenvinne kontroll over sin fødselsrett, vinne tronen i 1834. Landet ble delt mellom tradisjonell monarchists og liberalere, som kjempet hele tiden for en favorisert grunnloven. Det var ikke før i 1910 at nasjonen endelig funnet fred, bosatte seg på en Republikansk forfatning.

Når du skal Gå

Det er i grunn til å si at det finnes ikke dårlig tid til å besøke Portugal. Denne nasjonen har et variert repertoar av områder og et samlet temperert klima. Derfor, en god del reisende base deres besøk på ferie, enten fra jobb, skole eller på lokale festivaler og arrangementer. Over hele landet, Trettendedagen feires i januar. I løpet av denne tiden, feiringer og parader er holdt hele. Karnevalet kommer til Portugal i februar, og hele nasjonen feirer. Men byer som Lisboa, Nazare, Viana do Castelo, og Loule feire med en Brasiliansk stil som minner om Rio de Janiero, som fyller gatene med flottører, kostymer, musikk, og festligheter. Våren bringer Påske til Portugal. På grunn av den i stor grad Romersk - Katolske befolkningen og den sterkt religiøse arv, dette er en big deal i Portugal, og hver by, og byen vil bli i feiringen. Porto har et stort arrangement på Lidenskap, søndag, som har en prosesjon gjennom byen. Feiringen i Braga inkluderer fakler, bare føtter, og hetter som egner seg til en skummel parade om byen.

Sommer festivaler inkluderer en religiøs pilegrimsreise i Fatima, festivalen for Santa Joanna, den berusede Queima das Fitas i Coimbra på nettet, og en hel rekke lokale festivaler i hver by over hele landet. I høst, den tradisjonelle Feira de Santa Iria i Faro, Feiras Novas i Ponte de Lima, Festas gjøre Sao Paio i Aviero og mye mer vis populariteten til høsten festivaler i Portugal. Til slutt, i vinteren kommer helligdager. All Soul ' s Day (1. November) er en ferie. Den 1. desember er national Independence Day, og Christmas Day feiringen strekker seg i hele desember måned. På Vespera gjøre Ano Novo (Nyttårsaften), feiringer inkluderer fyrverkeri og partene samt en tradisjon å spise 12 druer på slaget midnatt for flaks.

Steder å Besøke

Portugal er et land på den Iberiske Halvøy som grenser til Spania i øst og nord og Atlanterhavet på annenhver side. Også en del av Portugal Azorene og Madeira skjærgård, eller strenger av øyene. Portugal har et bredt utvalg av ting å gjøre, og en ferie det er ikke begrenset til en type reisende. For stranden elsker, vurdere å ta ditt opphold i Algarve - regionen, hjem til over 200 kilometer med rene, sandstrender. Denne sørlige delen av Portugal har byene Faro, Lagos, Albufeira, Portimão, og Silves blant andre. Algarve, som er den mest populære reisemål i Portugal for strendene, men besøkende vil også elske slottet i Silves, så vel som byen Lagos, med sine gamle indre by, med smale gater og små butikker og kafeer.

De store byene har kulturelle og historiske steder så vel som travle natt - liv scener. I Lisboa, steder som Cristo Rei (statue av Kristus, mye som Rio i Brasil) og de mange gamle kirker og kabelbaner er godt likt severdigheter dag, mens den Bairro Alto er populære på natten. Porto er også en flott storby - destinasjon. Hjem til den berømte Ribeira, Port Wine Cellars, og et svært livlig natteliv, Porto tiltrekker seg mange turister året rundt. Endelig, etter en rolig, kultur - fylt ferie, bør du vurdere de omkringliggende byene langs landsbygda. Viana do Castelo er spesielt en by med utrolig skjønnhet. Her, vil du se Republic Square, Basilica di Santa Luzia, Fontenen på Praca da Republica, og Fort av Santa da Barra blant mange andre fantastiske historiske og arkitektoniske perler.

Driving Tips

Kjøring i Portugal er enkelt, siden de fleste av de store veiene er i god tilstand, og nesten alle store byer er lett å finne fra de største motorveiene. Dessverre, en kort tur utenfor allfarvei kan bli en humpete tur hvis man ikke er forsiktig. Mange veier lade en bompenger, hvorav mange er samlet inn av lisens plate anerkjennelse. Derfor, vil besøkende trenger å kjøpe en pre - betalt toll billett, enheten eller på minnekortet. Reglene for kjøring i Portugal er lik mange land, men det er en god idé å bli minnet på detaljer før du har satt av. For det første, du må vite at den portugisisk - stasjon på høyre side av veien. Du vil bli pålagt å ha egne land full førerkort for å drive en motorvogn i Portugal. Du må alltid ha dette i armer - nå i tilfelle av en trafikken stoppe. Setebelter er loven og må brukes i både front - setet og baksiden av bilen.

Den rettshåndhevelse tjenestemenn ta fart svært alvorlig, og hvis du er fanget fartsovertredelse du vil bli bøtelagt. Bøter er betalt på stedet, noe som betyr at han vil trolig selv har et kreditt - /debetkort maskinen på hånden for å sikre at du ikke forlater uten å betale. Hastigheter er ofte overvåket av radar og ofte turister er fanget ved hjelp av feller som er satt av politiet. Se opp for i promillekjøring lover i Portugal. Grensen for alkohol er tillatt i blodet er 0,49 g/L eller 0.05% BAC. Straffen for kjøring over denne grensen er opp til en bot på 1250 Euro og vanligvis en tolv måneders suspendert lisens.

Populære Destinasjoner i Portugal