Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Lagos

Minivan leie i Lagos, Portugal, er nå billigere hvis du bestiller i dag, gjennom vår nettside. Book her og du sparer på de vanlige prisene på kjente minivan utleie selskaper, som tilby deg lavere priser for å oppmuntre deg til å bestille tidlig med oss.

Stasjonen for Mindre, som er på Rua da Gafaria, har en tendens til å være den billigste minivan leie selskapet vi bruker i Lagos, men å konkurrere med dem på pris også: Europcar, Budget og de som allerede er nevnt, Guerin. Hvis marina er mer praktisk for deg, så Europcar er selskapet til å velge. Priser kommer med Kollisjon Skade Fraskrivelse, og kjørelengde som en del av pakken, men det vil fortsatt være et overskudd på bil, med mindre du redusere dette lokalt. Du kan ta ut overskudd dekke med oss, som dekker deg i tilfelle av et krav.

Hvis du må gjøre en endring senere, disse kan gjøres med ingen endring avgift. Imidlertid, hvis du trenger å kansellere en bestilling, sjekk regler og vilkår som kan variere avhengig av leverandør og tidsramme. Du kan gjøre en vei, til eller fra Lagos, hvis som du sier, samler bil i Lagos og gå tilbake til Faro flyplass, men med et ekstra gebyr vil bli pådratt, men sitert i leieprisen.

Du vil sannsynligvis fly til Faro internasjonale flyplass, hvor du kan leie en bil, eller lage din egen måte å Lagos, som er omtrent en time unna. Dette er et godt sted å bo for å få en variert type ferie, fra avslappende på gylne strender, til å vandre rundt vakkert farget byen, på vei til de nærliggende fjellene. Selv om mange tar sin bil, hardier sjeler som terrengsykling.

Nær Lagos

Praia De Luz (7,5 km)
Alvor (8,2 km)
Portimao (12,2 km)
Praia Da Rocha (12,3 km)
Carvoeiro (18,1 km)
Armacao De Pera (25,8 km)
Albufeira West (33,5 km)
Albufeira (40,2 km)
Vilamoura (49,5 km)
Quarteira (51,0 km)
Almancil (58,5 km)
Faro Edificio (63,0 km)
Faro Lufthavn (63,2 km)
Faro Montenegro (63,8 km)
Faro Sentrum (66,3 km)