Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Milano Sentralstasjonen

Minivan leie i Milano Sentralstasjon. Den utvalg av kjøretøy som går fra liten by biler, ideelt for Milan gatene, ni - seters minivans for en større gruppe. Sixt og Alamo er begge basert på stasjonen og har rabatterte sitt vanlige priser gjennom vårt nettsted. Se etter Sixt spesialtilbud på sin Renault Megane bil, der Sat Nav er inkludert i prisen. Drivstoff Politikk i Milano er å samle full, tilbake for fullt.

Milan Central Station serverer så mange som 320,000 passasjerer i dag, og det er din italiensk adgangen til steder som Bologna, Venezia, Torino, Genova, Chiasso, Domodossola, Lecco, og Gotthard. Bortsett fra å ta deg til alle av Italia, Milano Sentralstasjon, og kan lede deg til forskjellige Europeiske byer som Moskva, Budapest, Beograd, Zagreb, Ljubljana. Milan Central Station hoder til Sentral - og Øst - Europa på en planlagt basis.

Raskt sammenligne vår minivan utleie selskaper: Maggiore, Sixt, Auto Europa og Europcar, bare for å nevne noen. Hvis du har kanskje problemer med å finne veien ut av sentrum av Milano, bare legge til en Sat - Nav forespørsel til booking form. GPS vil bli bestilt og venter på at når du hente leiebil. Italia er imponerende nettverk av veier, gjør det mulig for hvem som helst til å gå på lange turer, selv over grensen, dersom du ønsker (men sjekk vilkårene med minivan leie av selskapet). Forlater Milan og kommer til å Torino, Firenze og Bologna? Hvis så, er det en annen prute minivan utleie her for Italia.

Nær Milano Sentralstasjonen

Monza (10,0 km)
Como (37,0 km)
Bergamo (41,7 km)
Lecco (42,7 km)
Novara (46,1 km)
Varese (48,0 km)
Piacenza (62,4 km)