Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Milano Linate Lufthavn

Arrangere en billig leiebil Milano Linate flyplass avtale på forhånd for å sikre best mulig pris. Enten du reiser utenlands for en avslappende pause, en actionfylt ferie eller besøk venner og kjære, arrangere leiebil er generelt en av de poeng du har til å krysse av på listen før avreise. Det er totalt elleve Linate rentacar bedrifter, selv om bare fire av dem ligger i terminalbygget. Hvis du reiser med barn eller eldre, sin fortrinnsrett til å velge en basert i terminalen for komfort og letthet. Den andre bedrifter kan nås ved hjelp av en gratis shuttle buss.

For en helg borte sikker på å stimulere alle sansene, Milan er absolutt målet å gå til. Full av pust - tar arkitektur, overdådig mat, god vin og myk silke, joie de vivre av Milanese er smittsom, og i underkant av to timer unna med fly fra Irland og STORBRITANNIA. Som den nærmeste flyplassen terminal sentrum, Linate airport ligger bare fire kilometer unna, noe som gjør det til det mest praktiske alternativet for personer som ønsker en storbyferie.

Selv om det er elleve utleie leverandører i sum, kan du sammenligne prisene på alle av dem med bare ett klikk ved hjelp av våre kostnader sammenligningen bookingmotoren. Hvis du forbereder å gjøre mest mulig ut av din sightseeing til fots deretter en Linate terminal Overføring er trolig den enkleste måten å komme fra den internasjonale flyplassen til din innkvartering. Ved å bestille på forhånd, en sjåfør vil møte deg i ankomster og har du på din vei uten noen krav for å stå i kø, eller hengende om. Det er ingen tog fra flyplassen terminal, men det er en stasjon i sentrum, som kan nås enten med taxi eller av noen av de mange busser som også går til destinasjoner lengre unna som Malpensa, Pavia og Brescia.

Som Italia, du kan forvente gode mat og gode shoppingmuligheter til å begynne minuttet du setter foten på flyplassen. Den bredt utvalg av butikker friste deg med skinnvarer, klær, undertøy, smykker og parfyme, samt normal duty - free - , avis - og sukkervarer utsalgssteder. Det er også et apotek dersom du trenger noe for å avverge eventuelle konsekvenser av over - hengi, en virtuell sikkerhet i Milano.

Skal du liksom har plass til flere så er det en restaurant som serverer gode eksempler på lokal mat med en fantastisk utsikt og ser ut over Linate. Alternativt for mer beskjeden billettprisen flere kafeer og barer som tilbyr småretter og drikke. Dersom du trenger å bekjenne dine synder kapellet ligger utenfor ankomsthallen og turist info, skrivebord ligger på begge etasjer detaljering nærliggende attraksjoner, forestillinger og utstillinger.

Billige MPV Leie på Linate - flyplassen

Linate flyplass ligger 5 km sør - øst for Milano, Italia. Det er en av de tre store flyplasser som tjener Milano, sammen med Malpensa og Orio al Serio. Det er hovedsakelig brukt til innenriks og korte strekninger internasjonale flyvninger fra flyselskaper, for eksempel Aer Lingus, Air France og Iberia Airlines.

Med Linate lufthavn blir et par km fra sentrum av byen er det mye lettere å ha en leiebil klar til å kjøre når du har landet, heller enn å måtte vente på offentlig transport eller faktisk bestille en leiebil på det tidspunktet. Vi prøver og gjøre overgangen mellom fly og bil så glatt som mulig og pre - booking av leiebil gjør dette mye raskere for deg. Enkelt sagt i de to datoene som du vil at et kjøretøy fra og til, og vi vil sammenligne hver utleie selskapet på Linate - flyplassen for å finne den billigste deal, alle innen få sekunder.

For å finne bilutleie selskaper på Linate - flyplassen når du har hentet bagasjen fra bagasjen gjenvinne følg skilt som sier "Autonoleggi". Disse vil ha et bilde av en bil med en nøkkel over det å hjelpe deg. Når du er på bilutleie området finner du følgende selskaper: Auto Europa, Avis, Budget, Easycar, Europcar, Hertz, Locauto Leie, Maggiore, National, Sixt, Targa Leie og Thrifty.

Reisen fra sentrum av Milano Linate flyplass tar ca 20 minutter. For å få det leder sørvest på Via Torino mot Via Spadari og fortsetter på Carrobbio, og Via Cesare Correnti. Hold til venstre på gaffelen og sving til venstre inn Via dei Fabbri. Herfra kan du ta 1ste hyre til Via Edmondo De Amicis og ta til venstre for å holde på den. Fortsett på Via Molino delle Armi og deretter Via Santa Sofia. Sving til høyre inn Corso di Porta Vittoria og ta en liten høyre til Piazza Cinque Giornate. Herfra vil du være i stand til å finne din vei til flyplassen.

Vi sammenligne de ledende minivan bilutleie selskaper i Milano Linate lufthavn, i Italia for å gi deg de beste prisene på biler er tilgjengelig. Se, bestill og spar på din neste Italia tur minivan utleie i dag. Hvis din intensjon er å besøke et par ski resorts så er det mest populære alternativet er minivan utleie, kan vi tilby et bredt utvalg av budsjettet leverandører og utvalg av kjøretøyer som inkluderer stasjonsvogner, jeeper og 4x4. Ski - brett og vinter utstyr er også tilgjengelig.

Nær Milano Linate Lufthavn

Bergamo (39,2 km)
Como (41,7 km)
Lecco (44,2 km)
Novara (51,2 km)
Varese (53,9 km)
Piacenza (56,6 km)