Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Bergamo Lufthavn

Orio al Serio internasjonale lufthavn er en flyplass som er rettet mot lavpris - flyselskaper fra hele Europa og utenfor. Gir en billig og enkel rute til Italia, det er bare 5 km fra den vakre byen Bergamo. En liten og fantastisk pittoresk by som ligger i hoothills av alpene, og det er hjem til 120.000 personer og et vell av middelaldersk arkitektur, smale, svingete gatene og på de vakre piazzaer å utforske. Bergamo tilbyr virkelig opp to to byer i én – Citta Bassa, som er de travle og moderne nedre byen, og Citta Alta, som er den øvre Gamlebyen. Flyplassen gir også et flott utgangspunkt for turister som ønsker å kjøre til en av italias mest populære turistmål, Milano, som ligger bare 45 km unna.

Ting å gjøre i Bergamo airport

Innenfor flyplassen finner du et stort utvalg av bil utleie alternativer, samt mange andre nyttige tjenester, som inkluderer en valuta exchange, banktjenester og en VIP - lounge. Kafeer, restauranter og butikker innen flyplassen konsentrere seg om spesialist lokal mat, vin, klær og håndverk heller enn større internasjonale merker som er bra for de som ønsker å ta en ekte smak av Italia, hjemme med dem. Bergamo i seg selv er ikke en veldig stor by, og de fleste av sine attraksjoner kan bli sett til fots.

Populære Attraksjoner i Bergamo

 • Ri funicolare fra Città Bassa opp til Città Alta
 • Piazza Vecchia
 • Kirken Santa Maria Maggiore

For de fleste reisende, Bergamo er bare første stopp på sin ferd gjennom det nærliggende Milano, bare en kort kjøretur unna. For de som ønsker å utforske Bergamo før de setter av gårde for å utforske resten av denne vakre italienske regionen, må se severdigheter inkluderer Citta Alta (Old Town), i Historisk Museum av Bergamo ligger inne i Klippen, og det 19. århundre Donizetti Theatre, hjem til den årlige Jazz Festival.

Orio al Serio internasjonale flyplass er en enkel 5 km kjøring til og fra Bergamo langs Motorveien A4. Bergamo - området som ligger ved foten av Alpene betyr at, i tillegg til turist trekke i nærheten av Milano, det er også en håndfull av skianlegg for å utorske for en mer aktiv ferie. Alle er innenfor en times kjøring, med Brembana - Dalen resorts av Foppolo, Carona og San Simone være den mest populære. For en virkelig avslappende ferie i San Pellegrino Terme spa resort ligger bare 25 km fra Bergamo, opp i fjellene. Og de som besøker området med bil ville gjøre det bra å dra nytte av flyplassen nærhet til to av Italias vakreste innsjøer – Como (62km) og Gardasjøen (78km).

Minivan Leie

Åtte bilutleie Bergamo flyplass - selskapene opererer seg i flyplassen. Få et tilbud i dag og se hvor mye penger du kan spare. Bergamo kan bli oppdaget i Lombard 40 km mot nord - øst for Milano. Flyplassen betjener området er kjent som Orio al Serio eller bare Bergamo internasjonale lufthavn. Det er brukt av mange reisende som ønsker å få til Milano. Det er først og fremst lave kostnader flyreiser med Ryanair leverer flere ruter på flyplassen. Det tilbyr rimelige tilgang til Milano for den prisbevisste reisende. Buss leverandører som Terravision operere fra den internasjonale flyplassen og koste ti euro. Det er omtrent en times kjøretur til sentrum av Milano. Et annet alternativ er å få en buss til Bergamo og ta et tog til Milano som koster bare 4 euro. Det vil også være busser tilgjengelig til Dolomittene med stopp på Bolzano, Santa Christina, Merano varmebad og mye mer.

Så uansett om du leter etter enkel tilgang til ski destinasjoner, for eksempel Valle di Susa, Andermatt, eller Champoluc eller bare en lav kostnad metode for å nå Milan så Bergamo kan bli flyplassen for deg. Med flyselskaper som Ryanair fortsetter å utvide sin base i Bergamo lang sikt fremtiden for flyplassen er lyse. Bergamo lufthavn er perfekt for en billig måte å komme seg til Milano med enkel tilgang til mange flotte skianlegg. Som flyvninger tall økning på flyplassen slik må også de tjenester som tilbys av nærliggende organer.

Det er mer konkurranse enn noen gang før, mellom leverandører og kjempe for tilpasset. En stor etterspørsel er gode nyheter for klienten som organisasjoner kuttet marginer for å komme ut på nummer én betydning verdi for pengene. Vi kjører en pris sammenligne service her for å sikre god verdi for pengene.

Dette betyr at alle av de beste tilbudene kan sammenlignes her alt på ett sted. Hva får du når du treffer søk er en komplett liste over alle leiebiler for øyeblikket er tilgjengelig fra de ulike selskapene. I løpet av det siste du kanskje ikke har hatt tid til å sjekke rundt etter de beste tilbudene og tatt den aller første avtalen du har funnet. Disse dagene du er i stand til å sette på nøyaktig samme mengde arbeid, men faktisk få sitater fra en rekke bedrifter på samme tid.

Billig Leiebil

Bergamo lufthavn er også kjent som Orio al Serio flyplass og det ligger bare en kort 2.5 km fra Bergamo sentrum. Mens på ingen måte en av de største flyplassene i Italia, Bergamo ikke faller for en stor mengde fly fra Ryanair, som øker sine passasjerer per år figur.

Leie en bil før du får tak i til Bergamo airport er viktig fordi det er mye å se og gjøre i området. Vi er den perfekte måten å sikre at du får den beste avtalen og bil for dine behov. Som Bergamo ligger rett på grensen til Sveits, for å leie bil, kan sikre at du får til steder som Zürich sentrum på bare noen få timer, og dette kan legge noe annet til din ferie. Bestilling tidlig er avgjørende for å sikre at du får alle dine krav. For eksempel, hvis du ønsker satellitt - navigasjon og vente med å bestille din leiebil før ankomstdagen, så du risikerer ikke å være i stand til å få tak i fordi de er blitt bestilt. Anycarhire kan sikre at dette ikke er et problem.

Bergamo lufthavn er ikke en spesielt stor base som det ikke imøtekomme mange passasjerer, derfor, å finne bilutleie selskaper: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz og Sixt er ikke vanskelig. Alle disse selskapene kan bli funnet i ganske liten ankomsthallen, og alle ansatte vil være i stand til å lede deg til dem uten problem.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra Milano eller Venezia eller fra den retningen, så du kan Bergamo airport fra A - 4, men vær forsiktig så dette er en bomvei. En gang på En - 4 flyplassen er skiltet for Orio al Serio.

Nær Bergamo Lufthavn

Bergamo (3,6 km)
Lecco (31,4 km)
Monza (36,1 km)
Brescia (42,8 km)
Novate Milanese (45,9 km)
Como (51,1 km)
Pero Mi (52,1 km)