Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Bergamo

Bergamo ligger omtrent 40 km nordøst i Milano, ved foten av de italienske Alpene i provinsen Lombardia. Det var en av de italienske byer heldig nok til å nesten flykte bombe skade i Andre Verdenskrig, og så den gamle byen og 19. århundre gatene overleve nesten intakt. Byen har nå to sentre, gammel middelalderby bakketopp i den Venetianske murer med utsikt over den nedre moderne byen, og Citta Bassa. De to byene er knyttet sammen med en fløibanen og mange stier for å passe besøkende.

Den moderne byen er et blomstrende handels - og industriby, med livlig kjøpesenter, barer og restauranter. Gitt sin nærhet til Alpene, det er også et populært reisemål for skiløpere i vinter. Leie av bil i Bergamo kan ordnes her gjennom oss, enten fra en av de leiebil selskaper med samling poeng på flyplassen, eller fra en praktisk pick - up - point i selve byen.

Ting å gjøre i Bergamo

Bergamo har uendelige skatter å oppdage for alle som er interessert i kunst og arkitektur, med den gamle Venetianske byen – La Citta Alta – å utforske, med sine svingete brosteinsbelagte gater, til utsøkte små Palazzos bygget i det 17. og 18. århundre. Piazza Vecchia ligger i hjertet av gamlebyen, og er en utsøkt blanding av middelalder og Renessanse - arkitektur. Det 12. århundre Basilikaen Santa Maria Maggiore er obligatorisk, og komponisten Donizetti ligger begravet her. Operahuset er dedikert til å Donizetti, og har en imponerende forgylt og freskomalerier i interiør.

Topp 3 Må Se Steder i Bergamo

 • La Città Alta - Venetianske Gamlebyen
 • Basilica of Santa Maria Maggiore
 • Accademia Carrara art collection

Taubanen som går fra La Citta Bassa å La Citta Alta gir strålende utsikt i løpet av kort tur, og er en flott måte å spare krefter på ankommer den gamle byen til fots. Accademia Carrara har en av de viktigste kunstsamlinger i Italia, med verk av Bernini og Canova. Turen i et glass - sidig heis opp på innsiden av den gamle klokketårnet, Campanone, er obligatorisk, og slutter med utsikt over byen fra toppen av tårnet. Via 20. Settembre og Via Sant ' Alessandro er den største gågaten i handlegater i hjertet av lower town. Og på en annen fløibanen rute, den gamle hilltop village San Vigilo med sine slott, med utsikt over sletten, som er verdt turen.

Kjøre Rundt I Bergamo

Bergamo er ikke en stor by, og de interessante områdene er trolig best utforskes til fots. De viktigste shopping - gatene er gågate. Som et utgangspunkt for å reise rundt, så leiebil er viktig - byen tilbyr den vakre italienske Alpene og slettene i Lombardia, slik at besøkende vil bli bortskjemt for valg. Airport (Bergamo Orio al Serio internasjonale flyplass) er en 6 km fra sentrum av La Citta Bassa, tar A4 og deretter SS591 fra flyplassen til Bergamo. Den SP12 vil ta deg ut av byen og inn i fjell, med mange små landsbyer og byer å utforske, på vei sørover, Via Provinciale, SS591, går ned i dalen av Fiume Serio mot Castelleone.

Nær Bergamo

Lecco (27,9 km)
Brescia (46,3 km)
Como (47,5 km)
Legnano (57,8 km)
Lugano (66,3 km)