Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Italia

Italia er kjent for mange ting, og er fortsatt en enorm turistattraksjon for folk rundt om i verden. Alle som Italia er elsket for er resultat av 25 århundrer med strålende og vendinger i baner av historie. Italia hadde gode tider, så vel som dårlige tider, noe som gjør absolutt forstand. Det kan være opp til historikere for å lage en konto for 2500 år av italiensk historie, men det er opp til de besøkende i dag for å nyte resultatene av denne historien. Det var Grekerne og Etruskerne, som gikk forut for Latin i den italienske halvøya.

Selv om Kursiv stammene var til stede siden det 9. århundre F.KR., var det rundt 350 F.KR. da Roma dukket opp som en dominerende kraft i det sentrale Italia. Romerne var modige krigere, strålende arrangører og fremfor alt gode elever. De snart dominert halvøya, og flyttet til fallende Hellas. Tar bare gode elementer av gresk filosofi ble de imponert med, samt deler kunst og kultur, Italienerne selv vedtatt gresk religion, eller i det minste deler av dette som er montert i med deres egen overbevisning. Naturligvis, dette var etter å gjøre de nødvendige endringer for å gjøre den Romersk religion mer. Med fallet av den evige byen Roma i år 476, Riket var delt inn i mange by - stater.

Middelalderen var harde på Italia, men den strålende Renessansen (den italienske Quattrocento) ga ny pusten til den rastløse italiensk ånd og gjorde Italia midten av verden igjen. The Vatican i Roma, så at den Katolske tro var å spre seg til den nye verden og velsignet etableringen av det Nye Kongeriket Italia i 1861. Det 20. århundre var i skyggen av andre VERDENSKRIG, som forlot Italia i ruiner, men det har siden kommet til hektene og er igjen lidenskapelig landet har det alltid vært.

Når du skal Gå

Italia er virkelig en fantastisk del av vår verden, virkelig et land for alle årstider og i all ærlighet som har satt en fot på dette landet vil finne det vanskelig å komme med forslag om den beste tiden å besøke landet. Faktisk, ville det være mye lettere å si når det ikke å besøke. For eksempel, ski - elskere bør ikke gå Sestriere (a berømte skianlegg i nærheten Torino) som heiser er ikke i drift. Vesuv i utbrudd er en opplevelse som du kan gjøre uten. Alle andre datoer i kalenderen er åpen og besøkende vil virkelig ikke bli skuffet.

Som for den beste tiden å besøke hver enkelt del av Italia, som virkelig kommer an på personlig smak og tilgjengelig tid. For å unnslippe det åpenbare, nemlig at sommeren er den beste årstiden for ditt besøk (som alt tatt i betraktning er ikke langt fra sannheten) besøkende til Italia bør selv bestemme om de ønsker å se Michelangelos fantastiske Kuppel av St. Peter - Katedralen fylt med et dryss av snø under melankolsk winter sky av byen byer, eller hvis de ville heller se det lyser i guddommelig skjønnhet under den varme Romerske sol. I begge tilfeller Michelangelo er fortsatt en master.

Italienerne er mestere av gjestfrihet. DET (informasjon Touristique) pulter kan bli funnet i hver enkelt flyplass i Italia. I alle tog eller central bus station, hver lille Piazzaen (torget), og i hver liten pensjon, vil du finne folk som vil gjerne gi deg tonnevis av brosjyrer (noen ganger selv om du ikke be for dem) informerer deg om lokale festivaler og kulturelle arrangementer. Det er også massevis av informasjon (inkludert værmelding) på Internett. Uansett hvilket valg du tar, prøv ikke å gå glipp av St Francis restaurert kapell i forbløffende Assisi, Umbria.

Beste Steder å Vsit i Italia

Italia er et fantastisk Sør - Europeiske land full av flotte severdigheter og byer med moderne ånd. Det er nesten umulig å besøke landet bare en gang og du vil se alle av det. Det er nok derfor de fleste besøkende vanligvis kommer tilbake igjen og igjen, ser noe nytt hver gang de er der.

Hvis du elsker italiensk mote bør du besøke Torino og Milano i August i løpet av sommeren salg. Du vil få gode kjøp og fortsatt få å drikke espresso på Via Roma og se Duomo. Hvis du ønsker å besøke et sted hvor busser båter og der vil du se noe, men strålende palasser og vidunderlige kirker og deretter gå til Venezia.

Til slutt, du trenger ikke å forlate regionen Umbria å se Himmelen i ren lapis lazuli blå. Men hvis du bare har anledning til å besøke et sted måtte det være Bella Roma. Grand 5 millioner statsborger byen kombinerer alle de ovennevnte, og mer. Den gamle severdigheter er mirakuløst godt bevart (Italienerne har sett det). Hvis du har besøkt Colosseum for 30 år siden, ville du ikke har innsett det. Kontinuerlig utgravninger bringe lys nok funn til å fylle et nytt museum hvert 10. år. Pantheon er intet mindre enn fantastisk og Foro Romano gjør at du tror du høre stemmene til forhandlere som selger varer i Roma gamle marked steder. Fremover i tid, en reisende bør besøke Vatikanet.

St Peter - Katedralen er en imponerende Renessanse monument og en lovprisning til Gud Hellige Herlighet mens Capela Sistina er et sant bevis på hvordan noen ganger geni og selvoppofrelse kommer til realms av galskap. Du er nødt til å dra til Firenze for å vitne slik guddommelig skjønnhet. Shopping rundt Piazzaer og kosmopolitiske gatene, den besøkende i Roma vil da være klar for sin dolce vita gjennom den Romerske natt.

Funksjonshemmede Reisende

Italia, en fredfull, lidenskapelig, overveldende landet er virkelig innbydende. Det varme hjertet av innbyggerne, den vakre byer og fantastiske landskapet garantere at besøkende tid vil bli godt brukt på en ferie i Italia. Deaktivert ferierende kan like nyte dette fantastiske landet. Starter fra sin ankomst til noen store internasjonale flyplassen i landet, reisende med spesielle behov vil finne alt det de trenger for en trygg transport til deres rom.

Spesielle toalett, ramper og veier, rullestoler og spesielle vogner vil hjelpe dem så lenge de er på flyplass området. Den viktigste inngangsporten flyplasser er imponerende i tjenesten, men selv i små, italiensk gjestfrihet er stor. Deaktivert besøkende bør også huske på at det er strenge internasjonale regler om saken av sin sikkerhet og komfort og en flyplass i verden kan ikke være lisensiert uten å følge dem.

Det er mange flotte hoteller, pensjonater der eierne har gått langt for å lage ordninger for funksjonshemmede gjester. Lister over slike hoteller og tilbys fasiliteter kan enkelt hentes på informasjon Touristique office (turistinformasjonen) eller gjennom relevante nettsteder. I hver by i Italia er det spesielle bestemmelser for funksjonshemmede å gjøre noen besøk komfortabel og trygg. Ikke bare i hoteller, men også i severdigheter og museer, spesielle forberedelser har blitt gjort, slik at folk som er fysisk svekket kan også besøke fantastiske steder og nyte alle italienske gleder som alle andre besøkende.

Det er også godt å vite at den omfattende nettverk av italienske tog, busser, trikker og busser er en veldig behagelig måte å gå rundt i landet og funksjonshemmede mennesker vil alltid ha en plass som er tilgjengelig. Derfor, det er ingen grunn til å bekymre deg for at du kanskje har noen problemer i å besøke dette landet hvis du har noen form for funksjonshemming eller skade.

Italiensk Kultur

Italia er et land med fantastisk mangfold. Reiser fra den ene enden av landet til en annen, en spennende panorama av skiftende landskap umiddelbart fanger den besøkendes øyne. Og hvis den besøkende skjer for å være å krysse landet med tog så vil de sikkert møte noen italienske folk prøver å gjøre samtalen. Italienerne er varm, omsorgsfull, utadvendt folk. Mer reservert, men alltid høflig, i Nord, Italienerne er langt mer frittalende i Sør, alltid å nekte å akseptere det faktum at ikke alle i verden snakker flytende italiensk. Siden mange av dem ikke snakker engelsk meget godt (deres andre språk er fransk) besøkende er nødt til å være litt tålmodig på saken.Med en blanding av hånd bevegelser og litt engelsk, vil begge parter vil finne en felles plattform og har en fin chit - chat.

Italienske folk er interessert i sport, og ikke bare fotball og basketball. De liker å gjøre alt som står i stil, og de elsker mote. Dette er åpenbart i enhver anledning, enten de er på tur ned i en travel bygate kommer til å jobbe eller shopping, eller hvis de er fotturer på for 2300 meter med bilen sin parkert 10 km unna. Selvfølgelig, både italienske menn og kvinner som elsker sine biler. Besøkende fra hele verden som er sikker på å beundre den skinnende Alfa Romeos og Ferraris de kommer over i Italia. Som overalt ellers i verden, Italienere som bor i de store byene er litt mer stresset og engstelig enn folk i små byer eller landsbyer. Men er født og oppvokst i slike fantastiske omgivelser (ikke en av de store italienske byer er uten en old town center) de holder deres smak for god mat og vin, liker musikk og dans og reiser, og de fortsetter å kjempe over politikk. Forventer å høre hevet stemmer, men dette er lidenskap snarere enn sinne.

Minivan Leie

Sammenlign og book billige MPV og SUV minivan leie i Italia med satellittnavigasjon. Få biler som Fiat 500, eiendommer (stasjonsvogner) og større 7 - eller 9 - seters minivans, til priser som er diskontert fra det du ser på nettsidene til minivan utleie selskaper nedenfor. På noen biler som er til leie, Firefly og Locauto tilbyr en gratis ekstra sjåfør. Locauto tilbyr det på alle sine biler, mens Firefly på bare noen biler.

Når du bestiller en liten bil som en Clio, Locauto tilbyr en gratis oppgradering, (med forbehold om tilgjengelighet) til en bil som en Alfa Giulietta, eller lignende. Vi jobber med Alamo/National, alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Firefly, Goldcar, Locauto og Maggiore, for å nevne noen, for å hjelpe deg med å spare på sine vanlige priser når du pre - bestille gjennom oss.

Enveisleie er tillatt i fastlands - Italia for en ekstra avgift. Du kan også ta deg med bil til øyene Sicilia og Sardinia, eller vice versa. Hvis du ønsker å ta bilen og la den i et annet land, dette kan bli dyrt, men Europcar vil vanligvis være din beste alternativet. Vi tilbyr en moderne bilpark. Velg fra Honda, Nissan og Ford, VW, Audi, Toyota, Peugeot, Mercedes, Chevrolet og Renault. Når du velger en bil kategorien, anser regionen i Italia hvor du har tenkt touring. En liten økonomi minivan leie kan være mer egnet hvis touring den lille historiske byene i nord - Italia, med smale gater som Bergamo. Hvis du kjører på svingete fjellveier av Alpene, kan du vurdere en 4x4 SUV.

Hvis du trenger overskudd for å dekke den høye overskudd på CDW så enkelt legge til vår forsikring overflødig skade på produktet som og ekstra når du gjør din bestilling.

Populære Destinasjoner i Italia