Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Menton

Se her for billigere Menton minivan leie. Vi bør nevne, vi har lavere priser for Menton, denne gamle spa - byen på den franske Riviera. Biler er holdt i byen, og ikke på togstasjonen.

Du vil finne Keddy og Europcar, både på 9, Avenue Thiers', men bestilling gjennom oss er billigere enn å gå direkte. Alle biler har hatt forsikringer og kjørelengde i pakken pris, og du får en full tank ved ankomst, og må sende den tilbake for fullt. Det er ganske nær til Italia, og det er litt annerledes klima til andre langs kysten, og gjort det til et ideelt sted for de av fjoråret, og bruk det som et spa og komme seg fra sykdommen. Men, som den lokale kirkegården vil vitne, mange kjente utlendinger ikke få det bedre. Likevel, som den gamle byen er praktisk talt bil - fri, alle walking bør gjøre du føler deg bedre og forhåpentligvis ikke verre.

Hvis ikke kjøre her, og har fløyet til sør - Frankrike og Nord - Italia, så du kan ta et tog fra Nice eller Venezia. Enveisleie kan gjøres, så hvis du kommer fra Nice, Monaco, eller Venezia eller andre steder, da, avhengig av lengden på oppholdet, selv med den ekstra måter en avgift, så bør du sjekke om bedre til å holde bil for hele turen (dette er vanligvis tilfelle). eller dele bestillingen i to, og se om du sparer penger.

Nær Menton

Monaco (6,2 km)
Nice (20,5 km)
San Remo (22,3 km)
Nice Lufthavn (26,0 km)
Antibes (37,0 km)
Cannes (46,7 km)
Grasse (47,0 km)
Cannes Lufthavn (50,3 km)
Saint Raphael (70,5 km)