Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Frankrike

Historien om Frankrike er lang og interessant. Det er, bokstavelig talt, nedtegnet historie fra den tiden av cavemen, med mange hulemalerier å bli funnet over hele Frankrike. Men de fleste er enige om at den virkelige historie i Frankrike startet med ankomst av Gallerne. Rundt det 5. århundre, landet var overtatt av Frankerne og Germanics. Det var mange dynastier som kjempet for kontroll av Frankrike. Med hver Kongen hadde flere sønner, var landet regelmessig delt opp i flere områder, med brødre brødre som kjemper for å gjenvinne kontroll over hele Frankrike. De fleste kjenner historien til Frankrike fra Ludvig den 14. (solkongen) og utover. Han var barnet kongen som skapte den vakre slottet i Versailles, som kan fortsatt besøkes i dag. Hans liv og regjere var flott, men landet var bled tørr med høye skatter. Det antas at reign of the Sun King startet høsten av fransk - Dynastiet. Ved slutten av det 18. århundre, folk i Frankrike hadde nok og på den 14. juli 1789, fengslet av Bastille i Paris ble stormet. Til denne dag, ruinene av den Bastille kan fortsatt besøkes i hjertet av byen. Dette markerte starten på den Republikk, som senere ble igjen tatt over av Napoleon.

Frankrike har også spilt en viktig rolle under begge verdenskrigene. Det var faktisk en av de viktigste slagmarkene i hele krigen, med deler av Frankrike blir tapt til Tyskland og fikk tilbake igjen under begge krigene. Effekten av dette er fortsatt synlig samt, med områder som Alsace og Lorraine fortsatt snakker tysk, til tross for å være under fransk kommando. Det er et land som har blitt laget gjennom store kriger, som er kanskje en av grunnene til at den franske regjeringen er nå så oppsatt på å ha fred i verden.

Når du skal Gå

De bestemmer seg da for å dra til Frankrike kommer helt an på hva du person preferanser er. Fordi det er et så stort land, den har alt noen kan ønske deg på en ferie, fra strender til skibakkene. Derfor, hvis du ønsker å vite når du skal gå til Frankrike, først tenke på hva du ønsker å gjøre. Hvis du ønsker en sol - kysset ferie, sommeren er selvsagt det beste. Imidlertid, vær oppmerksom på at enkelte områder av landet, får så utrolig varmt at livet ganske enkelt slutter i løpet av siesta - tid. Derfor, hvis du ønsker å kombinere varme med en aktiv ferie, kan du ikke ønsker å gå til sør - Frankrike eller til og med midten av Frankrike. Spontan branner er ikke uvanlig, skyldes rett og slett av den ekstreme varmen.

Hvis du var til å gå en tur, er det viktig at du tar med noe til å dekke hodet og halsen, og gjennomføre tilstrekkelig vann med du også. For de som foretrekker langrenn, Alpene er det beste stedet for å gå og vinteren til våren måneder er den beste tiden å ha en god sjanse til å stå på ski. Faktisk, det er sjelden noen bakker å være stengt i løpet av vintermånedene og generelt den første måneden av våren. Temperatur er kalde, men vanligvis ikke så ubehagelig, og skaper den perfekte forhold for hyppige snøfall. Det synes, av noen mystisk kraft som snøfall skjer hovedsakelig i løpet av natten, slik at folket med herlige solfylte dager til å faktisk gå på ski. Ikke overraskende, mange folk kommer tilbake fra en skitur garvet som om de brukte en uke på en tropisk øy. Hvis du ønsker å besøke noen av de store byene, er det kanskje best å gå i løpet av våren. Ja, nedbør er mer sannsynlig i løpet av disse tider, men i det minste temperatur er utholdelig.

Fasiliteter For Funksjonshemmede

Frankrike, dessverre, er ikke den mest tilgjengelig sted for folk med ulike funksjonshemninger. Det er mange brostensbelagte gater prikkete over hele landet, også i de store byen, som ikke er lett å navigere for de i rullestol. Også, det er veldig vanskelig å få opp kerbs, som de ofte mangler ramper. Hoteller regelmessig ikke har fasiliteter for rullestolbrukere, og de som har heiser rapporterer at heisene regelmessig bryte ned. Den franske regjeringen, derimot, er å gjøre viktige skritt i retning av å gjøre landet mer tilgjengelig for gjester med begrenset mobilitet, hovedsakelig ved å starte Tourisme ET Handicap - programmet.

Hoteller, restauranter og andre destinasjoner som oppfyller visse standarder for funksjonshemmede bestemmelsen er i stand til å få tak i denne klassifiseringen. Det er også noen god informasjon som er tilgjengelig gjennom SNCF Tilgjengelighet for de som er synshemmede eller hørselshemmede. Imidlertid, denne informasjonen er ofte bare gitt i fransk, så du kan trenge en oversetter. Svært store turist - landemerker har bedre fasiliteter for personer med nedsatt funksjonsevne. Et museum som Louvre, for eksempel, er lett tilgjengelig og har også fasiliteter for de som er synshemmede eller hørselshemmede. Imidlertid, disse stedene være få og langt mellom. Også, for å besøke Louvre, du trenger å være i Paris og navigere i gatene av Paris i en rullestol er nesten umulig.

Hvis du ikke har en funksjonshemming og ønsker å besøke noen del av Frankrike, kan det være lurt å sjekke med noen uførhet organisasjoner hvorvidt området du vurderer, vil være tilgjengelig for deg. Enkelte små landsbyer, for eksempel, er alt på ett plan og har ingen hills i landsbyen i seg selv. Selv om det ikke vil være noe spesielt gitt funksjonshemming bestemmelsene i disse landsbyene, kan du fortsatt nyte en lang og avslappende ferie. Og sørg for at du jevnlig sjekker med Tourisme ET og SNCF, som flere og flere bedrifter prøver å oppnå klassifisering.

Minivan Leie

Sammenlign og book billige minivan leie franske flyplasser, togstasjoner, tettsteder og byer. Vi kan også tilby besparelser når du pre - bestille en eiendom, stasjonsvogn, SUV eller minivan. Vi kan tilby alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Blant Leie, Sixt og Thrifty, alle av dem har rabatterte sitt vanlige priser, så det fungerer billigere å leie gjennom oss, enn å gå direkte til dem. Vi kan hjelpe deg med å spare på din neste tur, om du bestiller for en flyplass, jernbanestasjon eller i sentrum av en by eller ville. Europcar vil garantere en dette året kjøretøy på enkelte modeller, så hold et øye ut når du sjekker priser.

Hvis du trenger barneseter, eller bagasjehylle, kan disse legges inn som statister, mens booking minivan utleie mini, økonomi serien er ideell for korte pauser med begrenset touring. Hvis du bor litt lenger, kompakt minivan leie til middels rekkevidde kan være mer egnet. For en større gruppe, velger du en MPV eller en Varebil med plass til 7 eller 9 passasjerer. Spesiell anledning? Så hvorfor ikke vurdere en cabriolet eller en 4x4. Dieselmotorer er også tilgjengelig, noe som gir svært god økonomi over store avstander. For minivan utleie i Frankrike, tar vår overkant dekke forsikring.

Hvis du av til den franske øya Korsika neste og trenger en bil, så vennligst merk at du ikke kan ta biler fra fastlandet og må leie lokalt. Så, bestille og lagre igjen gjennom oss.

Populære Destinasjoner i Frankrike