Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Cannes

Cannes ligger på den franske Rivieraen, langs strekning av kysten kjent i moderne tid for sine strender, natteliv, og fasjonable feriesteder. Opprinnelig bosatt av Romerne Cannes lidd en rekke invasjoner etter fallet av det Romerske Imperiet, inkludert en hundre års okkupasjon av Sarasenerne. Befestet i det 12. århundre, byen og dens øyer var omstridt på ulike punkter i sin historie av engelsk, fransk og spansk.

Fødselen av moderne fasjonable byen kom med innføringen av det engelske aristokratiet i det 19. århundre, som bygget flotte villaer med utsikt over havet, og at jernbanen. Med innføringen av en internasjonal Film Festival i 1946 omdømme av Cannes som en glamorøse og luksuriøse ferieanlegget ble bekreftet. Kystlinjen og fjellene i Cote d ' Azur tilbyr endeløse skatter for å bli oppdaget av besøkende; å arrangere leiebil gjennom oss gir deg frihet til å utforske området.

Ting å gjøre i Cannes

Cannes er alt om sol, sjø og shopping. En spasertur langs strandpromenaden, La Croisettte, som kurver rundt bukten, og tilbyr fantastisk utsikt over byen og havet, og se på folk som er en del av attraksjonen av strandpromenaden – du kan spot en starlet eller to. Le Suquet er området av byen der den opprinnelige gamle fiskevær som ble bygget, og er vel verdt et besøk for sin svingete pittoreske gater, bratte trapper, og uendelig utvalg av barer og restauranter. Hvis du er fristet til å ha en flagre, Palm Beach Casino tilbyr et enormt utvalg av spill og bord, hvor du kan satse et par euro eller sprute ut med entusiasme.

Beste Attraksjoner i Cannes

 • Iles des Lérins
 • Fort Royal
 • Rue d ' Antibes

Et must er et besøk til to Iles des Lérins, en kort båttur unna. Fort Royal på Ile Ste - Marguerite er det fengsel hvor den legendariske Mannen i Iron Mask ble fengslet i ti år i det 17. århundre, og du kan ta en tur rundt fortet, og besøke sin celle. Selve øya er et vakkert og fredelig sted å utforske, og har en rekke stier som fører deg rundt i fjæra og i eukalyptus lunder i interiøret. Det er fortsatt et okkupert klosteret på Ile Ste - Honorat, som dateres tilbake til middelalderen, som du kan besøke på visse tider av dagen. Rue d ' antibes er sentrum av luksus shopping i Cannes, og et must å besøke, selv om det er bare til vinduet butikk. Når du har fått nok av shopping - og soling, kan du ta turer i Alpes Maritimes, med sitt spektakulære landskap, utsøkte små byer og innsjøer satt høyt oppe i fjellene.

Kjøre Rundt I Cannes

Cannes er på en utmerket veinett, og arrangere bilutleie i Cannes, avhenger av om du ankommer med fly eller med jernbane. Planlegging gjennom oss, og du kan plukke opp leiebilen fra flyplassen i Nice, en 30 - minutters kjøretur fra byen, eller fra Cannes seg selv. A8 - motorveien, "La Provencale" går like nord for byen og lenker flyplassen i Nice, Monaco og den italienske grensen. Den D6185 vind opp i fjellene til den sjarmerende byen Grasse.

Nær Cannes

Antibes (10,0 km)
Grasse (11,7 km)
Nice Lufthavn (20,8 km)
Saint Raphael (23,9 km)
Nice (26,4 km)
Monaco (40,5 km)
Saint Tropez (43,3 km)
Menton (46,7 km)