Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie San Remo

Bestill billige MPV, eiendom/vogn, SUV og minivan bilutleie for San Remo i Italia. Kjent som byen av italienske Riviera, San Remo, eller Sanremo til andre, nestles i nord west Middelhavet kysten av Italia. Som de fleste byene på noen riviera, San Remo ligger rundt en vakker havn, og har et kasino i byen. Den Liguarian kystlinjen rundt her er også dømt til som Rivieraen av Blomstene, eller som i den lokale tunge, Riviera dei Fiori. San Remo er derfor også kjent som Adriaterhavets Riviera av Blomster. Den faktiske flower festival er i slutten av januar. En av de viktigste severdigheter å se er Madonna della Costa Helligdom, som er i den gamle delen av byen, la Pigna. Den internasjonale Festivalen av Sangen, som finner sted hvert år i februar.

Den nærmeste flyplassen er faktisk i Francem blir Nice flyplass. Imidlertid, Genova airport ligger i underkant av hundre mil unna, i forhold til Nice flyplass på i underkant av 40 km langt. En måte utleie er mulig, men vil være en ekstra avgift.

Hvis du fikk tog, buss eller taxi til din villa, så ikke bekymre deg for å måtte betale ekstra for alle kjøretøy levering kostnader. Maggiore har et depot i byen, i Piazza Colombo. Ikke alle biler på deres flåte er på lager her, så hvis du er på utkikk etter en minivan, så sjansene er du vil sannsynligvis trenge å bestille det på flyplassen.

Nær San Remo

Menton (22,3 km)
Imperia (23,1 km)
Monaco (28,2 km)
Monte Carlo (28,2 km)
Drap (36,7 km)
Nice (42,5 km)
Carros (46,6 km)
Nice Lufthavn (47,7 km)
Cagnes Sur Mer (51,8 km)
Antibes (58,1 km)