Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Manchester Lufthavn

Manchester er der den Industrielle Revolusjonen startet, og er en av de største og mest velstående byene i Nord - England. Etter å ha mistet sin mørke og sotete bilde for mange år siden, det er nå rangert som en beta world city, og tilbyr besøkende en fest av attraksjoner, fra to premier league fotball klubber, til noen av de beste kulturelle attraksjoner i STORBRITANNIA, og fantastiske shoppingmuligheter. Med en blomstrende musikkmiljø, som har produsert grupper som The Smiths og Oasis, Manchester, er hjem til over to millioner mennesker, og har en utmerket lett jernbane - og buss - nettverk.

Organisering av leiebil ved ankomst gir de besøkende muligheten til ikke bare å utforske byen, men også til å besøke nærliggende Peak District National Park, eller ta lengre tur til Lake District, en av de mest imponerende landskap i NORGE.

Ting å gjøre i Manchester

Besøkende til byen er bortskjemt for valg, og problemet kan være med å bestemme hva du skal gjøre og hvor du skal gå. Starter med fotball, både Manchester United og Manchester City tilbyr guidede turer bak kulissene, og den største fotball - museet i verden er nå åpen, hvor besøkende kan se en av verdens fineste samling av filmer og gjenstander.

Må Se Steder i Manchester

 • National Football Museum
 • Imperial War Museum
 • Kunsthåndverk og Design Centre, Northern Quarter

Imperial War Museum North (IWM) er en iøynefallende design som har vunnet internasjonale priser, og huser tusenvis av gjenstander fra Harrier Hoppe jets til s T34 Russland tank. People ' s Museum, og tilbyr et unikt perspektiv på den historiske kampen for likestilling og demokrati, og ligger i en ny bygning ved siden av elven Irwin. For musikk elskere, Bandet på Veggen er en legendarisk jazz og world music " - sted som ligger i det Bohemske bydelen, som er verdt et besøk i sin egen rett.

Som alle store byer, Manchester har en tendens til å være opptatt i mye av dagen og kvelden og kjøring under rush hour er noe som må unngås. Det er en indre ringvei system, og tydelige innganger til ulike steder i byen – M60 også omkranser byen, noe som gjør det enklere å kjøre i ønsket retning, uten å måtte skjære gjennom Manchester seg selv. Bilutleie i Manchester airport er tilgjengelig fra Bil Utleie Landsby, servert av en egen buss fra alle tre terminaler. Fra flyplassen til sentrum av byen er bare litt over 9 km, og ruten plukker opp M56 før han begynte i den indre ringveien og fortsetter på A5103 til sentrum. Bestill hos oss for å kunne garantere din bil.

Minivan Leie

Vi tilbyr en utmerket verdi for pengene bilutleie Manchester flyplass service. Manchester airport ligger seksten kilometer sør for sentrum av Manchester. Du vil finne direkte tog og buss på flyplassen til sentrum. Toget til Manchester tar ca femten minutter, og prisen er kr 2,20 for en 1 - veis billett. Tre busser som drives av GMPTE, Skyline og National Express, opererer mellom flyplassen og byen Manchester. En buss tar en halv time. Det er en taxiholdeplass utenfor hver terminal avslutt. En taxi til Manchester vil ta omtrent tjue minutter koster rundt atten kilo.

Manchester airport er en stor flyplass som ligger på Ringway i Byen Manchester inne i Greater Manchester, UK, og er den travleste flyplassen i STORBRITANNIA utenfor London - regionen når det gjelder antall passasjerer. Det gir non - stop planlagte flyreiser til destinasjoner over hele verden. I 2009, Manchester airport håndtert over 18.5 millioner passasjerer med ett hundre og sytti tusen pluss fly bevegelser, noe som gjør det 4. travleste flyplassen i Storbritannia i passasjer beløp og 3. i form av total fly bevegelser.

Den Britiske byen Manchester er umiddelbart synonymt med fotball og musikk selv om det er mye mer til Manchester enn møter øyet. Et svimlende utvalg av kunst gallerier, sang arenaer og museer bane vei for en by rik på kulturminner. Det ville være dumt å ignorere Manchester link til fotball med to respektert klubber basert i byen. Old Trafford er hjem til Manchester United og er virkelig et paradis for fans, sammen med å være et sted der de er i stand til å fordype seg i kulturen og bakgrunnen for en av Storbritannias mest kjente klubbene, med touring stadion og kommer til museet. City of Manchester Stadion er hjemmebanen til Manchester City football club.

Denne state - of - the - art sted vertskap for UEFA - Cup - finalen i 2008, spilt mellom Zenit St. Petersburg i Russland og Rangers i Skottland. Sports entusiaster vil også nyte Manchester Velodrome, Storbritannias eneste innendørs Ol - sykkelveien som er åpen for syklister på alle nivåer. Manchester er like godt kjent for sine lenker til musikkbransjen som feires via ulike musikalske arrangementer og festivaler som arrangeres hvert år. Musikkelskere kan være interessert i Bridgewater Hall, Manchester internasjonale konsertarenaen som ble åpnet av Dronningen av England i 1996.

Kunst - elskere vil virkelig føle deg hjemme i Manchester på grunn av den mengde av første - rate gallerier og utstillingslokaler levere alt fra gamle mestere til moderne kulekjøring. Den arkitektonisk bemusing Urbis er en utstilling som sentrum for byens eksistens som viser moderne kunst og stil. Dersom du foretrekker kontinental gamle Mestere stil hodet til Manchester Art Gallery. Det ligger i en fantastisk neo - klassisk skapelsen. En av de mest kjente manchester mishandler kunstnere er L. S Lowry som verker er utstilt i Lowry galleri i Salford Quays, som er en av Storbritannias forkant arts arenaer. Heaton Hall er en mer unik plass. Det er en restaurert attende århundre house ligger blant seks hundre og femti hektar grønt parkområde.

Manchester museer er like variert. Ta en titt i fortiden på den prisbelønte Museet for Vitenskap og Industri - eller War Museum North (burde være i for å se liste, mens Manchester University ' s museum er en mer viktigste attraksjonen som har over 6 millioner eksemplarer og objekter, slik som støpt av Stan, som er en forsteinet Tyrannosaurus Rex.

Billig Leiebil

Manchester airport ligger i Ringway, med terminaler blir 9 km sør - vest for sentrum av Manchester. Flyplassen har 3 terminaler. Terminal 1 er først og fremst brukes av medlemmer av Star Alliance, for eksempel Continental Airlines, Lufthansa og US Airways. I tillegg til dette er det også base for Jet2 og Thomas Cook Airlines. Terminal 2 er mest brukt av SkyTeam - flyselskap medlemmer, for eksempel Air France og Alitalia, samt lang sikt og charter flyselskaper som flyr til internasjonale destinasjoner. Det er også brukt som en base for Thomson Airways. Terminal 3 er store operatører tilbyr flybe, Bmibaby, BMI og EasyJet samt American Airlines.

Med Manchester airport være relativt langt borte fra byen i seg selv er det lurt å leie en bil for å se deg der. Vi gjør denne oppgaven lett, og vi vil alltid finne de billigste tilbudene på leiebil. Dette gjør vi ved å sammenligne alle selskaper som opererer i Manchester, og gir deg den beste priser for hver type kjøretøy som vi finner.

Manchester airport har slått seg sammen med Europcar for deres leiebil tjenester og når du har bestilt en leiebil gjennom oss Europcar vil sende deg en bekreftelse på e - post med detaljer om deres bilutleie counter beliggenhet, åpningstider og telefonnummer for sine utsjekking. Når du har samlet dine nøkler fra dem, vil de henvise deg til bil - parken, som har leiebil.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av Manchester og deretter ta A5103 ut av byen og fortsetter på M56 og tegn for Chester/Warrington/Birmingham. Avslutt M56 ved Veikryss 5 og fortsett rett inn Outwood Lane før du tar den 4. avslutt ved rundkjringen på Rampen Veien Sør. Herfra vil du være i stand til å finne din vei til flyplassen.

Nær Manchester Lufthavn