Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Liverpool Lufthavn

Det som en gang var en ydmyk Lancashire port byen har vokst til en av verdens mest berømte byen, et faktum som reflekteres av Europeisk kulturhovedstad status skjenket Liverpool i 2008. De to prinsippet kulturelle eksport er fotball og musikk, med Liverpool FC og the Beatles å ha dominert sine respektive felt på den globale scenen i løpet av andre halvdel av det 20. Århundre, og Everton og Gerry & the Pacemaker tett bak.

Med en historie som går tilbake 800 år, Liverpool etablert seg som en stor handel hub under den industrielle revolusjon, og av den Viktorianske epoken, en svimlende 40% av verdens gods gått gjennom den berømte havna. Det var dette fasett av byen som muliggjorde musikk boom av 1960 - tallet, som kommersielle skip kom i en skattekiste av Amerikansk rock og roll - poster som rett og slett ikke finnes andre steder i Europa, slik at unge Liverpudlians å stjele en marsj på sine jevnaldrende. Scousers være kjent for sine lyriske god humor, og de er lett som viktig for Liverpool erfaring som enhver turist attraksjon.

Ting å gjøre i Liverpool

For enhver turist som besøker Liverpool, den første anløpshavn – bokstavelig talt – er Albert Dock. Det nylig gjennomgikk en overhaling som har bidratt til å gjøre det til et attraktivt sted å spasere opp og ned, med gamle lagerbygninger som har blitt omgjort til butikker, restauranter, gallerier og museer. Faktisk, dock vert den største samlingen av verneverdige bygninger i Storbritannia. Langs veien er Merseyside Maritime Museum, dedikert til historier om sjømenn, innvandrere, flyktninger og skip som gjorde byen til det den er. Litt lenger ned er international Slavery Museum, som gjør en beundringsverdig jobb med å nekte å ignorere den mørke siden av det Britiske Imperiet og virkningen av kolonialisme generelt.

Steder å Se i Liverpool

 • Cavern Club
 • Royal Liver Building
 • Tate Liverpool

Tate Liverpool rekkene sammen med de beste moderne kunstgalleriene i verden, og The Beatles Historien gjør akkurat hva det står på boksen. Ekte fans, men vil vil bruke tid på Matthew Street, home of the Cavern Club, der det største bandet i historien utviklet sin lyd. I sommer, hele byen er vertskap for Beatleweek, som er en slags World Cup for Fab Four hyllest handlinger. Tilbake til elva er Royal Liver Building, ukuelig struktur som er hjemmet til et par av Leveren Fugler som ga byen sitt navn.

Liverpool sentrum, og er en ideell størrelse for å gå rundt, men mange av hotellene ligger lenger ut, og vil kreve en leiebil. På samme måte, fotball fans må våge utenfor sentrum for å se Anfield, hjemmebanen til Liverpool FC og Everton er Carrow Road. Leie en bil vil også tillate deg å besøke i nærheten av Manchester og andre høydepunkter fra nord - England som Lake District. Prøv oss for en av de bredeste utvalgene av leie av bil i NORGE. Biler kan bli plukket opp fra Liverpool flyplass.

Minivan Leie

Bilutleie Liverpool flyplass tilbudene er lett å finne med en rask klikk på søk knappen. Vi tilbyr et bredt utvalg av John Lennon flyplass leiebiler. Sjekk ut våre priser i dag.

Liverpool John Lennon internasjonale lufthavn ligger ca elleve og en halv Kilometer utenfor Liverpool city. Det er ingen direkte tog støtte fra flyplassen men det er en rail støtte fem minutter unna med buss. Prisen er rundt £1.50 til byen. Det er også en taxi utenfor terminalbygget, kostnaden er rundt tolv pund og reisetiden er på tjue minutter. Den første tingen å gjøre i Liverpool er å komme ned til renovert Albert Docks. Renovert tilbake innen åttitallet Havna er benyttet av en rekke spisesteder steder og butikker. Det er Tate gallery å gå til, for gratis sammen med den Maritime Museum sammen med et par andre, store museer.

På den andre delen av havna vil du oppdage Beatles Story museum. Du kan ikke gå glipp av det, gå rundt havna til du hører et gjenkjennelig låt eller to blir spilt. Du vil finne noen kaffebarer i nærheten for deg å ha en pause, enten før eller etter turen til museet. Dersom du ikke ønsker å besøke museer, må du prøve en annen gammel levning. Ta en titt på Liverpool Dukw.

Dette er en World War to landing bil som tar deg med på en tur til Liverpool. Det er normalt veldig mye mer enn bare 1, så vent ikke burde bli lang. Det er også en amfibisk kjøretøy, det tar til vann for en tur i havna. En ny måte for sightseeing i byen. Et nylig tillegg til å regionen er Liverpool Echo Arena. Scene av mange store touring viser, er det å skape verk som har også gitt en ny rekke restauranter å spise på langs med en stor parkeringsplass hvis det er nødvendig. Også en ny Liverpool Wheel har blitt bygget med utsikt over regionen og havna.

Ta en tur og nyte utsikten opp og ned Elva Mersey som du peer over Albert Havna og byen. For de som setter pris på litt shopping det er også Liverpool 1 kjøpesenteret over veien og som har nettopp dukket opp ut av intet, som en del av den nye renovering at byen har gjennomgått de siste årene. Med en annen stor tilførsel av Liverpool restauranter sammen med en stor mengde store navn butikkene, dette fører pent inn i det viktigste shopping - område for personer som har kommet på Albert Docks, og er så ute etter å finne mer. Og til slutt, etter at Liverpool 1 mann for noen Liverpool Natteliv hvor du kan finne den velkjente Hulen, som ble gjort berømt med the Beatles. Liverpool og Everton er de to største klubbene i byen med lang erfaring, rivalisering.

Billig Leiebil

Liverpool John Lennon flyplass ligger 8 km nord - øst for sentrum av Liverpool. I de senere årene har sett ruter til og fra Nord - Afrika, det Nære Østen og Nord - Amerika. Både EasyJet og Ryanair bruk Liverpool John Lennon som en hub.

Vi gjør det enkelt for deg å bestille din leiebil før du lander på Liverpool John Lennon airport. Ved å bestille på forhånd, ikke bare vil du ha fred i sinnet at du får den bilen du ønsker, du er også sikker i den kunnskap at du har betalt best mulig pris for din leiebil. Vi sørge for dette ved å sammenligne alle utleie selskaper som kjører på Liverpool John Lennon til å finne deg den beste prisen på hvilken type bil du ønsker. Alle på bilutleie selskaper i Liverpool John Lennon vil bli funnet på første etasje av Kort Opphold parkeringsplass, som er på motsatt side av terminalen. Selskapene her er: Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar og Hertz.

Når avgang Liverpool John Lennon - tasten - slipp - boksene er plassert i Ankomsthallen av terminal bygningen. Dette tillater deg å gi din leiebil tilbake raskt og uten noe oppstyr. Du vil finne dedikert leiebil parkeringsplass i nærheten av terminalbygget.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av Liverpool så er dette turen skal ta ca 10 minutter. Få på A562 og følger den ned til Speke Hall Road. Når du kommer til krysset gå rett på Speke Hall Avenue, og du vil se flyplassen er tydelig skiltet.

Nær Liverpool Lufthavn