Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Glasgow Prestwick Lufthavn

På tross av å være Skottlands nest største by, Glasgow kan kreve æren av å være den største, og er bygget på Elven Clyde, kilde til byens velstand i det siste, med sin blomstrende verftsindustrien. Med bortfallet av tung industri byen har forvandlet seg til en livlig sentrum for sport og kunst, med en blomstrende service og finansielle sektor. Stolt av sin sportslige arv Glasgow er vertskap for 2014 Commonwealth Games, og forberedelsene er allerede i gjære for å gjøre den til en av de beste noensinne.

Byens kulturelle og kunstneriske historien er godt kjent, med hus som er designet av den verdensberømte arkitekten Charles Rennie Mackintosh fortsatt synlig. Regenerering av Clyde Waterfront har forvandlet det som pleide å være et nedslitt dockland området, og Glasgow er nå vurdert av Lonely Planet som en av verdens topp ti turist byer. Det er også inngangsporten til noen av de vakreste landskap i de Britiske Øyer på vestkysten av Skottland.

Ting å gjøre i Glasgow

Merchant City, og var opprinnelig boligområde i det velstående tobakk lords og byens kjøpmenn, og sine fine hus kan fortsatt bli sett. Området har blitt sentrum av Glasgow, kulturell renessanse, og er full av fascinerende håndverksbutikker, gallerier, atelier, butikker, små kafeer og bistroer. Som et UNESCO - byen musikk, Glasgow tilbyr elsker musikk en ukentlig høytid konserter og forestillinger, som dekker hver eneste sjanger av musikk.

Beste Attraksjoner i Glasgow

 • Merchant City
 • Riverside Museum
 • Foundation på Fyret – Glasgow, Historien om en By

Det er planer om å få alle til å synge i oppkjøringen til Commonwealth Games, med Project Big Sing Sing. Fotball - entusiaster kan nyte turer i både Celtic og Rangers grunnlag, og Hampden Erfaring med mer enn 2500 utstillinger knyttet til det store spillet. Riverside Museum gir et glimt inn i historien av transport, og besøkende kan klatre ombord tall ship "Glenlee", som ble bygget i 1896 og nå er nydelig restaurert.

Ingen besøkende skal forlate Glasgow uten å få minst et glimt av glens og innsjøer på landsbygda noen vei nord for byen. For at en bil er avgjørende. Organisering bilutleie i Glasgow kan være mest lett ordnes i forkant av ditt besøk, med pick - ups fra bil utleie destinasjoner i Glasgow lufthavn. Fra flyplassen til byen er en kort kjøretur fra 9 km, ta motorveien M8 rett til sentrum av byen. Viltvoksende utkanten av Glasgow kan noen ganger være forvirrende å navigere, men kjøring i sentrum, selv om det travelt, er relativt enkelt når du har mestret en - veis system. Motorvei M8 vil ta deg ut av byen og blir med opp med den A82, åpne opp på en fantastisk utsikt over Loch Lomond and The Trossachs nasjonalpark, Gareloch, og utover i hjertet av det skotske Høylandet.

Minivan Leie

London stansted airport ligger i byen Prestwick, 32 km fra sentrum av Glasgow. Det er 4. travleste flyplassen i Skottland og er brukt som en hub med Ryanair så vel som blir brukt av tilbyr flybe og Monarch Airlines.

Se city of Glasgow er en rimelig avstand fra london stansted det er tilrådelig at du har noen form for transport til å ta deg dit hvis det er målet. Offentlig transport kan du la deg ned på deg, slik vi gjør bilutleie enkelt og billig. Vi sammenligner alle leie selskapene på london stansted til å finne deg rimelige utleie gjennom et bredt spekter av kjøretøy, inkludert 4x4s og familie biler. Og hva mer vil vi ha bilen klar for deg så snart du har landet.

Du vil finne alle bilutleie selskaper i ankomsthallen området av terminalbygget. Hvis du kommer fra utenfor STORBRITANNIA, så du er nødt til å avslutte bagasje gjenvinne og gå forbi Elvis Bar og Plikt Free butikken og ta en venstre mot en Yate - tallet. Hvis du går forbi Yate s vil du se alle utleie av fasiliteter som skrivebord.

Hvis du kommer fra i STORBRITANNIA da bagasjen din gjenvinne vil være rett foran utleie av fasiliteter som skrivebord. Utleie selskaper som opererer i london stansted er: Alamo, Avis, Europcar, Hertz og National.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra Glasgow da er dette turen tar rundt 45 minutter. Få på M8 via rampen til å Greenock/Kilmarnock/M77 og ved Veikryss 22 kan du gå inn på M77 mot Kilmarnock. Hold deg på her for 27 mil i løpet av den tiden den veien, vil begrense til en dual - kjørebanen. Ved rundkjringen tar 3dje avslutt på A78 på vei til Troon og på Monktonhead Rundkjringen ta 2dre avkjrsel til A79 på vei til Troon. På dette punktet flyplassen vil bli synlig.

Nær Glasgow Prestwick Lufthavn

Kilmarnock (13,3 km)
Glasgow Paisley (39,1 km)
Paisley (40,7 km)
Glasgow (45,3 km)
Hamilton (45,6 km)
Motherwell (50,4 km)