Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Glasgow Lufthavn

Glasgow er den største byen i Skottland, som ligger i landets vestlige Sentrale Lavlandet. I det siste det var berømt for sin verftsindustrien på Elven Clyde, men er nå bedre kjent for å være Skottlands kulturelle kapital. Livligheten i bergen scene og den berømte vennlighet av sin mennesker gjør det til en by som endears seg til mange besøkende.

Hjem til Scottish Opera og Scottish Ballet Glasgow tilbyr også besøkende et utvalg av gallerier og museer, samt fascinerende historiske steder. En bil er avgjørende for å utforske det omkringliggende landskapet, som byen er inngangsporten til noen av de mest dramatiske landskapet i NORGE. Det er utmerket bil utleie fasiliteter på ankomst til Glasgow lufthavn.

Ting å gjøre i Glasgow

Både i selve byen og de omkringliggende landsbygda er det mange fascinerende historiske steder å besøke. Den middelalderske Glasgow - Katedralen har flotte steinutskjæringer og glassmalerier og er bygget på gravstedet av St. Mungo, grunnleggeren av byen. Mer uvanlig, Glasgow kan også legge beslag på verdens eldste gjenlevende music hall, som nå er et museum som tilbyr live - opptredener, komedie film og utstillinger.

Må Se Steder i Glasgow

 • Glasgow - Katedralen
 • Glasgow School of Art, designet av Charles Rennie Mackintosh
 • Merchant City, buzzy gate ytelse og shoppingområdet

Et besøk til Glasgow South Side for alle som er interessert i arkitektur gir et eksempel av Charles Rennie Mackintosh arbeid i House for an Art Lover, og av et stort hus på landet på 1930 - tallet periode i Pollok House, Pollok Country Park. Det er mange eksempler på Glasgows industrielle fortid, en av de beste blir Lanark Visitor Centre, som forteller historien om den bomull mill landsby grunnlagt i det 18. Århundre.

Kjøre Rundt I Glasgow

Glasgow lufthavn ligger svært beleilig ligger bare 3 ½ mil fra sentrum og motorveien M8 tar drivere direkte inn i byen. For å ordne leiebil ved ankomst til Glasgow airport se etter bil utleie fasiliteter som skrivebord i Storbritannia ankomster området. Leie en bil er avgjørende for besøkende som ønsker å utforske området rundt. Ta M74 fra Glasgow fører til Clyde Valley Turistveg, designet for å gi en smak av historie i området. Ruten følger Elven Clyde å stoppe på New Lanark Landsbyen, den restaurerte jakthytte av Chatelherault, og markedet byen Biggar.

Nær Glasgow Lufthavn