Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Cardiff Lufthavn

Ligger på Bristol Channel, Cardiff er den tiende største byen i STORBRITANNIA, hovedstaden i Wales og setet av National Assembly for Wales. Historisk byen var den største kull - eksport - port i verden, Glamorganshire Canal åpne opp kull - mining daler til frakt. Kaptein Scott satt fri fra Cardiff i sitt skip "Terra Nova", på sin skjebnesvangre ekspedisjonen til Sydpolen.

Mer nylig byens kjøre ned dockland området har blitt forvandlet, og Cardiff Bay, er nå en blomstrende nye waterfront kvartal som ikke bare huser den Walisiske Forsamlingen bygning, men også den Walisiske Millennium Centre og Arts Centre. Byen er en av de mest populære turistmål i STORBRITANNIA, og er også hjemmet til store BBC og media studioer og har et blomstrende kulturliv.

Ting å gjøre i Cardiff

For fans av BBC - serien Doctor Who et besøk til Legen Som Sentrum, ved siden av BBC - studioene, er et must. Barna vil elske å møte den Tid, og sentrum, og tilbyr en interaktiv reise gjennom tid og rom som er fullpakket med spesial effekter. Mermaid Quay ligger i hjertet av waterfront utvikling, og tilbyr en flott opplevelse, samt et utvalg av spisesteder, og muligheten til å spasere til Wales Millennium Centre, er bare en fjerdedel av en mil fra Kai. Sentrum er allerede verdens - kjent for kvaliteten på sine performing arts, og det tilbyr også besøkende muligheten til å bli med i en backstage tur, se en touring kunstutstilling, eller nyte en stand up komedie ytelse. Også nær Mermaid Quay er en stor innsjø for seiling og vannsport.

Cardiff Attraksjoner

 • Legen Som Sentrum
 • Mermaid Quay
 • National Museum and Art Gallery

Cardiff Bay Barrage spasertur tar i bredden av innsjøen som er opprettet av flommen, og for slitne turgåere vannet buss gir en lett tur tilbake til byen. Cardiff er National Museum and Art gallery (Galleri huser en enestående samling av Impresjonistisk og Post - Impresjonistiske malerier, samt arbeidet med moderne Walisisk kunstnere. Cardiff Castle, i hjertet av byen, gir en mulighet til å utforske den 2000 år lang historie i området, så vel som å tilby en fascinerende tur i krigen tunneler under slottet, og eksempler på møbler i ulike perioder. Fire hjul vil gi deg uavhengighet for å utforske de frydes over det omkringliggende landskapet og kysten, så ordne leiebil før ditt besøk er et godt trekk

Kjøre Rundt I Cardiff

Mange turister velger å bruke Cardiff som en base for touring South Wales, Brecon Beacons, og den Walisiske kysten. M4 - motorveien lenker sør - øst - England med Wales, og passerer like utenfor byen Cardiff for å fortsette videre til den Walisiske Swansea og daler. Bruk oss til å planlegge din reiserute, med rekke plukke opp poeng for leiebil inkludert Cardiff sentrum, flyplassen, og, selvfølgelig, i nærheten byene Kristiansund og Molde.

Nær Cardiff Lufthavn

Cardiff (15,7 km)
Bridgend By (18,0 km)
Newport (33,3 km)
Bridgwater By (38,3 km)
Tredegar (43,4 km)
Taunton (45,7 km)
Swansea (49,3 km)
Bristol South (50,8 km)
Barnstaple (62,3 km)