Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Bristol Lufthavn

Bristol er en fascinerende og historiske byen og en utmerket base for å utforske Sør - Wales og Vest - Landet i av England. Byen er bygd opp rundt Elven Avon, og også har en strandlinje på Severn Elvemunningen, og mens resterende et velstående port, den kommersielle bygninger rundt kanalen i sentrum av byen har blitt konvertert for å skape et livlig område av kafeer, spisesteder og små butikker.

Byen er kjent for sine ingeniør - og maritime fortid og landemerker, inkludert Clifton Suspension Bridge designet av den store Viktorianske ingeniør Isambard Kingdom Brunel, og bygget over den spektakulære Avon Gorge. En annen arv fra Brunel ' s er verdens første great ocean liner, SS Great Britain. Organisering av leiebil ved ankomst på Bristol flyplass vil gi de besøkende økt tilgang til den dramatiske og vakre kystlinje, og på landsbygda, nær byen, inkludert Exmoor og strendene i Nord Devon.

Ting å gjøre i Bristol

Byen tilbyr den besøkende attraksjoner for enhver smak. Teater - goers vil ønske å besøke Bristol Old Vic, Storbritannias eldste arbeider theatre, eller Vendepunkt, en film, live performance og digital arts centre, i hjertet av Harbourside området. I August vert byen Bristol international Balloon Festival, Europas største varmluftsballong arrangement, med 150 ballonger blir lansert over byen på en spektakulær og fargerike skjermen.

Må se steder i Bristol

 • SS Great Britain
 • Clifton Suspension Bridge
 • Bristol Zoo Gardens

For å finne ut mer om byens maritime historie et besøk til Bristol Museum er viktig, og en omvisning i SS Great Britain gir et fascinerende innblikk i livet om bord på skip i det 19. Århundre. En kort kjøretur fra sentrum er noen av landets mest interessante staselige hus, inkludert Dyrham Park og Berkeley Castle. Steam train entusiaster vil nyte et besøk til Avon Valley Railway.

Kjøre Rundt I Bristol

Byen er et transportknutepunkt, og har utmerkede veiforbindelser å koble den til med Wales, Midlands og Vest Landet. Bristol flyplass ligger 8 km sør for byen, og fra å plukke opp en leiebil på flyplassen for å få sentrum er en enkel stasjon, tar A38 direkte inn Bristol. Kjører i byen i seg selv er relativt enkelt, med ruter godt skiltet og link veier til motorveiene, M4 og M5, tydelig merket. En dag besøk til den nærliggende historiske byen Bath er en grei kjøretur på A4 ut av byen. Og selvfølgelig en kryssing over Severn Elvemunningen er ikke å bli savnet, tar du inn South Wales og gir dramatisk utsikt over elvemunningen til Bristol Channel.

Nær Bristol Lufthavn

Bristol (11,6 km)
Bristol North (16,7 km)
Bath (21,6 km)
Newport (28,9 km)
Cardiff Roath (32,7 km)
Cardiff (33,2 km)
Yeovil (48,7 km)
Taunton (49,2 km)
Tredegar (58,7 km)