Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Torrevieja

Leie en bil og kjøre 41 km nord for Alicante, og du vil nå Torrevieja, en kyst fersken av en by på Costa Blanca. Dating fra tidlig i det 18. århundre, og det ble bygget som et fiskevær rundt en av de kystnære vakttårn (navnet betyr bokstavelig talt "gamle tårnet').

Turisme har forbedret byens formuer umåtelig, og Torrevieja har fått et rykte for en håndfull fine strender, to saltsjøene og en fredet naturpark. Tjue kilometer av kysten omfatter minst 20 bukter og seks store strendene. Fortsatt er på cusp av en bredere Europeisk turist invasjoner, spansk innbyggerne ser det som en favoritt, og mange egne feriehus der.

Ting å gjøre i Torrevieja

Torrevieja er en livlig by med to havner og en marina promenade at wends sin vei rundt i nesten en og en halv kilometer med kystlinje. Habaneras er et friluftsmuseum, tre etasjes kjøpesenter med mange kafeer i øverste etasje, og gir en fantastisk utsikt mot fjellene. Det er to vannparker: Aquopolis, best egnet til tenåringer og unge voksne, og Flamingo Park som er perfekt for barn under en alder av ti.

Steder å besøke i Torrevieja

 • Øya Tabarca
 • Gå promenaden
 • Fredag markedet

Sentrum av byen er full av butikker og restauranter, og turister på jakt etter kultur bør hodet til Auditorio Conservatorio Internacional de Musica, Centro Cultural del Carmen, Teatro Municipal og Palacio de la Musica. En daglig båten forlater for øya Tabarca, der finner du snorkling og noen hyggelige restauranter. Selv om mye av Torreviejo er farbare til fots, leiebil er nødvendig å innhente fra flyplassen (enten Alicante eller Murcia - San Javier). Og det beste av alt er fredag markedet, hvor du får til å oppleve den lokale smaken og helt spanske måte å drive handel. Men vær forsiktig med smart lommetyver som ofte jobber i par. Holde vettet om deg og dine penger foran deg, og du bør være i orden.

Kjøre rundt i Torrevieja

Ligger rundt en times kjøring fra Alicante flyplass, leiebil er viktig hvis din endelige destinasjon er Torreveja. Å ha en bil som også gir deg muligheten til å forlate Torreviejo og på vei nedover kysten for å utforske området. Prøv oss for et bredt utvalg av salonger, familie 7 - setere og mer sporty tall. Det er best å bestille på forhånd, så bilutleie i Torreviejo er overraskende tynn på bakken, og du vil være sikker på at du kan plukke bilen opp når du lander på flyplassen.

Nær Torrevieja